Provocatilimitele imaginației - un cadru apropiat al unui glob ocular albastru în întuneric.

Provocati limitele imaginatiei

ZEISS România

Vedere mai bună

De la controale precise ale vederii și până la lentile de ochelari, ZEISS oferă o combinație unică a unei experiențe oftalmologice și optice.

Diagnosticare și tratament

ZEISS modelează evoluția medicală și îmbunătățește calitatea vieții pacienților, oferind produse și soluții de oftalmologie și microchirurgie.

Activarea producătorilor de chipuri

ZEISS facilitează de peste 50 de ani tehnologiile viitorului prin echipamente de fabricare a semiconductorilor și susține digitalizarea la nivel internațional.

În prezent, produsele nu sunt oferite în țara dumneavoastră. Dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați.

Măsurare și inspectare

Tehnologia de măsurare ZEISS asigură rezultate perfecte în sectoarele industriale în care precizia, calitatea și eficiența sunt factori de succes esențiali. În prezent, produsele nu sunt oferite în țara dumneavoastră. Dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați.

Cercetare până la micro și nanostructuri

Cu microscoapele optice, electronice/ionice și cu raze X de la ZEISS puteți vizualiza cele mai mici structuri și cele mai rapide procese.

Fotografie și film

Fotografie Cinematografie

Fotografie și film

Pasionații de fotografie se bazează pe obiectivele ZEISS pentru a surprinde momente de neuitat. S-au folosit obiective ZEISS chiar și la aselenizare. 

Fotografie și film

Multe ecranizari importante sunt filmate cu obiective ZEISS. Adaptate la o gamă variată de nevoi, acestea îi cuceresc pe oameni prin calitatea lor excelentă. 

Observați și experimentați

Vânătoare Observarea naturii

Observați și experimentați

Lunetele și dispozitivele de termoviziune de la ZEISS îi ajută pe vânători să își nimerească ținta cu încredere în orice situație, astfel încât să își poată duce la îndeplinire responsabilitățile. 

Observați și experimentați

Binoclurile și telescoapele pentru observare de la ZEISS oferă o perspectivă impresionantă asupra naturii prin imagini vibrante, cu un contrast ridicat. 

Creați lumi virtuale

Aplicațiile de simulare cu proiectoarele ZEISS VELVET SIM creează o imagine realistă a unei realități virtuale. În prezent, produsele nu sunt oferite în țara dumneavoastră. Dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați.

Creați lumi virtuale

ZEISS este un furnizor de sisteme complete pentru planetarii moderne. În prezent, produsele nu sunt oferite în țara dumneavoastră. Dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați.

Dezvoltare și producție

Spectroscopie Soluții OEM

Dezvoltare și producție

Soluțiile și componentele spectrometrului ZEISS sunt perfect adaptate pentru a conferi valoare controlării procesului prin eficiență, calitate și stabilitate. În prezent, produsele nu sunt oferite în țara dumneavoastră. Dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați.

Dezvoltare și producție

Experiența ZEISS îi conferă un statut de partener de încredere în dezvoltarea, construirea și fabricarea de componente precise, module și sisteme optice. În prezent, produsele nu sunt oferite în țara dumneavoastră. Dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați.

Dezvoltarea soluțiilor software

Dispunând de o experiență considerabilă în sectorul de tehnologii performante și de metode de lucru rapide, ZEISS dezvoltă soluții digitale și software personalizate care modelează piețele. În prezent, produsele nu sunt oferite în țara dumneavoastră. Dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați.

ZEISS România

Biroul ZEISS a fost deschis in Romania din 1990, ca reprezentanta a Carl Zeiss GmbH din Viena – entitatea care conduce birourile Zeiss din unele tari sud-est europene. Din 1994, ca si evolutie normala, odata cu cerintele pietei locale, reprezentanta s-a transformat in societate comerciala, cu denumirea Carl Zeiss Instruments SRL, entitate juridica romana, cu actionar unic Carl Zeiss GmbH.

De-a lungul timpului, firma ZEISS Romania a evoluat constant, atat ca cifra de afaceri, cat si ca echipa, de la un angajat (reprezentanta) la 20 in prezent, prin dezvoltarea afacerii si adaugarea in portofoliu a noi produse.

Telul principal al membrilor echipei Carl Zeiss Instruments SRL este un parteneriat solid si de durata cu clientii nostri, materializat intr-un grad inalt de incredere in solutiile oferite de Carl Zeiss.

Carl Zeiss Instruments SRL este o societate cu activitate completa de vanzari si service pentru produsele ZEISS, oferind solutii complete pentru domeniile:
  • Medical (microscoape chirurgicale neurochirurgie/ORL/microchirurgie reparatorie/oftalmologie, investigatie,si diagnostic oftalmologic, solutii pentru chirurgie refractiva, consumabile pentru chirurgia cataractei)
  • Microscopie de laborator pentru domeniile bio-medical si industrie
  • Microscopie electronica
  • Astronomie (planetarii)
Cateva caracteristici ale biroului ZEISS Romania in zona Europei de Sud-Est:
  • Activitatea de service acopera, in afara Romaniei, si: Moldova, Bulgaria, Serbia, Albania, Macedonia, Muntenegru, Kosovo
  • Prima tara unde s-au promovat si implementat lentilele intra-oculare Zeiss (cu cea mai moderna si completa solutie multifocala – familia AT LISA)
  • Cea mai mare baza instalata de microscoape neurochirurgicale OPMI Pentero/Pentero 900
  • Primul planetariu modern – ZSKP 4 (Complexul Astronomic Baia-Mare)
  • Microscop electronic de inalta rezolutie prin transmisie - solutie personalizata la Institutul de Fizica Tehnica Iasi