Digital Lens

– ochelarii perfecți pentru întreaga zi și un stil de viață digital.

NOU!
Protecție totală UV

Concepute pentru un mod de viață modern. Lentilele ZEISS Digital vă vor oferi o vizualizare cu totul și cu totul nouă a smartphone-ului, tabletei sau televizorului dumneavoastră. Adaptate perfect pentru utilizarea dispozitivelor digitale. Ochii dumneavoastră vă vor fi recunoscători pentru aceasta.

Lentilele pentru lumea digitală ZEISS Digital.

Remediul pentru suprasolicitarea digitală a ochilor.

În medie, privim ecranele smartphone-urilor, tabletelor sau televizoarelor timp de aproximativ cinci ore în fiecare zi. Și ne uităm la telefoanele mobile de până la 80 de ori pe zi! Iar aceste date sunt așteptate să crească în viitor. Dimensiunile reduse ale caracterelor și schimbarea constantă a focalizării de la obiecte aflate în apropiere la altele la distanță reprezintă o provocare pentru ochii noștri. Începând cu vârsta de 30 de ani, acest lucru poate duce la suprasolicitare digitală a ochilor sau, după cum o numesc experții, Sindromul vederii la calculator. Lentilele ZEISS Digital oferă remediul perfect pentru a permite o focalizare rapidă și confortabilă datorită unei zone vizuale pentru apropiere special optimizată - indiferent de distanța la care privim. Aceste lentile sunt ideale nu numai pentru dispozitivele digitale dar și pentru citit cărți și reviste.

Căutare optician

Găsiți un optician ZEISS în apropiere de dumneavoastră.

Căutare optician

Găsiți un optician ZEISS în apropiere de dumneavoastră.

Lumea în pixeli - o provocare pentru ochii noștri.

Utilizarea tot mai frecventă a smartphone-urilor, dispozitivelor de navigare, E-reader-elor și tabletelor schimbă comportamentul nostru vizual: ochii noștri trebuie să se acomodeze cu o distanță mai redusă de vedere la apropiere specifică utilizării dispozitivele digitale comparativ cu distanța de la care citim un ziar sau o carte. Aceste dispozitive necesită și schimbarea constantă a vederii între diferite distanțe. Această situație este una solicitantă - adesea prea solicitantă - pentru ochii noștri: tot mai multe persoane ajung să sufere de miopie sau se plâng de probleme cu ochii sau cu starea generală de sănătate ca urmare a acestui fapt.

Ce este suprasolicitarea digitală a ochilor?

Utilizarea tehnologiei digitale este foarte solicitantă pentru ochii noștri. În numai o fracțiune de secundă ei trebuie să treacă de la depărtare la apropiere: de la privirea unui lucru aflat la distanță la ecrane de dimensiuni reduse, caractere minuscule și informații condensate - și înapoi. Acest lucru este foarte solicitant pentru mușchiul ciliar și cristalinul ochiului care trebuie să se readapteze în mod continuu pentru a asigura o focalizare clară a imaginii. Ca urmare, pot apărea dureri de cap și ale musculaturii gâtului, ochi uscați sau obosiți, mai ales pe măsură ce înaintăm în vârstă. În Germania, de exemplu, 50% din populație suferă de unul sau mai multe din aceste simptome, respectiv de stres vizual.

O vedere relaxată, confortabilă. Cu lentile pentru lumea digitală.

O vedere relaxată, confortabilă. Cu lentile pentru lumea digitală.

Lentilele ZEISS Digital sunt special concepute pentru utilizarea dispozitivelor digitale precum E-reader-ele sau smartphone-urile. Optimizarea specială a zonei vizuale pentru apropiere ia în calcul mișcările obișnuite ale ochiului și distanța mai redusă de citire necesară pentru aceste dispozitive. Designul sprijină în mod optim mușchiul ciliar, ajutând purtătorul să focalizeze mai uşor la depărtare și apropiere. Acest lucru ar putea contribui la prevenirea simptomelor de oboseală. Ochelarii ideali pentru utilizare pe întreg parcursul zilei - și nu numai de către „nativii erei digitale”.

Soluția potrivită pentru fiecare.

Lentile pentru mediul digital, lentile pentru birou și lentile progresive - care este diferența dintre ele?

Facem față tuturor provocărilor. În timp ce lentilele ZEISS Digital au fost special optimizate pentru vederea la apropiere și sunt adecvate utilizării pe întreg parcursul zilei, lentilele pentru birou ZEISS Office Lens sunt concepute ca o pereche suplimentară de ochelari pentru persoanele care observă probleme cu vederea la apropiere și semi-distanță - câmpul vizual necesar, de exemplu, la birou. Lentilele progresive ZEISS, pe de altă parte, oferă un design personalizat pentru o vedere clară și focalizată la apropiere, la distanță și tot ce este cuprins între acestea.

Subțiri din punct de vedere estetic, excepțional de ușoare. Design fără compromisuri.

Indiferent dacă sunt realizate din material plastic sau sticlă: metodele de producție de ultimă generație permit crearea unor lentile incredibil de subțiri și ușoare, chiar și în cazul prescripțiilor cu dioptrii mari sau a deficiențelor de vedere speciale. Nici nu vă veți da seama că purtați acești campioni ai categoriei ușoare.

Protecție totală UV în toate lentilele incolore ZEISS. În fiecare zi. În fiecare moment.

Razele UV sunt întotdeauna prezente. Chiar și în zilele noroase. Radiațiile UV reprezintă un risc de sănătate pentru ochii dumneavoastră, dar și pentru zonele din jurul acestora. Dumneavoastră vă protejați mereu ochii, când vă aflați în aer liber? Acum toate lentilele incolore ZEISS oferă protecție totală UV!

Proprietățile speciale ale lentilelor filtrează razele UV dăunătoare și le oferă ochilor dumneavoastră o protecție de durată împotriva razelor UV.

Confort vizual sporit în condiții de lumină artificială.
Combat oboseala ochilor și stresul vizual.

Indiferent dacă vorbim de un smartphone, un bec cu LED, un monitor, un televizor, o tabletă sau un E-reader: sursele moderne de lumină emit mai multă lumină albastră decât înainte. Lumina albastră poate fi periculoasă, iar numeroase persoane consideră că este neplăcută, obositoare și stresantă pentru ochii lor. De asemenea, ne afectează în mod negativ și bioritmurile. Un filtru special pentru lumina albastră din lentilele ochelarilor vă poate oferi o vedere mult mai confortabilă.

Zgârieturile și murdăria nu au nicio șansă. Mai robuste ca niciodată.

Tratamentele de înaltă performanță pentru lentile fac ca acestea să fie extrem de rezistente la zgârieturi sau la depunerea statică a particulelor de praf. Beneficiul: lentilele rămân curate pentru mai mult timp și se curăță mult mai ușor. Vedeți mai bine, arătați mai bine - datorită, celui mai nou tratament antireflex ZEISS pentru lentile.

Lentilele Digital Lens ca ochelari de soare.

Echipa de vis pentru vară.

Fiecare pereche de ochelari poate fi transformată la alegere într-o pereche de ochelari de soare, beneficiind de protecție UV perfectă și de vedere optimă. Aceste lentile oferă tot ce v-ați putea aștepta: percepție îmbunătățită a contrastului culorilor, un efect de strălucire mai redus și un tratament antireflex. Pe scurt: excelență fără compromis.

Lentilele fotosensibile. Lentilele cu protecţie solară integrată. Elegante și practice.

O pereche de ochelari pentru toate situațiile: aceste lentile fotosensibile pot fi folosite și ca ochelari de soare. Se închid la culoare în câteva secunde în prezența razelor UV și devin incolore în doar câteva minute. Și, bineînţeles, asigură 100% protecție UV.

5 sfaturi pentru a preveni suprasolicitarea digitală a ochilor

Asigurați-vă, că vă relaxați ochii în mod regulat pe parcursul zilei

1. Asigurați-vă, că vă relaxați ochii în mod regulat pe parcursul zilei. În mod ideal, priviți în distanță din oră în oră, timp de circa cinci minute - fără a focaliza.

Ask your optician for advice on digital eyestrain

2. Solicitați-i opticianului dumneavoastră sfaturi despre suprasolicitarea digitală a ochilor. Acesta vă va efectua un control oftalmologic pentru a depista eventualele simptome.

În mod ideal, ar trebui să combinați testul de stres vizual cu un control oftalmologic de rutină.

3. În mod ideal, ar trebui să combinați testul de stres vizual cu un control oftalmologic de rutină. Se recomandă să efectuați aceste teste o dată la doi ani - pentru a vă asigura că vă bucurați de o vedere bună și, prin urmare, de o mai bună calitate a vieții.

Unele persoane găsesc că această lumină albastră le provoacă oboseală și disconfort. Remediul ar putea consta în tratamentul adecvat al lentilelor.

4. În zilele acestea suntem expuși la un nivel de lumină albastră mai ridicat ca oricând ca urmare a utilizării constante a dispozitivelor digitale moderne. Lucrați la un calculator, smartphone sau tabletă pentru perioade îndelungate de timp în fiecare zi? Unele persoane găsesc că această lumină albastră le provoacă oboseală și disconfort. Remediul ar putea consta în tratamentul adecvat al lentilelor.

Centrarea perfectă a lentilelor de către opticianul dumneavoastră sunt obligatorii.

5. În cazul în care alegeți lentilele ZEISS Digital, recomandări detaliate privind lentilele, ramele dumneavoastră și centrarea perfectă a lentilelor de către opticianul dumneavoastră sunt obligatorii.

Produse asemanatoare

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră