Să înțelegem vederea

Vederea bună depinde de mai mulți factori – aflaţi mai multe despre aspectele de bază ale vederii umane şi despre dispozitivele pentru îmbunătăţirea vederii.

Vederea este cel mai important dintre simţurile noastre: interacţiunea complexă dintre creier şi ochi ne oferă capacitatea de a vedea lumea din jur şi toate detaliile sale pe parcursul vieţii noastre. De aceea o vederea excelentă este indispensabilă pentru asigurarea unei calităţi superioare a vieții. Ochelarii deţin un rol important în atingerea acestui scop. În continuare puteți afla mai multe despre modul în care văd oamenii şi în ce constă vederea, de ex. anatomia ochiului uman, bolile şi deficienţele de vedere, cum ar fi daltonismul, şi despre ochelari. De asemenea, vă oferim câteva sfaturi despre tratamentele aplicate pe lentilele. Știaţi că există numeroase tipuri şi modele de lentile? Și că mulți oameni văd mai bine purtând ochelari pesonalizaţi?

Lentilele potrivite pentru o vedere optimă

Ce fel de lentile se potrivesc pentru corectarea diferitelor deficiențe de vedere?

Recunoașterea problemelor de vedere

Miopia, hipermetropia, astigmatismul, etc.: Ce fel de probleme de vedere implică cum le putem corecta?

Testul online ZEISS de verificare a vederii Cât de bine distingeți contrastul și culorile? Verificați-vă vederea simplu și rapid!
Cum se produc lentilele pentru ochelari? De la lentilele ZEISS din plastic la cele din sticlă - tot ceea ce ați dorit să aflați despre producția lentilelor de ochelari

Să înțelegem vederea 28.03.2018

Tags:

Daltonismul, discromatopsia și discromatopsia totală Care sunt tipurile de acromatopsie și daltonism? Și cum le puteți recunoaște?

Să înțelegem vederea 29.11.2017

Tags:

Istoria ochelarilor De la origini, ”pietrele pentru citit” până la modernele accesorii de stil de viață și modă
O vedere mai bună pentru persoanele în vârstă De regulă, toate persoanele peste 40 de ani au nevoie de o pereche de ochelari. Lentilele progresive cu adiție pot reda acuitatea vizuală normală.
De câte perechi de ochelari aveți nevoie? Nu lăsați marea varietate de opţiuni disponibile pe piață să vă copleșească!
Oferind copiilor cea mai bună vedere Ochelarii pentru copii trebuie să îndeplinească standarde foarte exigente
De ce văd oamenii diferit? Culori mai bogate, o vedere nocturnă mai bună, contrast îmbunătățit - pentru o utilizare mai bună a întregului nostru potențial vizual.

Să înțelegem vederea 16.10.2017

Tags:

Cum pot găsi lentilele progresive potrivite? Nicio problemă: cele patru tipuri de lentile progresive vă ușurează alegerea celei potrivite nevoilor dumneavoastră
Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră