Condus și mobilitate

Sunteţi mereu pe drum? Dacă conduceţi sau folosiţi dispozitive mobile, noi vă putem ajuta să vedeți mai bine.

Indiferent, dacă conduceți sau vă uitați la smartphone, în ziua de azi există diferite solicitări vizuale pentru ochii dvs. Smartphone-urile, laptop-urile și celelalte dispozitive mobile schimbă modul nostru de a vedea, redefinind distanța de aproape și provocând simptome de suprasolicitare digitală a ochilor. Dar ce înseamnă de fapt o vedere bună în ziua de azi - și cum o putem îmbunătăți? Care este avantajul oferit de o pereche de ochelari speciali pentru condus? Cum vă pot ajuta ochelarii speciali concepuți pentru combaterea suprasolicitării digitale a ochilor? Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre vederea modernă și ”digitală” și citiți recomandările noastre pentru purtătorii de lentile progresive începători și avansați.

Oboseala, suprasolicitarea și iritarea ochilor

ce le cauzează și cum să scăpați de ele.

Care este cel mai bun mod de a dezvolta lentilele de ochelari adecvate pentru stilul nostru de viaţă digital?

VEDERE MAI BUNĂ l-a intervievat pe Timo Kratzer de la ZEISS Vision Care pentru a descoperi mai multe despre dezvoltarea Digital Lenses

Testul online ZEISS de verificare a vederii Cât de bine distingeți contrastul și culorile? Verificați-vă vederea simplu și rapid!
Vedere mai bună - chiar şi noaptea saui în condiţii de lumină redusă Vedere mai bună pentru cei care suferă de ”orbire de noapte” şi vedere slabă pe timp de noapte, datorită unor lentile inovative
Întrebări frecvente pentru lentile ZEISS Digital Ce sunt lentilele ZEISS Digital?
Trăind viața la maxim + o vedere lipsită de stres Lentilele pentru lumea digitală ZEISS Digital completează golul dintre lentilele monofocale și cele progresive!
De ce merită să aveți o a doua pereche de ochelari Există numeroase situații în care a doua pereche de ochelari este cel mai important accesoriu pe care l-ați putea avea.
Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră