Totul despre tratamentele pentru lentile -

Care sunt beneficiile tratamentelor pentru lentile?

Tratamentele pentru lentile sunt practic invizibile și transformă o pereche de ochelari într-un instrument eficient. Fie că este vorba un strat de durificare pentru protecție împotriva zgârieturilor sau un strat antireflex superior care reduce reflexiile deranjante, tratamentele pentru lentile pot contribui semnificativ la îmbunătățirea confortului vizual, ochelarii find mai ușor de curățat și rezistând mai mult timp. În special lentilele din plastic prevăzute cu un tratament de durificare, pentru a le proteja împotriva zgârieturilor, pot face ochelarii mult mai rezistenți la deteriorare. Știați că acum există tratamente moderne pentru filtrarea luminii UV albastre, contribuind astfel la protecția ochilor în orice situație, de ex. atunci când petreceți multe ore de lucru în fața calculatorului? Deoarece există o gamă atât de largă de tratamente petru lentile, am întocmit un scurt ghid, care vă va ajuta să alegeți tratamentului antireflex potrivit, de durificare, tratament de curățare și altele.

Lumina albastră: aspectele pozitive și negative

De câtă lumină albastră avem nevoie? Și cum și când trebuie să ne protejăm împotriva ei?

Zece sfaturi pentru alegerea tratamentului potrivit pentru lentile

VEDERE MAI BUNĂ cu noi tratamente pentru lentile - pentru mai mult confort și o durabilitate mai mare

Testul online ZEISS de verificare a vederii Cât de bine distingeți contrastul și culorile? Verificați-vă vederea simplu și rapid!
În mod ideal, tratamentele pentru lentilele ochelarilor ar trebui să poată face orice VEDERE MAI BUNĂ discută cu Managerul de produs pentru DuraVision<sup>&reg;</sup> Platinum, cel mai robust tratament ZEISS pentru lentilele ochelarilor de până acum.
O vizibilitate clară în permanență datorită tratamentelor de înaltă tehnologie Tratamente inovative pentru lentilele de ochelari care vă protejează în mod optim ochelarii și vă îmbunătățesc confortul vizual
Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră