Chirurgia oculară cu laser

Tehnologie medicală ZEISS pentru pacienți

Miopia, hipermetropia sau astigmatismul sunt afecțiuni obișnuite ale ochilor, descrise ca erori de refracție. Aceste erori de refracție pot fi adesea corectate cu o intervenție chirurgicală cu laser. Chirurgii oftalmologi efectuează proceduri cu laser pentru a remodela corneea, astfel încât lumina să fie focalizată corespunzător pe retină, pentru a îmbunătăți în cele din urmă vederea.


Corectarea cu laser a vederii s-a dezvoltat în anii 1980 și continuă să avanseze. În prezent, există trei tipuri de chirurgie cu laser, care utilizează tehnici diferite. Acestea includ PRK/LASEK, LASIK și SMILE – toate intervențiile chirurgicale efectuate în mod obișnuit, care au devenit alternative viabile la ochelari și la lentile de contact.

 

SMILE Un scurt ghid pentru intervenția chirurgicală oculară cu laser minim invazivă
LASIK Un scurt ghid pentru intervenția chirurgicală oculară cu laser cel mai larg practicată
PRK/LASEK Un scurt ghid pentru intervenția chirurgicală cu laser pe suprafața ochiului
Riscuri și costuri potențiale ale chirurgiei oculare cu laser Aflați cum se compară diferitele tipuri de operații oculare
Procesul de chirurgie oculară cu laser Dacă vă gândiți la operația cu laser la ochi, s-ar putea să vă simțiți puțin copleșit de toate informațiile. Better Vision explică fiecare etapă a procesului și evidențiază câteva întrebări importante de adresat pe parcurs.
Întrebări frecvente despre chirurgia oculară cu laser Obțineți răspunsuri la unele dintre cele mai frecvente întrebări despre chirurgia oculară cu laser
SMILE, LASIK sau PRK/LASEK? Comparație între tratamente Descoperiți cum se compară operațiile oculare cu laser
Găsirea clinicii potrivite Dacă aveți în vedere o intervenție chirurgicală cu laser asupra ochilor, este important să găsiți o clinică și o opțiune de tratament care să se potrivească cel mai bine nevoilor dumneavoastră individuale. Better Vision compară toate opțiunile și explică cum să găsiți clinica potrivită.
Sistem de găsire a clinicii Găsiți o clinică în apropierea dumneavoastră