La optician: alegerea opticianului este o chestiune de încredere!

Cunoștințele opticianului sunt esențiale atunci când vă comandați ochelari

Ochelarii sunt văzuţi foarte des ca şi un rău necesar: observăm că nu mai vedem atât de bine ca înainte, ne programăm la un consult oftalmologic, după care opticianul ne prescrie ochelarii adecvați. Ceea ce ne costă timp preţios şi bani. Și uneori, atunci când primim perechea nouă de ochelari, nu suntem în întregime mulțumiți de rezultat.

Ochii sunt cel mai important organ senzorial al nostru. Vederea slabă ne afectează calitatea vieții, putând constitui chiar un pericol, de exemplu, în trafic sau la muncă. Din păcate, necesitatea unei vederi optime este adesea subestimată.

Ochelarii fiecărei persoane sunt unici. Înainte de a fi produși, nimeni nu poate ști cât de bine va vedea efectiv purtătorul sau cât de confortabili va găsi noii ochelari în viața de zi cu zi. Lentilele demonstrative și lentilele adecvate din rama de probă v-ar putea oferi o primă impresie legată de calitatea vederii de care vă veți bucura cu ochelarii dumneavoastră definitivi, însă este imposibil să încercați dinainte produsul finit!

Ceea ce face diferenţa, este faptul că opticianul vă va recomanda cel mai bun produs posibil care să se potrivească problemelor dumneavoastră individuale de vedere, obiceiurilor și, desigur, bugetului dumneavoastră. Cu alte cuvinte, munca unui optician - întocmai precum cea a unui medic - este o chestiune de încredere. Noi, cei de la ZEISS VEDERE MAI BUNĂ, dorim să vă oferim câteva sfaturi despre pregătirile pe care trebuie să le efectuați înainte de a vă prezenta la opticianul dumneavoastră, și cum vă puteți asigura că primiți sfaturile potrivite. Obiectivul nostru este de a ne asigura, că vă bucurați cu noii ochelari de aceeași vedere naturală ca și dinainte de a avea nevoie de ochelari.
 

Lista de verificare pentru cumpărarea unei noi perechi de ochelari

Ochelari pentru apropiere și distanță, ochelari progresivi, ochelari pentru sport, ochelari de citit sau pentru locul de muncă: ce trebuie să știți?

Probleme de vedere în ciuda unei noi perechi de ochelari?

Pentru a vă putea bucura de potențialul maxim al noilor dumneavoastră ochelari ați putea avea nevoie de o perioadă de acomodare

Sănătate + prevenire 16 oct. 2017

Tags:

Testul online ZEISS de verificare a vederii Cât de bine distingeți contrastul și culorile? Verificați-vă vederea simplu și rapid!
Testul ZEISS online de verificare a vederii Participați la testul ZEISS online pentru verificarea vederii și testați-vă calitatea vederii.

Să înțelegem vederea 27 sept. 2021

Tags: La optician

Tot ceea ce trebuie să știți despre noile lentile de precizie ZEISS O vedere mai bună cu ochelarii perfecți pentru activităţile dumneavoastră profesionale și recreative

29 nov. 2017

Tags: La optician

O calitate a vieții mai bună și mai multă independență: vedere mai bună cu ajutorul dispozitivelor vizuale pentru slab-văzători Care sunt posibilitățile de care puteți dispune atunci când nici chiar ochelarii nu mai sunt suficienți?

Muncă 16 oct. 2017

Tags: La optician

Aceste rame de ochelari sunt cu un pas înaintea concurenței Ce rame sunt la modă anul acesta? Și pentru ce tip de activitate sunt cel mai potrivite?
Viața are prea multe de oferit pentru a le privi printr-o singură pereche de ochelari Dacă sunteți precum majoritatea oamenilor, cu siguranță aveți mai mult de o pereche de pantofi în dulap - dar aveți și o a doua pereche de ochelari?
Oare pot perechea greșită de ochelari sau lumina proastă să vă afecteze vederea? Vă vom spune ce se întâmplă atunci când ochii dumneavoastră trebuie să muncească prea mult

Sănătate + prevenire 16 oct. 2017

Tags: La optician

Întrebări pentru următoarea consultaţie

Sănătate + prevenire 16 oct. 2017

Tags: La optician

Când ochelarii sunt prea strâmți. Cele mai bune sfaturi pentru o vedere relaxată și pentru potrivirea perfectă. Indiferent dacă vorbim de brațe, puntea nazală sau ramele ochelarilor, există câteva criterii care sunt cruciale pentru o vedere optimă.

Sănătate + prevenire 16 oct. 2017

Tags: La optician

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră