ZEISS My Vision

Instrumentele noastre pentru cea mai bună îngrijire a ochilor dvs.

Efectuați verificările online ZEISS din confortul casei dvs. pentru a ajuta la determinarea calității vederii dvs. și a profilului dvs. vizual.

Controlul vederii

Aveți nevoie de un specialist în îngrijirea vederii? Testul nostru online de verificare a vederii vă va răspunde la această întrebare. Trebuie doar să răspundeți la 5 întrebări scurte.

Profilul meu vizual

Definiți-vă acum profilul vizual și găsiți soluția individualizată de lentile ZEISS potrivite pentru dvs. cu Profilul meu vizual.

Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră

Articole similare

Testul ZEISS online de verificare a vederii Participați la testul ZEISS online pentru verificarea vederii și testați-vă calitatea vederii.

Să înțelegem vederea 27 sept. 2021

Tags: La optician

Secretul din spatele designului perfect al lentilelor pentru ochelari Pentru furnizarea unei soluții personalizate sunt necesare o experiență bogată, calcule matematice și cunoașterea detaliată a nevoilor purtătorilor de ochelari.
Lentile din plastic sau sticlă? Care este materialul potrivit pentru fiecare pacient? Informați-vă înainte de a vă cumpăra ochelari și vă veți bucura de o vedere mai bună.
Optica oftalmică din ziua de azi: Cum s-a schimbat consultul optic în ultimii 10 ani Volker Meyer și Heinrich Rath de la Universitatea Aalen din Germania au stat de vorbă cu echipa VEDERE MAI BUNĂ