Lentilele de ochelari ZEISS EnergizeMe

Este momentul să-ți energizezi ochii obosiți.

Nou!
Pentru purtătorii de
lentile de contact

Relaxarea ochilor obosiți, solicitare redusă a ochilor, o vedere clară și precisă: Lentilele de ochelari ZEISS EnergizeMe sunt primele din categoria lor, la nivel mondial și sunt special concepute pentru nevoile purtătorilor de lentile de contact.

Pachetul complet pentru o vedere lipsită de stres după îndepărtarea lentilelor de contact: soluția completă de lentile pentru ochelari prezintă un model de lentile inovativ, adaptat la comportamentul vizual al purtătorilor de lentile de contact, combinat cu o tehnologie și un tratament pentru lentile optimizate pentru vederea în lumea digitală. Ochelarii pentru purtătorii de lentile de contact - oferiți-le ochilor dumneavoastră acel sentiment special de relaxare.

ZEISS EnergizeMe.

Primele lentile de ochelari create pentru relaxarea ochilor obosiți după purtarea lentilelor de contact.

În prezent, fiecare purtător de lentile de contact are cel puțin o pereche de ochelari pentru a oferi ochilor un moment de relaxare după purtarea lentilelor de contact timp îndelungat în fiecare zi. Utilizarea frecventă a smartphone-ului, a tabletelor etc. poate provoca un stres vizual suplimentar. Dar știați că acești ochelari pot face chiar mai mult decât atât?

Bucurați-vă de o vedere mai confortabilă și de ochi relaxați atunci când treceți la ochelari după ce v-ați dat jos lentilele de contact. Lentilele de ochelari ZEISS EnergizeMe le oferă purtătorilor de lentile de contact ceva în plus față de o pereche obișnuită de ochelari. Ele sunt special optimizate pentru comportamentul vizual al purtătorilor de lentile de contact și pentru vederea în lumea digitală.

Căutare optician

Găsiți un optician ZEISS în apropiere de dumneavoastră.

Căutare optician

Găsiți un optician ZEISS în apropiere de dumneavoastră.

Rămas bun suprasolicitării digitale a ochilor!

Bucurați-vă de o vedere confortabilă atunci când folosiți telefonul inteligent, laptopul sau tableta - datorită tehnologiei inovative ZEISS.

Chiar dacă nu toți suntem „nativi ai erei digitale”, utilizarea dispozitivelor digitale este în creștere. Această schimbare a dus la o modificare fundamentală în comportamentul nostru vizual: cititul pe dispozitive digitale necesită o distanță de citit mai redusă, ceea ce face ca ochii noștri să focalizeze extrem de frecvent de la depărtare la apropiere și înapoi. Utilizarea pentru o perioadă îndelungată a smartphone-ului, tabletei sau a unui dispozitiv digital similar poate avea ca rezultat ochi stresați sau foarte obosiți. Lentilele de ochelari ZEISS EnergizeMe pentru purtătorii de lentile de contact prezintă o tehnologie specială care ușurează cititul cărților sau cititul de pe toate tipurile de dispozitive digitale, ceea ce le recomandă ca o metodă excelentă de a preveni suprasolicitarea digitală a ochilor.

Rămas bun suprasolicitării digitale a ochilor!

Confort vizual sporit în condiții de lumină artificială.
Combat oboseala ochilor și stresul vizual.

Indiferent dacă vorbim de un smartphone, un bec cu LED, un monitor, un televizor, o tabletă sau un E-reader: sursele moderne de lumină emit mai multă lumină albastră decât înainte. Lumina albastră poate fi periculoasă, iar numeroase persoane consideră că este neplăcută, obositoare și stresantă pentru ochii lor. De asemenea, ne afectează în mod negativ și bioritmurile. Un filtru special pentru lumina albastră din lentilele ochelarilor vă poate oferi o vedere mult mai confortabilă.

Protecție totală UV în toate lentilele incolore ZEISS. În fiecare zi. În fiecare moment.

Razele UV sunt întotdeauna prezente. Chiar și în zilele noroase. Radiațiile UV reprezintă un risc de sănătate pentru ochii dumneavoastră, dar și pentru zonele din jurul acestora. Dumneavoastră vă protejați mereu ochii, când vă aflați în aer liber? Acum toate lentilele incolore ZEISS oferă protecție totală UV!

Proprietățile speciale ale lentilelor filtrează razele UV dăunătoare și le oferă ochilor dumneavoastră o protecție de durată împotriva razelor UV.

Zgârieturile și murdăria nu au nicio șansă. Mai durabile ca niciodată.

Tratamentele de înaltă performanță pentru lentile fac ca acestea să fie extrem de rezistente la zgârieturi sau la depunerea statică a particulelor de praf. Beneficiul: lentilele rămân curate pentru mai mult timp și se curăță mult mai ușor. Același lucru este valabil și pentru lentilele de ochelari ZEISS EnergizeMe: pe lângă filtrul special pentru lumina albastră, acestea mai au, ca și caracteristică standard, un tratament de durificare de ultimă generație și un tratament Clean Coat.

Optimizate pentru dumneavoastră și pentru comportamentul dumneavoastră vizual.

Soluția perfectă pentru toate tipurile de purtători de lentile de contact
- inclusiv pentru purtătorii de lentile progresive.

Lentilele de ochelari ZEISS EnergizeMe pentru purtătorii de lentile de contact sunt disponibile în trei versiuni și sunt optimizate în funcție de stilul de viață și vârsta purtătorului. Opticianul dumneavoastră va fi încântat să vă ajute să găsiți soluția care să vă satisfacă nevoile vizuale:

Pentru purtătorii de lentile de contact cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, sunt disponibile lentilele monofocale ZEISS EnergizeMe

Pentru purtătorii de lentile de contact cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, sunt disponibile

lentilele monofocale ZEISS EnergizeMe:

Lentilele noastre monofocale ZEISS EnergizeMe sunt perfect adaptate pentru „nativii erei digitale” cu o viață socială activă și cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani. Aceste lentile sunt prevăzute, ca și caracteristici standard, cu un tratament DuraVision BlueProtect și tehnologia Digital Inside, ceea ce le face lentilele perfecte pentru ochii tineri, relaxați.

Pentru purtătorii de lentile de contact cu vârsta cuprinsă între 30 și 40 de ani, vă oferim lentilele ZEISS Digital Lens EnergizeMe

Pentru purtătorii de lentile de contact cu vârsta cuprinsă între 30 și 40 de ani, vă oferim lentilele

ZEISS Digital Lens EnergizeMe:

Purtătorii de ochelari și lentile de contact cu vârsta cuprinsă între 30 și 40 de ani beneficiază de lentilele ZEISS Digital Lens EnergizeMe care au ca și carateristici standard tratamentul DuraVision BlueProtect și tehnologia Digital Inside - asigurând o vedere mai confortabilă și mai relaxată.

Pentru purtătorii de lentile de contact cu vârsta peste 40 de ani, există lentilele progresive ZEISS Progresiv EnergizeMe

Pentru purtătorii de lentile de contact cu vârsta peste 40 de ani, există lentilele progresive

ZEISS Progresiv EnergizeMe:

Soluția ideală pentru persoanele peste 40 de ani care poartă lentile de contact progresive sau multifocale. Lentile progresive ZEISS Progresiv EnergizeMe cu tratament DuraVision BlueProtect și tehnologie Digital Inside – pentru o vedere dinamică, clară și ochi relaxați.

Subțiri din punct de vedere estetic, excepțional de ușoare. Design fără compromisuri.

Indiferent dacă sunt realizate din material plastic sau sticlă: metodele de producție de ultimă generație permit crearea unor lentile incredibil de subțiri și ușoare, chiar și în cazul prescripțiilor cu dioptrii mari sau a deficiențelor de vedere speciale. Nici nu vă veți da seama că purtați acești campioni ai categoriei ușoare.

5 recomandări pentru optimizarea confortului vizual al purtătorilor de lentile de contact

Ask your optician for advice on digital eyestrain

1. Lentilele de contact și ochelarii fac echipa perfectă, atât timp cât sunt combinate corespunzător. Cu toate acestea, multe persoane nu știu că lentilele de contact trebuie să fie ajustate cu la fel de multă atenție precum ochelarii, deci nu uitați de controlul la optician. Vederea perfectă și toleranța excelență la purtare - acești doi factori sunt indispensabili pentru a vă putea bucura de o mai bună calitate a vieții.

Lentilele de contact nu trebuie să fie purtate 24 de ore din 24

2. Lentilele de contact nu trebuie să fie purtate 24 de ore din 24. Oferiți-le ochilor o pauză - o gură de aer proaspăt. Experții de regulă recomandă ca lentilele de contact să nu fie purtate pentru mai mult de opt ore.

Utilizați numai o soluție de curățare recomandată de către opticianul dumneavoastră pentru curățarea

3. Curățarea zilnică a lentilelor de contact este obligatorie! Utilizați numai o soluție de curățare recomandată de către opticianul dumneavoastră pentru curățarea, păstrarea și clătirea lentilelor de contact. Schimbați zilnic soluția din cutia de păstrare a lentilelor de contact și înlocuiți cutia cu una nouă o dată la trei până la șase luni.

Nu uitați să aveți la îndemână o pereche de ochelari de soare atunci când purtați lentile de contact

4. Nu uitați să aveți la îndemână o pereche de ochelari de soare atunci când purtați lentile de contact: acestea nu oferă o protecție suficientă împotriva radiațiilor UV pentru că acoperă numai parțial ochiul. Din acest motiv, purtătorii de lentile de contact trebuie să aibă întotdeauna la ei o pereche de ochelari de soare cu protecţie UVA și UVB.

Asigurați-vă, că vă relaxați ochii în mod regulat pe parcursul zilei

5. Asigurați-vă, că vă relaxați ochii în mod regulat pe parcursul zilei. Regula 20-20-20 poate fi de ajutor: în mod ideal, trebuie să priviți un obiect care se află la 20 de metri distanță, timp de 20 de secunde, o dată la fiecare 20 de minute, fără a focaliza.

Produse asemanatoare

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră