Ghidul dumneavoastră complet pentru o vedere mai bună

Vă ajutăm să alegeţi o nouă pereche de ochelari.

În prezent, aproximativ 200 de milioane de oameni din întreaga lume poartă lentile pentru ochelari ZEISS. 9900 de angajați din peste 30 de țări acționează împreună în fiecare zi în numele vederii mai bune și se dedică nu numai dezvoltării de lentile de ochelari de mare precizie, ci și a unor echipamente de măsură și diagnosticare. Când vine vorba de soluții optice, Carl Zeiss Vision este un lider mondial. Ne dorim ca și dumneavoastră să puteți beneficia de aceste cunoștințe.

Ce dorim să vă oferim prin VEDERE MAI BUNĂ?
Fiecare ochi este la fel de unic precum o amprentă și niciun alt organ senzorial nu ne permite să percepem și să experimentăm mai intens mediul înconjurător. Prin urmare, pentru noi este fundamental să luăm în întregime în calcul această individualitate în timpul consultării și diagnosticării pacientului, cât și în fabricarea lentilelor pentru ochelari ZEISS.

VEDERE MAI BUNĂ oferă informații suplimentare care răspund tuturor întrebărilor legate de soluțiile pentru îmbunătâțirea vederii, lentile pentru ochelari și vederea umană. În același timp, vă oferim o privire în culisele Carl Zeiss Vision. Vă prezentăm lentilele ZEISS de precizie pentru ochelari și soluțiile pentru îmbunătățirea vederii pe care le putem oferi. De asemenea, vă invităm să ne adresați întrebări și să ne împărtășiți experiențele dumneavoastră.

O privire de ansamblu asupra celor mai importante subiecte din ghidul VEDERE MAI BUNĂ

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră