Ochelarii pentru calculator - vedere optimă, relaxată nu doar pentru munca la calculator

Aflați mai multe despre ochelarii pentru locul de muncă

Numeroase persoane care își petrec mare parte din ziua de lucru în fața calculatorului se plâng de dureri cervicale, de spate sau umeri. Adesea, trebuie să își canalizeze întreaga atenție asupra ecranului timp de mai multe ore la rând. Seara, când ajung acasă de la muncă, uneori chiar și în timpul zilei de lucru, observă rezultatul: întinderi musculare la nivelul gâtului, spatelui sau umerilor. Unul dintre motive ar putea fi faptul că nu poartă ochelarii potriviți. Soluția ar putea fi ochelarii pentru calculator care sunt special concepuți pentru nevoile muncii în fața calculatorului.

Ochelarii pentru citit și lentilele progresive nu oferă soluția ideală: ochelarii pentru calculator pot oferi mai mult confort vizual nu numai pentru munca la calculator propriu-zisă, dar și pentru alte activități desfășurate la locul de muncă sau recreative care solicită un grad ridicat de concentrare.

Ochelari pentru piloți - vedere perfectă, chiar și deasupra norilor

Indiferent dacă profesioniști sau amatori, piloții au nevoie de ochelari care să le permită să vadă clar, chiar și în condiții meteorologice și de lumină extreme.

Muncă 16 oct. 2017

Tags: Ochelari pentru muncă

Ochelari pentru manageri - lentile și rame de calitate superioară cu un confort vizual mult personalizat

Respectabilitate, eleganță și maximă funcționalitate - ochelarii pentru persoanele aflate în poziții de conducere trebuie să satisfacă numeroase exigențe.

Muncă 16 oct. 2017

Tags: Ochelari pentru muncă

Testul online ZEISS de verificare a vederii Cât de bine distingeți contrastul și culorile? Verificați-vă vederea simplu și rapid!
Totul este cuprins în câmpul de vizualizare în fața calculatorului sau stației de lucru De ce ochelarii speciali de citit/varifocali vă pot face munca mai ușoară

Muncă 16 oct. 2017

Tags: Ochelari pentru muncă

Indiferent dacă sunteți medic dentist sau cosmetician - bucurați-vă de o vedere clară cu o pereche de ochelari profesioniști Unele activități cer o pereche de lentile pentru ochelari excepționale, care oferă mai multe. Tehnologia ZEISS de ultimă generație vă ajută să vedeți perfect, chiar la nivel microscopic.

Muncă 16 oct. 2017

Tags: Ochelari pentru muncă

Lentilele ZEISS OfficeLens - Soluția perfectă pentru vederea la locul de muncă. Echipa VEDERE MAI BUNĂ le intervievează pe Dr. Arne Ohlendorf și Monique Welscher cu privire la contextul pentru dezvoltarea noilor lentile ZEISS pentru locul de muncă

Muncă 16 oct. 2017

Tags: Ochelari pentru muncă

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră