Ochelari de soare cu un tratament oglindă:
ZEISS DuraVision® Mirror

Un accesoriu avantajos și în vogă.

Ochelarii de soare cu un tratament oglindă - cui i se adresează?

Vă permit să vă cultivați o înfățișare unică - nu sunt doar la modă, ci și în întregime funcționali: ochelarii de soare cu tratamentul ZEISS DuraVision Mirror asigură o vedere extra clară, cu reflexii reduse în mod semnificativ. Acest lucru îmbunătățește confortul vizual, atât în condiții de lumină extreme, cum ar fi la altitudini înalte sau în zăpadă, precum și pe plajă, în parc sau atunci când faceți cumpărături sau sport. Două tratamente speciale fac acest lucru posibil: un tratament antireflex pe suprafața interioară a lentilelor și un tratament oglindă pe suprafața exterioară. Lentilele pentru ochelari de soare DuraVision® Mirror sunt de asemenea rezistente la murdărie și deosebit de ușor de curățat.

Iată sfatul nostru în materie de modă: tratamentele noastre oglindă sunt disponibile în opt culori diferite care asigură rezultate fabuloase - de la roșu la verde și albastru și până la argintiu și auriu. Toate lentilele cu tratament oglindă se potrivesc de minune cu ramele metalice de orice formă, dar și cu stilurile de rame panto.

Atenție șoferi: nu toate nuanțele sunt potrivite pentru condus.
Indiferent care sunt nevoile dumneavoastră vizuale, discutați cu opticianul dumneavoastră pentru a găsi nuanța potrivită pentru dumneavoastră.

Culorile DuraVision® Mirror

Tratamentul oglindă DuraVision Mirror este disponibil în opt culori diferite.

Produse înrudite

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră