Sport și agrement

Cum pot ochelarii îmbunătăți experiența sportivă și hobby-urile dumneavoastră.

Hobby-urile sau sporturile noastre favorite ne oferă unele din cele mai plăcute momente din viață. O vedere optimă, confortabilă ne poate ajuta să profităm la maxim de aceste momente speciale. Hobby-urile sau sporturile noastre favorite ne oferă unele din cele mai plăcute momente din viață. Un singur lucru contează: o vedere optimă pentru confort maxim.

Iată câteva sfaturi pentru alegerea ochelarii potriviți activităţilor dumneavoastră sportive și recreative


80% dintre impresiile pe care le primim din mediul nostru înconjurător ne parvin prin intermediul ochilor, ceea ce îi face cel mai important organ senzorial al nostru. În sport, vederea optimă este o condiție esențială. O vedere slabă nu înseamnă doar că riscați să loviți greșit mingea sau să evaluați greșit linia de sosire. Poate duce și la un sentiment de nesiguranță sau chiar la accidentări. Ochelarii pentru sport trebuie să aibă o performanță chiar mai bună decât ochelarii de zi cu zi, iar rezistența și protecţia împotriva efectului de strălucire orbitoare sunt adesea cerințe esențiale. De asemenea, condusul într-o decapotabilă într-o zi însorită, presupune solicitări vizuale diferite pentru ochii dumneavoastră decât locul de muncă sau viața de zi cu zi. Opticianul dumneavoastră vă poate ajuta să alegeți cei mai buni ochelari pentru timpul liber. El vă poate găsi perechea de ochelari potrivită bugetului dumneavoastră și nevoilor dumneavoastră vizuale. VEDERE MAI BUNĂ vă pune la dispoziție sfaturi și exemple despre cum vă puteți asigura că alegeți perechea optimă de ochelari pentru sport și activități recreative, care să răspundă cerințelor dumneavoastră personale. Aveți întrebări despre lentilele de ochelari pentru activităţi sportive sau hobby-ul dumneavoastră?

Ochelari de soare polarizați: vedere confortabilă fără efect de orbire deranjant

VEDERE MAI BUNĂ explică cum reduc lentilele polarizate efectul de orbire iritant pentru a oferi o vedere optimă.

Lentilele polarizate - o vedere mai bună

Lentile versatile pentru ochelari de soare, pentru conducerea auto și pentru multe alte aplicaţii

Testul online ZEISS de verificare a vederii Cât de bine distingeți contrastul și culorile? Verificați-vă vederea simplu și rapid!
O vedere mai bună pentru sporturile de iarnă Mulți dintre pasionații de schi și snowboarding, cu sau fără corecție a vederii, „zboară legați la ochi” în jos pe pârtii.
10 sfaturi pentru ochelarii sportivi Ce trebuie să ţineţi minte la cumpărarea ochelarilor sportivi? Aflaţi mai multe despre cum să vă îmbunătăţiţi performanţa atletică păstrându-vă în acelaşi timp ochii protejaţi.
E iarnă – Vremea pentru citit Perechea perfectă de ochelari de citit vor face ca romanul dumneavoastră de suspans preferat să fie și mai intrigant
Nu toți ochelarii de soare sunt la fel Protecție UV, nuanțare, lentile polarizate sau protecție solară specială pentru activități sportive - ochelarii de soare particularizați oferă toate opțiunile

Sport + agrement 16 oct. 2017

Tags: Ochelari de soare

Ochelarii sport pentru o nouă generație de alergători: Ochelarii de soare pentru alergare Nike Vision Vaporwing Doi parteneri puternici, Nike Vision și ZEISS, au făcut echipă pentru a crea o pereche de ochelari de soare sport pentru alergătorii care vor mai mult.
Funcționează lentilele progresive și pentru vânători? Iată ce pot face ochelarii pentru dumneavoastră atunci când sunteți la vânătoare.
Ochelarii perfecți pentru jucătorii de golf Cheia pentru un handicap mai bun
Vedere perfectă pentru cicliști: care sunt cele mai bune lentile de ochelari pentru cicliști? Viteza, condițiile de lumină schimbătoare și particulele aeropurtate sunt provocări speciale pentru ochelari în timpul ciclismului: iată câteva sfaturi din partea echipei VEDERE MAI BUNĂ.
Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră