Lentilele monofocale

– cele mai des utilizate lentile de ochelari.

NOU!
Protecție totală UV

Bucurați-vă de o vedere perfectă atunci când efectuați activități vizuale la apropiere sau când priviți în depărtare. Lentilele monofocale ZEISS sunt cea mai bună soluție pentru purtătorii de ochelari cu miopie și hipermetropie. These lenses are fitted to the particular wearer and are optimised for good vision even in the periphery of the lens. Moreover, they're thin and aesthetically appealing for the wearer.

Lentilele monofocale de la ZEISS.

Bucurați-vă de un confort fără precedent la purtare.

Perfecte pentru prima dumneavoastră pereche de ochelari, pentru ochelari pentru copii sau ochelari standard de zi cu zi: lentilele monofocale ZEISS sunt utilizate pentru vederea la distanță sau pentru citit - cele mai frecvente motive pentru care oamenii poartă ochelari. Care este diferenţa? În cazul ochelarilor de citit, lentilele monofocale sunt optimizate pentru vederea în zona vizuală de apropiere și sunt adaptate în mod individual la distanța standard de citit a purtătorului de ochelari cu hipermetropie. Aceste lentile sunt ideale nu numai pentru cărți, dar și pentru fonturile de dimensiuni mai mici de pe un smartphone sau o tabletă. Purtătorii de ochelari cu hipermetropie au, de obicei, vedere încețoșată în zona vizuală pentru apropiere și uneori și atunci când privesc la distanță.

Hipermetropia este caracterizată prin formarea imaginii în spatele retinei, ceea ce face ca imaginea să devină încețoșată. În cazul miopiei, totuși, obiectele aflate la distanță apar încețoșate deoarece ochiul miop formează imaginea în fața retinei și nu pe aceasta. O pereche de lentile de ochelari perfect ajustate vă poate ajuta să vedeți clar atunci când priviți obiecte aflate la distanță.

Căutare optician

Găsiți un optician ZEISS în apropiere de dumneavoastră.

Căutare optician

Găsiți un optician ZEISS în apropiere de dumneavoastră.

O perioadă de adaptare scurtă, claritate vizuală superbă. Nici nu vă veți da seama când purtați acești ochelari.

Lentilele monofocale ZEISS pot fi ajustate de către un optician pentru a răspunde în întregime cerințelor de vedere și obiceiurilor la citit ale purtătorului de ochelari.

Cu o precizie fără compromis - indiferent dacă sunt lentile de citit sau pentru distanță, garantând o toleranță excelentă a purtătorului și o perioadă de acomodare scurtă.

Optimizate pentru o vedere bună, chiar și în zona periferică.

Bucurați-vă de o vedere extra clară.

Lentilele monofocale ZEISS pot fi ajustate în funcție de comportamentul vizual unic al purtătorului, cu diferite niveluri de performanță pentru a îndeplini cerințele acestuia, chiar și în cazul în care este necesară o prescripție medicală cu dioptrie mai mare sau atunci când alte deficiențe de vedere trebuie să fie luate în calcul (de ex. astigmatismul sau heteroforia asociată). Acest lucru oferă o calitate vizuală extraordinară prin împiedicarea încețoșării sau a distorsiunilor neplăcute din zona periferică.

Standard design Individual design
Standard design
Individual design

Subțiri din punct de vedere estetic, excepțional de ușoare. Design fără compromisuri.

Indiferent dacă sunt realizate din material plastic sau sticlă: metodele de producție de ultimă generație permit crearea unor lentile incredibil de subțiri și ușoare, chiar și în cazul prescripțiilor cu dioptrii mari sau a deficiențelor de vedere speciale. Nici nu vă veți da seama că purtați acești campioni ai categoriei ușoare.

Protecție totală UV în toate lentilele incolore ZEISS. În fiecare zi. În fiecare moment.

Razele UV sunt întotdeauna prezente. Chiar și în zilele noroase. Radiațiile UV reprezintă un risc de sănătate pentru ochii dumneavoastră, dar și pentru zonele din jurul acestora. Dumneavoastră vă protejați mereu ochii, când vă aflați în aer liber? Acum toate lentilele incolore ZEISS oferă protecție totală UV!

Proprietățile speciale ale lentilelor filtrează razele UV dăunătoare și le oferă ochilor dumneavoastră o protecție de durată împotriva razelor UV.

Un design aplatizat al lentilelor fără „efectul ochi de insectă” - pentru un aspect natural.

Lentilele monofocale ZEISS pot fi produse și pentru purtătorii de ochelari cu dioptrii mari sau pentru cei cu deficiențe de vedere speciale, fiind estetice și excepțional de aplatizate. Curburile vizibile ale lentilelor - care sunt cauza efectului tipic de „ochi de insectă” sau de mărire al ochiului - sunt evitate în întregime sau cel puțin reduse la minim. În acest mod, ochii purtătorului își păstrează aspectul natural, nefiind nici măriți, nici micșorați.

Bucurați-vă de o vedere optimă pe timpul nopții,
de contrast intensificat și de culori mai vibrante.

Pentru fabricarea lentilelor monofocale ZEISS, ochii purtătorului sunt măsurați folosind o tehnologie computerizată de ultimă generație. Rezultatul: o imagine perfectă - unică precum o amprentă - care include toate deficiențele de vedere ce poate nu ar fi fost identificate printr-un test normal de vedere. Această abundență de informații permite producerea unui design al lentilelor care este perfect croit pentru fiecare purtător în parte: pentru o mai bună vedere pe timp de noapte și în condiții de lumină redusă, pentru un contrast mai puternic și o percepție mai intensă a culorilor.

Bucurați-vă de o vedere optimă pe timpul nopții, de contrast intensificat și de culori mai vibrante.

Lentilele dumneavoastră monofocale - prevăzute cu protecţie UV și culoare.

Pentru cele mai frumoase zile ale anului.

Fiecare pereche de ochelari poate fi transformată într-o pereche de ochelari de soare la alegere, beneficiind de protecție UV perfectă și de vedere optimă, toate într-o singură lentilă. Iar aceste lentile sunt dotate cu tot ce v-ați putea aștepta: percepție îmbunătățită a contrastului, un efect de strălucire mai redus și un tratament antireflex. Este plăcut să nu faci compromisuri.

Lentilele fotosensibile. Lentilele cu protecţie solară integrată. Elegante și practice.

O pereche de ochelari pentru toate situațiile: aceste lentile fotosensibile pot fi folosite și ca ochelari de soare. Se închid la culoare în câteva secunde în prezența razelor UV și devin incolore în doar câteva minute. Și, bineînţeles, asigură 100% protecție UV.

Confort vizual sporit în condiții de lumină artificială.
Combat oboseala ochilor și stresul vizual.

Indiferent dacă vorbim de un smartphone, un bec cu LED, un monitor, un televizor, o tabletă sau un E-reader: sursele moderne de lumină emit mai multă lumină albastră decât înainte. Lumina albastră poate fi periculoasă, iar numeroase persoane consideră că este neplăcută, obositoare și stresantă pentru ochii lor. De asemenea, ne afectează în mod negativ și bioritmurile. Un filtru special pentru lumina albastră din lentilele ochelarilor vă poate oferi o vedere mult mai confortabilă.

Zgârieturile și murdăria nu au nicio șansă. Mai robuste ca niciodată.

Tratamentele de înaltă performanță pentru lentile fac ca acestea să fie extrem de rezistente la zgârieturi sau la depunerea statică a particulelor de praf. Beneficiul: lentilele rămân curate pentru mai mult timp și se curăță mult mai ușor. Vedeți mai bine, arătați mai bine - datorită, celui mai nou tratament antireflex ZEISS pentru lentile.

5 sfaturi pentru lentilele de distanță și lentilele pentru citit

Beneficii

1. O vedere bună afectează în mod fundamental modul în care vedem lumea din jurul nostru. Cu cât mai devreme opticianul dumneavoastră vă controlează și corectează vederea, cu atât mai bine. Care sunt beneficiile? Veți evita o creștere bruscă a valorii dioptriilor din prescripția dumneavoastră, vă va fi mai ușor să vă acomodați cu ochelarii dumneavoastră și vă veți bucura de o calitate a vieții semnificativ mai bună.

Analiză minuțioasă a nevoilor dumneavoastră vizuale

2. Opticianul dumneavoastră trebuie să discute cu dumneavoastră despre lentile și rame, trebuie să efectueze o analiză minuțioasă a nevoilor dumneavoastră vizuale și trebuie să se străduiască să realizeze centrarea perfectă - numai așa vă veți putea bucura de întreg potențialul lentilelor dumneavoastră.

Deficiențele de vedere sunt adesea cauza durerilor frecvente de cap.

3. Deficiențele de vedere sunt adesea cauza durerilor frecvente de cap. Iată o regulă de aur: verificați-vă vederea o dată la doi ani.

Purtați-vă noii ochelari în mod regulat

4. Purtați-vă noii ochelari în mod regulat - începând din momentul în care îi primiți. În acest mod vă veți putea obișnui cu ei mult mai repede. Dacă, după 14 zile, tot nu vă simțiți confortabil cu ochelarii dumneavoastră noi, consultați-vă opticianul. Acesta vă poate ajuta.

Ochelarii dumneavoastră funcționează în mod optim numai atunci când se așează perfect pe nasul dumneavoastră.

5. Nu efectuați singuri ajustarea lentilelor extra-curbate; lăsați acest lucru în seama opticianului dumneavoastră. c O vizită la opticianul dumneavoastră se impune și atunci când lentilele sunt zgâriate sau tratamentul este deteriorat: lentilele trebuie să fie înlocuite cât mai repede posibil.

Produse asemanatoare

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră