Stil de viaţă și modă

Ramele adaugă ultimele detalii lentilelor: pentru a fi personalizate, funcţionale şi la modă.

În prezent, pentru majoritatea persoanelor, ramele nu mai reprezintă un simplu suport pentru lentile. În concepția ZEISS, ramele trebuie să reflecte stilul personal al purtătorului. Acestea pot, de exemplu, să iasă în evidență sau pot fi discrete, uneori abia vizibile. Ele trebuie să fie extrem de funcționale și adesea trebuie să asigure protecție pentru activităţile sportive sau în aer liber. Un lucru este sigur: ramele de ochelari și lentilele trebuie să interacționeze perfect pentru a vă oferi o vedere excepțională și un aspect atractiv.

Iată câteva recomandări, care vă pot veni în ajutor la alegerea ochelarilor potriviţi pentru stilul dumneavoastră de viaţă şi de modă.

Cum zâmbesc ochii noștri?

Fie că purtăm sau nu ochelari, ochii noștri sunt un factor important în modul în care comunicăm. Iată cele mai importante 3 sfaturi ale noastre pentru purtătorii de ochelari, pentru a obține ochi zâmbitori.

Stil de viaţă + modă 16 oct. 2017

Tags:

Ochelari noi - o persoană nouă

Este uimitor cum o nouă pereche de rame vă poate schimba complet aspectul.

Testul online ZEISS de verificare a vederii Cât de bine distingeți contrastul și culorile? Verificați-vă vederea simplu și rapid!
Se închid la culoare rapid. Rapid incolore: lentile fotosensibile moderne Dacă vă aflați în aer liber, la soare sau în interior, cu lentilele fotosensibile ZEISS PhotoFusion vă puteți bucura de o vedere excelentă 24 ore pe zi
Lentile fotosensibile pentru o vedere mai confortabilă, pentru flexibilitate și protecție 10 sfaturi din partea VEDERE MAI BUNĂ: cine sunt persoanele cărora li se adresează în mod special lentilele fotocromatice ZEISS cu prescripție și când trebuie purtate?
Curbate, subțiri sau colorate: Lentilele ZEISS satisfac toate exigențele, de fiecare dată! Rame la modă și lentile de precizie? O provocare ce implică nivelul maxim de know-how în domeniul opticii
Ochelarii în sezonul estival 10 sfaturi pentru a vă bucura de ochelarii dumneavoastră în această vară
Bucuraţi-vă de vacanţă - cu ochelari Ce trebuie să ştie orice purtător de ochelari înainte de a pleca în vacanţă
Nu vă lăsați orbiți Sunglasses are fashionable accessories, but more importantly they provide vital UV protection to the eyes
Simplitate și eleganță: Ramele de ochelari LINDBERG și lentilele de soare ZEISS - o echipă de top pentru vară VEDERE MAI BUNĂ l-a întrebat pe producătorul ramelor LINDBERG ce anume face din ochelarii de soare LINDBERG atât de speciali.
Lentile fotosensibile pentru ochelari: vedere confortabilă și relaxată pentru toți VEDERE MAI BUNĂ l-a rugat pe Volker Gahr – Managerul de produs responsabil la ZEISS pentru ZEISS PhotoFusion – să ne descrie caracteristicile cheie ale lentilelor fotocromice moderne
Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră