Sporturi de apă, sporturi de iarnă sau golf: aflați tot ceea ce trebuie să știți despre ochelarii pentru sport

Citiți mai departe pentru a afla despre toate caracteristicile ochelarilor pentru sport potriviți pentru dumneavoastră

Unul dintre factorii determinanți în câștigarea unui joc este vederea. Indiferent dacă jucați fotbal, golf, tenis sau hochei, vederea bună este esențială, dacă vreți să atingeți performanța și să fiți în siguranță: dacă un jucător de tenis nu poate urmări mingea, aceasta îi va afecta sincronizarea, când încearcă s-o lovească. Amator sau profesionist, aveți nevoie de ochelari pentru sport individualizați cu protecție UV. Opticianul vă poate ajuta în alegerea ochelarilor de sport potriviți, ținând cont de stilul dvs. de viață - de exemplu ochelari având culoarea potrivită pentru sporturile de iarnă; protecția solară potrivită și eliminarea reflexiilor pentru sporturile de apă, cum ar fi navigația și surfingul sau lentile curbate pentru pentru protecție contra prafului și a vântului, ca să vedeți clar până la terminarea etapei. Aflați mai multe despre toate acestea în prezentarea noastră cu titlui “Vedere mai bună în timpul sportului”

Ochelari pentru sporturile acvatice

Indiferent dacă sunteți pasionat de navigare, surfing, scufundări sau înot, care este secretul pentru alegerea unei perechi optime de ochelari pentru sport?

10 sfaturi pentru ochelarii sportivi

Ce trebuie să ţineţi minte la cumpărarea ochelarilor sportivi? Aflaţi mai multe despre cum să vă îmbunătăţiţi performanţa atletică păstrându-vă în acelaşi timp ochii protejaţi.

Testul online ZEISS de verificare a vederii Cât de bine distingeți contrastul și culorile? Verificați-vă vederea simplu și rapid!
O vedere mai bună pentru sporturile de iarnă Mulți dintre pasionații de schi și snowboarding, cu sau fără corecție a vederii, „zboară legați la ochi” în jos pe pârtii.
Ochelarii sport pentru o nouă generație de alergători: Ochelarii de soare pentru alergare Nike Vision Vaporwing Doi parteneri puternici, Nike Vision și ZEISS, au făcut echipă pentru a crea o pereche de ochelari de soare sport pentru alergătorii care vor mai mult.
Ochelarii perfecți pentru jucătorii de golf Cheia pentru un handicap mai bun
Vedere perfectă pentru cicliști: care sunt cele mai bune lentile de ochelari pentru cicliști? Viteza, condițiile de lumină schimbătoare și particulele aeropurtate sunt provocări speciale pentru ochelari în timpul ciclismului: iată câteva sfaturi din partea echipei VEDERE MAI BUNĂ.
De ce sunt ochelarii de soare atât de importanți iarna Lumina orbitoare reflectată de gheață și zăpadă face din ochelarii de soare un accesoriu esențial în timpul lunilor reci de iarnă
Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră