Lentile multifocale: tot ce trebuie să știți

Aflați mai multe despre gama noastră de lentile progresive

Resimțiți amețeli și dureri de cap, aveți gâtul înțepenit și vă împiedicați mereu atunci când urcați scările - există numeroase relatări legate de problemele de care se lovesc purtătorii de ochelari atunci când se acomodează cu noile lentile progresive. Din acest motiv numeroase persoane care nu au mai purtat până atunci lentile progresive ezită înainte de a-și achiziționa prima pereche.

Lentilele progresive oferă mai multe soluții pentru vedere, într-o singură lentilă

Fabricarea lentilelor progresive a fost dintotdeauna ceva foarte special. Lentilele progresive permit o vedere clară atât la apropiere cât și la distanță printr-o singură lentilă, fără tranziții sau salturi de imagini. Lentilele progresive sunt așadar o realizare unică în domeniul tehnologiei optice, pentru realizarea lor fiind necesar un know-how cuprinzător, un volum mare de calcule optice și cunoștințe exacte legate de parametrii individuali ai purtătorului.

Regula generală este: cu cât designul lentilelor progresive ia mai mult în calcul parametrii individuali ai purtătorilor, cu atât mai confortabilă și relaxată va fi vederea acestora și acomodarea mai rapidă.

Din acest motiv, ZEISS încorporează în producerea lentilelor un număr cât mai mare de parametri individuali ai purtătorului, precum obiceiurile vizuale și datele anatomice. Atunci când sunt adaptate individual fiecărui purtător, lentilele progresive le oferă acestora un confort la purtare și vizual extraordinar. Cu toate acestea, uneori este nevoie de puțin exercițiu pentru acomodarea cu lentilele progresive. Discutați cu opticianul dumneavoastră ZEISS despre posibilitățile pe care le oferă lentilele progresive moderne. De asemenea, v-am pregătit câteva informații importante despre lentilele progresive și prezbiopie.

O vedere mai bună pentru persoanele în vârstă

De regulă, toate persoanele peste 40 de ani au nevoie de o pereche de ochelari. Lentilele progresive cu adiție pot reda acuitatea vizuală normală.

Lentilele progresive - mici opere de artă

Designul perfect al sticlei creează ajutorul vizual personalizat ideal pentru persoanele cu probleme de vedere

Muncă 16 oct. 2017

Tags: Lentile multifocale

Testul online ZEISS de verificare a vederii Cât de bine distingeți contrastul și culorile? Verificați-vă vederea simplu și rapid!

Cei mai buni ochelari pentru condus - ajungeți la destinație în siguranță

Lentilele personalizate nu numai că îmbunătățesc vederea slabă, vor contribui și la creșterea siguranței dvs. Iată ce trebuie să știți înainte să vă achiziționați ochelari de condus.

Recunoașterea problemelor de vedere

Miopia, hipermetropia, astigmatismul, etc.: Ce fel de probleme de vedere implică cum le putem corecta?

Istoria ochelarilor

De la origini, ”pietrele pentru citit” până la modernele accesorii de stil de viață și modă

ZEISS redefinește lentilele progresive!

Solicitările la care este supusă vederea noastră au crescut fenomenal în ultimii ani. VEDERE MAI BUNĂ discută cu Laura Rocha despre modul în care noul Portofoliu ZEISS de lentile progresive ia în calcul aceste provocări.

Muncă 16 oct. 2017

Tags: Lentile multifocale

Lentile minerale pentru purtătorii de lentile progresive: lentile pentru fani

Continuarea dezvoltării portofoliului ZEISS de lentile progresive minerale - de ce acestea sunt un articol indispensabil

Muncă 16 oct. 2017

Tags: Lentile multifocale

Ochelari varifocali cu ceva în plus

Există perechea perfectă de ochelari varifocali pentru orice ocazie: pentru meseria dumneavoastră? pentru hobbyul sau sportul preferat?

Muncă 16 oct. 2017

Tags: Lentile multifocale

Funcționează lentilele progresive și pentru vânători?

Iată ce pot face ochelarii pentru dumneavoastră atunci când sunteți la vânătoare.

Cum facem fotografii dacă purtăm ochelari

Fotografiile extraordinare și instantaneele reușite nu sunt o problemă pentru purtătorii de ochelari

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră