Lentilele pentru birou

– bucurați-vă de o vedere confortabilă la locul de muncă.

NOU!
Protecție totală UV

Un coleg pe care vă puteți baza întotdeauna: Lentilele pentru birou ZEISS OfficeLens au fost special optimizate pentru lucru la birou și pentru monitorul calculatorului, făcând ziua obișnuită de muncă mai ușoară pentru ochii dumneavoastră. Aceste lentile vă ajută să vă concentrați și să munciți fără a vă obosi ochii.

Lentile pentru birou ZEISS OfficeLens.

Totul dintr-o privire.

Oameni observă, de regulă, schimbarea după vârsta de 35 de ani: munca la calculator și schimbarea privirii - de la tastatură la monitor sau de la calendar la telefon - este dintr-o dată mai obositoare pentru ochi. Pentru a putea vedea clar la diferite distanțe, adesea adoptă în mod inconștient o poziție incomodă, de ex. aplecându-se înainte sau ridicând capul. Durerea de spate și cea cervicală alături de senzația de ochi uscați sau iritați sunt numai câteva dintre posibilele consecințe. Lentilele pentru birou ZEISS OfficeLens contribuie la prevenirea acestui tip de stres vizual: ele sunt adaptate nevoilor dumneavoastră vizuale particulare la locul de muncă și sunt - comparativ cu lentilele de citit sau cele progresive - optimizate pentru toate distanțele necesare în timpul lucrului în fața monitorului calculatorului.

Căutare optician

Găsiți un optician ZEISS în apropiere de dumneavoastră.

Lentilele pentru birou
Căutare optician

Găsiți un optician ZEISS în apropiere de dumneavoastră.

Adaptate special locului dumneavoastră de muncă și ochilor dumneavoastră

Bucurați-vă de o vedere optimă - nu doar atunci când vă aflați în fața calculatorului.

Asigurați-vă că vă bucurați de o vedere confortabilă la birou - indiferent unde priviți. Lentilele ZEISS OfficeLens vă oferă un câmp vizual larg pentru zonele vizuale de apropiere şi de semi-distanță și sunt adaptate până la ultimul centimetru la cerințele locului dumneavoastră de muncă. Aceste lentile sunt optimizate, de exemplu, pentru distanța de vizualizare dintre dumneavoastră și monitorul calculatorului, distanța până la un client sau un coleg de muncă sau pentru distanța perfectă de citit, permițându-le ochilor dumneavoastră să se relaxeze și asigurându-vă o poziție mai corectă a corpului. Veți observa efectele pozitive chiar și după ce ziua de lucru s-a încheiat.

Ochelarii de citit

Ochelarii de citit

Lentilele progresive

Lentilele progresive

Lentile pentru birou

Lentile pentru birou

Dureri de cap, probleme cu spatele, semne de oboseală.

De ce lentilele de citit și cele progresive nu sunt întotdeauna o alternativă eficientă.

Ochelarii cu lentile de citit standard sau cu lentile progresive nu sunt, de regulă, ideali pentru munca la calculator deoarece zonele lentilelor nu sunt optimizate pentru munca la birou. Ochelarii de citit, de exemplu, permit vederea optimă numai la distanță scurtă - prea scurtă pentru munca la calculator sau pentru a privi la biroul dumneavoastră. În ceea ce privește lentilele progresive, purtătorul privește monitorul prin porțiunea de jos a lentilelor și trebuie să își încline capul în sus pentru a putea vedea clar ecranul. Ambele tipuri de lentile încurajează o postură nefirească în timpul lucrului, putând duce la tensiune musculară la nivelul spatelui, umerilor și gâtului, precum și la dureri de cap.

Seeing digital. Spectacle lenses for working in today's world.

Up to any challenge. ZEISS Office Lenses feature our Digital Inside® Technology, a specially optimised near zone that enables fast, comfortable focusing – such as when switching your gaze from your mobile phone to the computer screen and back again. These lenses not only provide you with stress-free, clear vision when using digital devices, they are also perfect for reading books and magazines. They help prevent uncomfortable head and body posture, give your eyes a break and reduce digital eye strain.

Nevoile dumneavoastră vizuale la locul de muncă. Care este situația dumneavoastră la locul de muncă?

În funcție de locul de muncă, ochii noștri trebuie să facă față unor provocări foarte diferite. În general, se face o distincție între următoarele trei tipuri de situații de muncă.

Stație de lucru de citit

Stație de lucru de citit

pentru persoanele care a căror muncă presupune, în primul rând, citirea de documente - de ex. arhitecți, editori sau consultanți fiscali. Cel mai important factor pentru lentilele lor OfficeLens este accentul mai mare pe zona de citit cu o distanță vizuală maximă de un metru. Zona vizuală largă oferă purtătorului un confort semnificativ mai mare în timpul cititului - față de ochelarii tradiționali de citit care sunt de regulă optimizați pentru doar 40-50 cm.

Stație de lucru cu un monitor de calculator

Stație de lucru cu un monitor de calculator

aceste persoane schimbă în primul rând focalizarea de la tastatură la monitor, de ex. programatorii, jurnaliștii sau angajații centrelor de asistență telefonică. Lentilele lor OfficeLens trebuie să le ofere o vedere clară, naturală de la distanța de citit și până la o distanță de maxim doi metri - distanța ideală pentru mediul de birou.

Un loc de muncă în interior și contact frecvent cu clienții

Un loc de muncă în interior și contact frecvent cu clienții

aceste persoane au adesea contact personal cu clienții, se ridică în mod repetat și se îndepărtează de la masa de lucru și lucrează și la calculator, de ex. în comerț sau producție. Modelul optim de lentile trebuie să ofere o vedere naturală care se întinde de la distanța de citit până la distanța maximă de patru metri.

Protecție totală UV în toate lentilele incolore ZEISS. În fiecare zi. În fiecare moment.

Razele UV sunt întotdeauna prezente. Chiar și în zilele noroase. Radiațiile UV reprezintă un risc de sănătate pentru ochii dumneavoastră, dar și pentru zonele din jurul acestora. Dumneavoastră vă protejați mereu ochii, când vă aflați în aer liber? Acum toate lentilele incolore ZEISS oferă protecție totală UV!

Proprietățile speciale ale lentilelor filtrează razele UV dăunătoare și le oferă ochilor dumneavoastră o protecție de durată împotriva razelor UV.

Confort vizual sporit în condiții de lumină artificială.
Combat oboseala ochilor și stresul vizual.

Indiferent dacă vorbim de un smartphone, un bec cu LED, un monitor, un televizor, o tabletă sau un E-reader: sursele moderne de lumină emit mai multă lumină albastră decât înainte. Lumina albastră poate fi periculoasă, iar numeroase persoane consideră că este neplăcută, obositoare și stresantă pentru ochii lor. De asemenea, ne afectează în mod negativ și bioritmurile. Un filtru special pentru lumina albastră din lentilele ochelarilor vă poate oferi o vedere mult mai confortabilă.

Subțiri din punct de vedere estetic, excepțional de ușoare. Design fără compromisuri.

Indiferent dacă sunt realizate din material plastic sau sticlă: metodele de producție de ultimă generație permit crearea unor lentile incredibil de subțiri și ușoare, chiar și în cazul prescripțiilor cu dioptrii mari sau a deficiențelor de vedere speciale. Nici nu vă veți da seama că purtați acești campioni ai categoriei ușoare.

Zgârieturile și murdăria nu au nicio șansă. Mai robuste ca niciodată.

Tratamentele de înaltă performanță pentru lentile fac ca acestea să fie extrem de rezistente la zgârieturi sau la depunerea statică a particulelor de praf. Beneficiul: lentilele rămân curate pentru mai mult timp și se curăță mult mai ușor. Vedeți mai bine, arătați mai bine - datorită, celui mai nou tratament antireflex ZEISS pentru lentile.

5 sfaturi pentru o vedere confortabilă cu ochelarii pentru calculator

Vederea confortabilă în zona vizuală de apropiere și semi-distanță

1. Vederea confortabilă în zona vizuală de apropiere și semi-distanță nu este necesară doar pentru munca la calculator. Vă puteți folosi de ochelarii pentru calculator și în viața de zi cu zi: pentru hobbyurile dumneavoastră, pentru lucru manual, muzică, arte și artizanat, gătit sau munca din gospodărie.

Asigurați-vă, că păstrați o poziție optimă a corpului și că aveți lumină corespunzătoare.

2. Atunci când desfășurați activități obositoare la calculator, asigurați-vă, că păstrați o poziție optimă a corpului și că aveți lumină corespunzătoare.

Veți ști că poziția este ideală atunci când marginea superioară a ecranului calculatorului se află la nivelul sau ușor sub nivelul ochilor.

3. Veți ști că poziția este ideală atunci când marginea superioară a ecranului calculatorului se află la nivelul sau ușor sub nivelul ochilor. Pentru a ajunge la înălțimea optimă, puteți ridica sau coborî scaunul.

Nu uitați să vă relaxați ochii în timpul zilei

4. Nu uitați să vă relaxați ochii în timpul zilei, de ex. privind pe fereastră sau la distanță în fiecare oră timp de circa cinci minute - fără a focaliza.

Evitarea ochilor iritați sau uscați

5. Adesea, atunci când efectuați o muncă stresantă, se poate întâmpla ca procesul natural de clipire să devină neregulat. Soluția: închideți des ochii pentru un scurt moment. Aceasta ajută la evitarea ochilor iritați sau uscați.

Produse asemanatoare

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră