Lentile de contact -

tot ceea ce trebuie să știți despre alternativa la ochelari

Nu trebuie neapărat să vă luați o nouă pereche de ochelari - câteodată și lentilele de contact pot oferi o vedere optimă: în vacanță, la sport, din motive pur estetice, lentilele de contact constituie o alternativă atrăgătoare la ochelari. Însă există și excepții. Cei mai mulți purtători de lentile de contact își schimbă seara lentilele de contact cu ochelari, pentru a le oferi ochilor ocazia de a se relaxa. Știați că dacă purtați lentile de contact cu protecție integrată contra radițiilor UV, ar trebui să purtați și ochelari de soare? Aceasta pentru a evita daunele cauzate de radiații. Lentilele de contact cu protecție UV nu acoperă ochii în totalitate și nu oferă astfel o protecție corespunzătoare. Citiți mai departe pentru a afla totul despre lentilele de contact și despre cum puteți avea o vedere excelentă fără a purta ochelari.

Lentilele de ochelari EnergizeMe

Pentru purtătorii de lentile de contact

18 oct. 2017

Ochelari, lentile de contact sau intervenţie chirurgicală cu laser - care opțiune vi se potrivește?

Aproximativ jumătate din populație suferă de o problemă de vedere. Cu toate acestea, în prezent acestea sunt ușor de corectat deoarece există o soluție potrivită pentru aproape toate problemele de vedere.

Testul online ZEISS de verificare a vederii Cât de bine distingeți contrastul și culorile? Verificați-vă vederea simplu și rapid!
Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră