Lentilele progresive sunt un produs-universal:

bucurați-vă în sfârșit și din nou, de o vedere bună - indiferent de distanța la care priviți.

NOU!
Protecție totală UV

Lentilele progresive ZEISS oferă un sprijin optim pentru vizualizarea în zonele de apropiere, semi-distanță și distanță. Adaptate perfect purtătorului, aceste lentile sunt „croite” special pentru dumneavoastră, asigurând o toleranță mai bună la purtare, o adaptare mai rapidă și o vedere mai clară.

Lentilele progresive ZEISS:

individuale și unice în felul lor - exact ca și dumneavoastră.

Gama noastră largă de modele de lentile progresive îi permite opticianului dumneavoastră să vă ofere o pereche de ochelari progresivi optimizați pentru nevoile dumneavoastră vizuale speciale, cu o calitate fără precedent. Tehnologia computerizată de ultimă generație ajută la măsurarea performanței vizuale și la centrarea lentilelor în ramele dumneavoastră. Zonele vizuale la apropiere, semi-distanță și distanță sunt toate încorporate într-o singură lentilă cu tranziții line între ele. Aceste lentile sunt adaptate special formei feței dumneavoastră, stilului dumneavoastră de viață, carierei și obiceiurilor dumneavoastră vizuale. Individuale și unice în felul lor - exact ca și dumneavoastră.

Căutare optician

Găsiți un optician ZEISS în apropiere de dumneavoastră.

Căutare optician

Găsiți un optician ZEISS în apropiere de dumneavoastră.

Toleranță excelentă la purtare, perioadă foarte scurtă de acomodare. Pentru o vedere optimă.

O gamă largă de factori, tehnologii și informații privind purtătorul de ochelari sunt încorporate în producerea lentilelor progresive ZEISS, asigurând o perioadă de acomodare mai scurtă ca oricând. Indiferent dacă ați mai purtat ochelari progresivi sau aceasta este prima dată când îi purtați: o pereche de ochelari progresivi creați special pentru dumneavoastră reprezintă cea mai bună alegere pentru o vedere naturală, de înaltă calitate.

O vedere clară, perfectă - indiferent unde priviți.

Un model de lentile care este pe cât de complex pe atât de confortabil: lentilele progresive ZEISS, vă oferă imediat o vedere clară, la orice distanță priviți. Iar tranziția este cât se poate de lină, făcând, în sfârșit, imaginile încețoșate din zona de progresie ceva de domeniul trecutului.

Lentile progresive standard Lentile progresive personalizate
Lentile progresive standard
Lentile progresive personalizate

Vederea digitală. Lentile progresive pentru o lume modernă.

În prezent, utilizăm constant smartphone-uri sau tabletele, însă aceste dispozitive digitale reprezintă o nouă provocare pentru ochii noștri. Lentilele progresive ZEISS încorporează aceste schimbări din viața noastră de zi cu zi și permit o focalizare rapidă și confortabilă pe dispozitivele digitale datorită unei zone vizuale pentru apropiere special optimizată - indiferent de punctul în care privim. Aceste lentile sunt perfecte nu numai pentru dispozitivele digitale, dar și pentru cititul de cărți și reviste, ajutându-vă să evitați poziția inconfortabilă a capului și corpului.

Disponibile pentru orice ramă. Stilul dumneavoastră, alegerea dumneavoastră.

Vă gândiți la o pereche nouă și modernă de rame de ochelari? Lăsați-vă inspirat de diversitatea disponibilă. Chiar și în cazul ramelor cu forme neobișnuite (de ex. ochelarii tip aviator), opticianul dumneavoastră ZEISS vă va ajusta noile lentile progresive pentru a răspunde obiceiurilor dumneavoastră vizuale, astfel încât să nu existe o perioadă de acomodare.

Subțiri din punct de vedere estetic, excepțional de ușoare. Design fără compromisuri.

Indiferent dacă sunt realizate din material plastic sau sticlă: metodele de producție de ultimă generație permit crearea unor lentile incredibil de subțiri și ușoare, chiar și în cazul prescripțiilor cu dioptrii mari sau a deficiențelor de vedere speciale. Nici nu vă veți da seama că purtați acești campioni ai categoriei ușoare.

Zgârieturile și murdăria nu au nicio șansă. Mai robuste ca niciodată.

Tratamentele de înaltă performanță pentru lentile fac ca acestea să fie extrem de rezistente la zgârieturi sau la depunerea statică a particulelor de praf. Beneficiul: lentilele rămân curate pentru mai mult timp și se curăță mult mai ușor. Vedeți mai bine, arătați mai bine - datorită, celui mai nou tratament antireflex ZEISS pentru lentile.

Confort vizual sporit în condiții de lumină artificială.
Combat oboseala ochilor și stresul vizual.

Indiferent dacă vorbim de un smartphone, un bec cu LED, un monitor, un televizor, o tabletă sau un E-reader: sursele moderne de lumină emit mai multă lumină albastră decât înainte. Lumina albastră poate fi periculoasă, iar numeroase persoane consideră că este neplăcută, obositoare și stresantă pentru ochii lor. De asemenea, ne afectează în mod negativ și bioritmurile. Un filtru special pentru lumina albastră din lentilele ochelarilor vă poate oferi o vedere mult mai confortabilă.

Lentile progresive și protecție solară - toate într-o singură lentilă. La viteze record.

O pereche de ochelari pentru toate situațiile: aceste lentile fotosensibile pot fi folosite și ca ochelari de soare. Se închid la culoare în câteva secunde în prezența razelor UV și devin incolore în doar câteva minute. Și, bineînţeles, asigură 100% protecție UV.

Lentile cu protecție solară, prevăzute cu un design de lentile progresive.

Echipa de vis pentru vară.

Fiecare pereche de ochelari poate fi transformată într-o pereche de ochelari de soare la alegerea dumneavoastră, prevăzute cu protecție totală UV și oferindu-vă o vedere optimă, toate într-o singură pereche de ochelari. Iar aceste lentile sunt dotate cu tot ce v-ați putea aștepta: percepție îmbunătățită a contrastului, un efect de strălucire mai redus și un tratament antireflex. Este plăcut să nu faci compromisuri.

5 sfaturi pentru lentilele progresive

Dacă ați început să aveți probleme cu vederea, contactați-vă imediat opticianul.

1. Dacă ați început să aveți probleme cu vederea, contactați-vă imediat opticianul. Cu cât mai repede începeți să purtați lentile progresive, cu atât va fi mai ușoară va fi tranziția.

Consultația individuală pentru lentilele progresive și rame

2. Elemente esențiale la optician: consultația individuală pentru lentilele progresive și rame, testarea amănunțită și centrarea perfectă a lentilelor.

Permiteți-le ochilor dumneavoastră să se acomodeze imediat cu noii dumneavoastră ochelari progresivi

3. Permiteți-le ochilor dumneavoastră să se acomodeze imediat cu noii dumneavoastră ochelari progresivi. Aceasta înseamnă să îi purtați permanent - și să aveți răbdare!

Ochii și vederea dumneavoastră se vor acomoda cât ați clipi din ochi. Cu toate acestea, dacă încă aveți dificultăți după 14 zile, consultați-vă opticianul. Dacă nu vă bucurați de vedere clară atunci când priviți înainte sau dacă marginile par încețoșate în distanță, atunci ochelarii dumneavoastră ar putea fi centrați prea sus. Dar, dacă trebuie să priviți mult în jos pentru a vedea obiecte la apropiere, atunci ochelarii dumneavoastră ar putea fi centrați prea jos față de ochi. În ambele cazuri, opticianul dumneavoastră vă poate ajuta - adesea o scurtă vizită la optician poate rezolva problema.

Persoanele aflate la prima pereche de ochelari progresivi de regulă constată că vederea la distanță este mai bună cu noii ochelari.

4. Persoanele aflate la prima pereche de ochelari progresivi de regulă constată că vederea la distanță este mai bună cu noii ochelari.

Atunci când citiți priviți în jos cu ochii - nu vă înclinați tot capul. Când vă deplasați, priviți drept înainte și nu în pământ. Când urcați, înclinați-vă capul astfel încât să priviți prin partea superioară a lentilelor, respectiv prin zona pentru vederea la distanță - astfel veți putea vedea scările clar.

Atunci când ochelarii se așază exact așa cum au fost ajustați inițial de către opticianul dumneavoastră.

5. Chiar dacă ochelarii dumneavoastră progresivi sunt doar ușor descentrați, aceștia trebuie să fie imediat ajustați de către opticianul dumneavoastră. Alinierea lentilelor cu ochii dumneavoastră este corectă numai atunci când ochelarii se așază exact așa cum au fost ajustați inițial de către opticianul dumneavoastră.

Produse asemanatoare

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Find a ZEISS Optician Near You
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră