Sunglasses with mirror coating

Ochelari de soare cu un tratament oglindă: ZEISS DuraVision Mirror. Un accesoriu avantajos și în vogă.

 • Ochelarii de soare cu un tratament oglindă - cui i se adresează?

  Ochelarii de soare cu un tratament oglindă - cui i se adresează?

  Vă permit să vă cultivați o înfățișare unică - nu sunt doar la modă, ci și în întregime funcționali: ochelarii de soare cu tratamentul ZEISS DuraVision Mirror asigură o vedere extra clară, cu reflexii reduse în mod semnificativ. Acest lucru îmbunătățește confortul vizual, atât în condiții de lumină extreme, cum ar fi la altitudini înalte sau în zăpadă, precum și pe plajă, în parc sau atunci când faceți cumpărături sau sport. Două tratamente speciale fac acest lucru posibil: un tratament antireflex pe suprafața interioară a lentilelor și un tratament oglindă pe suprafața exterioară. Lentilele pentru ochelari de soare DuraVision® Mirror sunt de asemenea rezistente la murdărie și deosebit de ușor de curățat.

  Iată sfatul nostru în materie de modă: tratamentele noastre oglindă sunt disponibile în opt culori diferite care asigură rezultate fabuloase - de la roșu la verde și albastru și până la argintiu și auriu. Toate lentilele cu tratament oglindă se potrivesc de minune cu ramele metalice de orice formă, dar și cu stilurile de rame panto.

  Atenție șoferi: nu toate nuanțele sunt potrivite pentru condus.

  Indiferent care sunt nevoile dumneavoastră vizuale, discutați cu opticianul dumneavoastră pentru a găsi nuanța potrivită pentru dumneavoastră.  

  Tratamentul ZEISS DuraVision Mirror
 • Culorile DuraVision® Mirror

  Culorile DuraVision® Mirror

  Tratamentul oglindă DuraVision Mirror este disponibil în opt culori diferite.

  Tratamentul oglindă DuraVision Mirror este disponibil în opt culori diferite.
 • Opţiuni suplimentare

  Caracteristici suplimentare pentru mai mult confort, stil și siguranță

  Protecție completă împotriva soarelui, vântului și nu numai: ochelari pentru sport cu lentile pentru soare extra-curbate.

  Mai multe informatii

  Pentru o vedere optimă: lentilele monofocale ZEISS.

  Mai multe informatii

  Transformați-vă ochelarii progresivi într-o pereche de ochelari de soare care vă protejează ochii împotriva efectului de strălucire și radiației UV. Soluții individualizate, chiar și pentru cei aflați la prima pereche de ochelari. Lentile progresive personalizate de la ZEISS.

  Mai multe informatii

  Alegeți tratamentul pentru lentile care vi se potrivește:

  DuraVision® Premium– cel mai dur tratament pentru lentile produs de ZEISS, care oferă o rezistență maximă la zgârieturi, o protecție optimă împotriva prafului și un tratament antireflex foarte eficient.

  Mai multe informatii

 • Găsiți un optician

  Partenerul dumneavoastră pentru o vedere optimă și naturală

  Găsiți un optician în apropiere de dumneavoastră. Acesta vă va oferi informații detaliate și vă va configura o pereche de ochelari progresivi individualizați pentru a vă satisface cerințele vizuale unice...

Distribuiți acest articol prietenilor dumneavoastră