Soluții de curățare a ochelarilor ZEISS.

Bucurați-vă de o vedere clară, asigurându-vă că lentilele dumneavoastră au o viață îndelungată.

Obțineți o vedere clară în câteva secunde. Soluțiile de curățare a lentilelor ZEISS îndepărtează în mod delicat murdăria, praful sau grăsimea de pe lentile și împiedică aburirea neplăcută. 

Vedere clară 100% din timp:
Soluții de curățare ZEISS pentru lentile de ochelari.

Delicată, ușoară, eficientă.

Tratamentele moderne ale lentilelor deja ușurează întreținerea acestora prin faptul că resping murdăria, însă niciun purtător de ochelari nu scapă de curățarea ochelarilor, din când în când. Numeroasele noastre soluții diferite de curățare a lentilelor de ochelari sunt ușor de utilizat și delicate cu lentilele dumneavoastră: Șervețelele umede ZEISS pentru curățarea lentilelor sunt perfecte pentru curățarea rapidă, ocazională a lentilelor, în timp ce spray-ul cu soluție de curățare a lentilelor ZEISS cu laveta din microfibră ZEISS vă permite să vă curățați lentilele în mod eficient, fără a lăsa reziduuri.

Căutare pentru opticieni

Găsiți un optician ZEISS în apropiere de dumneavoastră

Căutare pentru opticieni

Găsiți un optician ZEISS în apropiere de dumneavoastră

O soluție protectoare și eficientă. Chiar și atunci când vă grăbiți.

S-ar putea să vă fie la îndemână să folosiți mâneca, cravata sau o batistă, însă acestea nu sunt adecvate pentru curățarea lentilelor. Șervețelele ZEISS pentru curățarea lentilelor sunt delicate cu acestea, asigură rezultate perfecte și sunt la fel de rapide precum mâneca dumneavoastră. Acestea prezintă o structură excepțional de fină, impregnată cu o combinație unică de agenți de curățare, asigurându-vă că lentilele dumneavoastră nu sunt supuse niciunei dintre substanţele agresive, care sunt prezente în numeroase substanțe de curățare a lentilelor. Bine pentru dumneavoastră - și pentru lentilele dumneavoastră.

Îngrijire delicată cu efect antistatic. Pentru o curățare temeinică, în fiecare zi.

Echipa perfectă pentru curățarea delicată dar temeinică a lentilelor dumneavoastră: laveta din microfibră ZEISS în combinație cu spray-ul de curățare a lentilelor ZEISS. La fel de eficientă precum o curățare temeinică sub jet de apă cu un agent de curățare cu pH neutru.

Zgârieturile și murdăria nu au nicio șansă. Mai robuste ca niciodată.

Tratamentele de înaltă performanță pentru lentile fac ca acestea să fie extrem de rezistente la zgârieturi sau la depunerea statică a particulelor de praf. Beneficiul: lentilele rămân curate pentru mai mult timp și se curăță mult mai ușor. Vedeți mai bine, arătați mai bine - datorită, parțial, celui mai nou tratament antireflex.

5 sfaturi pentru curățarea lentilelor

Nu vă curățați ochelarii cu șervețele de hârtie, cravata sau mâneca - acest lucru nu le este benefic.

1. Nu vă curățați ochelarii cu șervețele de hârtie, cravata sau mâneca - acest lucru nu le este benefic. Nu uitați: îngrijirea corectă a lentilelor poate crește durata lor de viață și vă poate asigura o vedere mai bună. Chiar și atunci când sunteți grăbiți, asigurați-vă că folosiți produse de curățare ale unor experți de încredere din industria optică.

Nu spălați lavetele din microfibră la temperaturi mai mari de 40° și nu adăugați balsam de rufe - în caz contrar, laveta va lăsa urme data următoare când vă curățați ochelarii.

2. Nu spălați lavetele din microfibră la temperaturi mai mari de 40° și nu adăugați balsam de rufe - în caz contrar, laveta va lăsa urme data următoare când vă curățați ochelarii.

Zgârieturile nu pot fi înlăturate, indiferent dacă aveți lentile din material plastic sau din sticlă.

3. Zgârieturile nu pot fi înlăturate, indiferent dacă aveți lentile din material plastic sau din sticlă. În acest caz, se recomandă prevenirea, deoarece lentilele zgâriate trebuie să fie înlocuite imediat. Chiar dacă defectul pare doar unul estetic, lumina se dispersează prin zgârieturile minuscule, iritând ochiul. Din acest motiv este important să vă curățați lentilele cu o lavetă specială, din microfibră.

Ochelarii dumneavoastră au nevoie de o casă!

4. Ochelarii dumneavoastră au nevoie de o casă! Păstrați-i într-un toc special, ori de câte ori nu îi purtați. Dacă nu aveți un toc cu dumneavoastră, asigurați-vă că îi așezați într-un loc sigur, cu lentilele orientate în sus.

Nu expuneți ochelarii la temperaturi extrem de ridicate sau extrem de scăzute.

5. Nu expuneți ochelarii la temperaturi extrem de ridicate sau extrem de scăzute. Căldura generată într-un autovehicul, într-o zi toridă de vară, de exemplu, este încă un lucru care trebuie evitat. Același lucru este valabil și pentru saună sau sistemul de încălzire de acasă. Nu expuneți ochelarii la temperaturi extreme mai mult decât este necesar.

Produse asemanatoare

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră