Pentru a face față provocărilor vizuale moderne, actuale.

Lentilele ZEISS SmartLife

Lentile pentru momente speciale de neuitat și pentru o vedere optimă

Începând cu vârsta de 30 de ani, ochiul începe să-și piardă capacitatea de acomodare. Acest lucru trece adesea neobservat. În această situație, lentilele ZEISS Digital pot ajuta la reducerea suprasolicitării ochilor.

Lentilele progresive trebuie să fie adaptate precis obiceiurilor dumneavoastră vizuale. Portofoliul de lentile progresive ZEISS oferă patru niveluri de performanță și șapte tehnologii, unele dintre acestea fiind premiere mondiale.


Trăim într-o lume cu un ritm rapid, conectat în mod constant la oameni, informații și lucruri, atât on-line, cât și offline. Avem ochii "lipiți" de dispozitivele digitale chiar și atunci când suntem în mișcare. Acest stil de viață rapid duce adesea la oboseala ochilor.

Există ceva captivant în legătură cu conducerea unei mașini. Cu toate acestea, multe persoane se simt nesigure și lipsite de un sprijin adecvat din partea ochelarilor lor în condiții dificile - cum ar fi pe ploaie, pe timp de noapte sau la răsărit sau apus.

Perioadele îndelungate petrecute în fața unui ecran pot cauza dureri cervicale, de spate și umeri. Acest lucru este deseori cauzat de folosirea unei perechi inadecvate de ochelari.

Tratamentele transformă lentilele din plastic în adevărate capodopere ale vieții de zi cu zi: acestea durifică, facilitează întreținerea, previn reflexiile și protejează.

Când ZEISS este la cârmă, calitatea ZEISS este garantată. Aflați despre celelalte produse ZEISS.

Ce face calitatea ZEISS atât de specială?

Pentru ZEISS, gravarea siglei noastre pe lentilele de precizie pentru ochelari este obligatoriu. Motivul: Este important pentru noi să ştiţi imediat că ochelarii au lentile ZEISS, oferind ochilor dvs. o experienţă vizuală unică.

De mai bine de 160 de ani, ambiția inovativă a Carl Zeiss a impulsionat îmbunătățirea lumii opticii

Pentru furnizarea unei soluții personalizate sunt necesare o experiență bogată, calcule matematice și cunoașterea detaliată a nevoilor purtătorilor de ochelari.

O vedere mai bună înseamnă o vedere precisă. Aceasta a simbolizat ZEISS de mai bine de 160 de ani. Prin discreta gravură laser de pe lentile, ZEISS garantează o precizie și o calitate extraordinare.

Doriți să aflați informații generale despre ochelari și o vedere bună?

Aceste articole pot fi de folos.

Cu ajutorul testului ZEISS online gratuit pentru verificarea vederii puteți afla ușor și rapid dacă este timpul pentru un consult oftalmologic de către un profesionist.

Ochelari pentru apropiere și distanță, ochelari progresivi, ochelari pentru sport, ochelari de citit sau pentru locul de muncă: ce trebuie să știți?

Sau: Care este cel mai bun moment pentru a face un test de vedere?

Indiferent dacă vă doriți niște ochelari cu sau fără contur, pentru o față subțire sau rotundă sau sunteți în căutarea unei perechi de ochelari concepute special pentru femei - noi vă vom explica ce fel de forme de față există și vă oferim câteva sfaturi pentru găsirea perechii perfecte de ochelari pentru profilul dumneavoastră facial.

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră