Ochelari de protecție pentru zăpadă ZEISS.

Partenerul dumneavoastră de încredere pe pârtie.

Concepuți special pentru sporturile de iarnă. Ochelarii de schi ZEISS vă protejează în mod eficient ochii de zăpadă, ploaie și vânt, precum și de radiațiile UV-A și UV-B deosebit de puternice din regiunile montane înalte. Designul brevetat maximizează confortul la purtare și lărgește în mod considerabil câmpul vizual. Bucurați-vă de o protecţie la modă și de o vedere perfectă - pe orice fel de vreme.

Ochelarii de schi ZEISS.

Protecţie perfectă și vedere bună pe orice fel de vreme.

Sporturile, precum schiul și snowboarding-ul ne supun ochii unor condiții extreme. Zăpada și gheața de pe versanți reflectă lumina soarelui, crescând în mod semnificativ cantitatea de radiații UV, în timp ce vântul rece și precipitațiile limitează vizibilitatea. Ochelarii de schi ZEISS sunt creați special pentru provocările ridicate ale sporturilor montane. Bucurați-vă de o protecţie UV perfectă, o potrivire optimă, un câmp vizual și un contrast mărit, atât în condiții de lumină puternică a soarelui cât și în condiții de lumină difuză. Acești ochelari de protecție sunt extrem de robuști și ușori - cu o gamă largă de rame și culori la modă din care puteți alege.

Garanția calității ZEISS.

Un stil pentru toate gusturile.

Colecția noastră de ochelari de schi ZEISS cuprinde diferite modele în culori atractive pentru femei și bărbați și sunt disponibile cu o mare varietate de lentile pentru toate necesitățile. Ochelarii de schi ZEISS sunt în conformitate cu standardele internaționale

Ochelarii de schi ZEISS sunt prevăzuți cu tratament Performance ZEISS Ri-PelTM & hidrofob, care respinge apa și este ușor de curățat, pentru a vă garanta cele mai bune performanțe.

Colecția de ochelari de schi ZEISS cuprinde o gamă largă de ochelari diferiți disponibili în 3 modele, toate produse în Italia:

 • Cilindrici
 • Interschimbabili
 • Copii

Cilindrici

Aspect la modă și în pas cu cele mai noi tendințe.
Compatibili cu lentilele dvs. cu prescripție.

Ochelarii de schi ZEISS. Cilindrici - Aspect la modă și în pas cu cele mai noi tendințe.

Interschimbabili

Două lentile pentru a vă crea propriul stil și pentru a putea face față oricăror condiții atmosferice.

Ochelarii de schi ZEISS. Interschimbabili - Două lentile pentru a vă crea propriul stil și pentru a putea face față oricăror condiții atmosferice.

Copii

Siguranță și confort pentru tinerii schiori.
Compatibili cu lentilele dvs. cu prescripție.

Ochelarii de schi ZEISS. Copii - Siguranță și confort pentru tinerii schiori.

Toate modelele de ochelari de schi ZEISS sunt disponibile doar în cabinetele de optică medicală.

Protecţie UV eficientă - chiar și în condiții de lumină solară extremă.

Soluții ZEISS pentru a vă proteja ochii

Lumina soarelui este mult mai intensă în zonele montane - iar reflexiile, precum cele cauzate de zăpadă sau suprafețele cu gheață, măresc considerabil acest efect. Nicăieri nu este efectul de orbire al soarelui mai puternic decât aici. Rezultatul: ochii dumneavoastră sunt expuși la o cantitate semnificativ mai mare de radiații UV-A și UV-B decât de obicei.

Ochelarii de schi ZEISS filtrează 100% aceste radiații până la o lungime de undă de 400 nanometri, oferindu-le ochilor dumneavoastră o protecţie ridicată împotriva pericolelor și posibilelor daune cauzate de lumina soarelui. În plus, asigură o vedere optimă în toate condițiile de vreme, în special în condiții de vizibilitate redusă. Acest lucru oferă o siguranță suplimentară, chiar și la viteze mari sau în zonele de teren necunoscut.

Colecția cuprinde o mare varietate de lentile de performanță pe orice fel de vreme:

 • Pentru condiții de lumină puternică
  Nuanțe închise și tratamente oglindă multistrat
 • Pentru condiții de lumină redusă
  Nuanțe pentru contrast redus
 • Pentru condiții de lumină schimbătoare: seria ZEISS SONAR
  Nuanță patentată pentru contrast ridicat

ZEISS SONAR: pentru o vedere mai bună a pârtiilor.

Noua nuanță patentată pentru contrast ridicat dezvoltat special pentru îmbunătățirea vederii pe zăpadă și detectarea obstacolelor, îmbunătățirea luminozității culorilor și a contrastelor. Spre deosebire de filtrele clasice de blocare a luminii albastre, ZEISS SONAR prezintă o curbă spectrală specifică care funționează ca și atenuator de albastru, însă totuși permite luminii albastre să ajungă la ochi, într-o măsură mai redusă - între 380-500 nm - pentru a observa iregularitățile din zăpadă, movilele și adânciturile. Schiul și snowboarding-ul sunt astfel mai sigure.

Vizoare mari pentru o vedere excelentă.

Pentru fiecare purtător și orice vreme.

Bucurați-vă de excelența fără compromisuri: vizoarele ochelarilor de schi ZEISS garantează o vizibilitate perfectă și îi permit purtătorului să perceapă obstacolele în timp ce acesta schiază sau practică snowboarding.

Ochelarii de schi ZEISS interschimbabili încorporează un design brevetat*: inserția subțire din spumă nu numai că maximizează confortul la purtare, dar și lărgește în mod considerabil câmpul vizual comparativ cu ochelarii de schi clasici.

Ochelarii de schi ZEISS cilindrici oferă un vizor mare pentru o vizibilitate maximă în timpul cursei

*Brevet: EP2965728A1

Potrivire optimă, rezistență la șocuri.

Confort extraordinar garantat.

Better contrast vision, less glare. The optimum coating for your snow goggles.

Ochelarii de schi ZEISS sunt prevăzuți cu un vizor din policarbonat rezistent, cu un strat protector suplimentar de durificare. Banda elastică ușor de reglat este prevăzută cu o garnitură din silicon, care asigură o aderență mai bună pe cască. Pentru a garanta o compatibilitate optimă cu majoritatea căștilor, ochelarii de schi ZEISS sunt dotați cu o componentă detașabilă în partea superioară a ramei.

5 sfaturi pentru achiziționarea și protejarea ochelarilor de schi

comfortable vision

1. Atunci când achiziționați ochelari de schi, acordați atenție dimensiunii, modului cum se așează pe față și asigurați-vă că aceștia vă oferă o vedere confortabilă. Nu vă grăbiți când îi alegeți. Testați cu atenție potrivirea și vederea și nu vă temeți să spuneți ce credeți. Atunci când achiziționați ochelari de schi, este indicat să luați cu dumneavoastră casca sau ochelarii pe care îi purtați atunci când practicați schi sau snowboarding. Nu toate perechile de ochelari de schi sunt potriviți pentru purtătorii de ochelari - aceștia ar putea să fie incompatibili cu casca dumneavoastră.

UV Protection

2. Asigurați-vă, că ochelarii de schi vă oferă cea mai bună protecție UV și culoarea potrivită pentru diferite condiții de vreme și vizibilitate.

Requirements

3. Așteptările pentru o pereche de ochelari de schi sunt mari. În soare, ei trebuie să reducă lumina puternică, în timp ce în condiții de lumină difuză ei trebuie să intensifice contrastul și contururile. O simplă nuanță de culoare ori un tratament oglindă nu pot satisface toate aceste cerințe, motiv pentru care ochelarii de schi pentru zăpadă cu lentile interschimbabile sunt cea mai bună alegere. Pentru mai multe detalii, consultați-vă opticianul.

Circulation and Antifog

4. Întrebați despre circulația aerului și caracteristicile anti-aburire ale noilor dumneavoastră ochelari de schi.

Cleaning your snow goggles

5. Aveți grijă când vă curățați ochelarii de schi! Nu îi curățați niciodată cu o lavetă sau cu mănușa dacă sunt umezi pe interior, deoarece acest lucru poate distruge cu rapiditate stratul anti-aburire. Scuturați întotdeauna ochelarii sau, dacă vremea e călduroasă, lăsați-i să se usuce la aer - nu îi așezați pe radiator. Curățați-vă ochelarii de schi ZEISS pentru zăpadă cu apă călduță și săpun cu pH neutru. Asigurați-vă că ochelarii nu se umezesc în interior în timp ce îi curățați. Nu folosiți solvenți organici sau șervețele umede!

Produse asemanatoare

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră