Muncă

Vedere bună la locul muncă – ce ar trebui să luați în considerare.

O vedere bună este importantă și la locul de muncă – poate reduce suprasolicitarea digitală a ochilor și vă ajuta la menținerea unei posturi corecte. Fie că sunteți sunteți programator sau cosmetician, există numeroase dispozitive de vedere care au fost optimizate pentru diferite cerințe la locul de muncă și pot oferi o vedere mai bună chiar și în cele mai dificile condiții. Și acestea nu includ doar ochelarii pentru cerințe speciale la locul de muncă, cum ar fi cei purtați de piloți, ci și soluțiile speciale pentru cei cu profesii, în care cele mai mici detalii pot face diferența - de ex. pentru medici stomatologi și bijutieri sau chiar pentru a veni în ajutorul celor cu deficiențe de vedere, prin folosirea unor lupe sau ochelari de mărire. Ochelarii pentru calculator vă pot fi de ajutor pentru a vedea mai bine și mai relaxat la locul de muncă. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre ”Vedere mai bună la locul de muncă”.

Ochelari varifocali cu ceva în plus

Există perechea perfectă de ochelari varifocali pentru orice ocazie: pentru meseria dumneavoastră? pentru hobbyul sau sportul preferat?

Muncă 16 oct. 2017

Tags: Lentile multifocale

Ochelari pentru manageri - lentile și rame de calitate superioară cu un confort vizual mult personalizat

Respectabilitate, eleganță și maximă funcționalitate - ochelarii pentru persoanele aflate în poziții de conducere trebuie să satisfacă numeroase exigențe.

Muncă 16 oct. 2017

Tags: Ochelari pentru muncă

Testul online ZEISS de verificare a vederii Cât de bine distingeți contrastul și culorile? Verificați-vă vederea simplu și rapid!
Totul este cuprins în câmpul de vizualizare în fața calculatorului sau stației de lucru De ce ochelarii speciali de citit/varifocali vă pot face munca mai ușoară

Muncă 16 oct. 2017

Tags: Ochelari pentru muncă

O calitate a vieții mai bună și mai multă independență: vedere mai bună cu ajutorul dispozitivelor vizuale pentru slab-văzători Care sunt posibilitățile de care puteți dispune atunci când nici chiar ochelarii nu mai sunt suficienți?

Muncă 16 oct. 2017

Tags: La optician

Ochelari pentru piloți - vedere perfectă, chiar și deasupra norilor Indiferent dacă profesioniști sau amatori, piloții au nevoie de ochelari care să le permită să vadă clar, chiar și în condiții meteorologice și de lumină extreme.

Muncă 16 oct. 2017

Tags: Ochelari pentru muncă

ZEISS redefinește lentilele progresive! Solicitările la care este supusă vederea noastră au crescut fenomenal în ultimii ani. VEDERE MAI BUNĂ discută cu Laura Rocha despre modul în care noul Portofoliu ZEISS de lentile progresive ia în calcul aceste provocări.

Muncă 16 oct. 2017

Tags: Lentile multifocale

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră