Aflați mai multe despre ochelarii pentru distanță și pentru citit

Tot ce trebuie să știți despre lentilele monofocale

Știați că experții numesc ochelarii ”normali”, ochelarii pentru distanță? Împreună cu ochelarii pentru citit, aceștia reprezintă soluția cea mai comună de îmbunătățire a vederii. Dar de ce sunt acești ochelari monofocali atât de speciali? Și ce vă poate oferi în plus o pereche bună de ochelari? Nu este vorba doar de lentile perfecte. Rama și adaptarea exactă a acesteia la fața purtătorului joacă un rol deosebit de important în asigurarea vederii optime. Ochelarii contribuie la o vedere mai bună, în funcție de precizia cu care lentilele și ramele sunt adaptate purtătorului de ochelari. Despre ce este vorba? Puteți afla tot ceea ce trebuie să știți depre ochelarii pentru citit, ochelarii pentru distanță și primele lentile, așa-numitele ”pietre pentru citit”, lentilele colorate, fotosensibile, alegerea ramei potrivite și despre fabricarea lentilelor ZEISS subțiri, ușoare, chiar și cu dioptrii mari.

De câte perechi de ochelari aveți nevoie?

Nu lăsați marea varietate de opţiuni disponibile pe piață să vă copleșească!

Recunoașterea problemelor de vedere

Miopia, hipermetropia, astigmatismul, etc.: Ce fel de probleme de vedere implică cum le putem corecta?

Testul online ZEISS de verificare a vederii Cât de bine distingeți contrastul și culorile? Verificați-vă vederea simplu și rapid!
Vedere mai bună - chiar şi noaptea saui în condiţii de lumină redusă Vedere mai bună pentru cei care suferă de ”orbire de noapte” şi vedere slabă pe timp de noapte, datorită unor lentile inovative
Istoria ochelarilor De la origini, ”pietrele pentru citit” până la modernele accesorii de stil de viață și modă
Întrebări frecvente pentru lentile ZEISS Digital Ce sunt lentilele ZEISS Digital?
Trăind viața la maxim + o vedere lipsită de stres Lentilele pentru lumea digitală ZEISS Digital completează golul dintre lentilele monofocale și cele progresive!
Cele mai bune lentile pentru ochelari pentru conducerea auto - Ajungeți la destinație în siguranță Lentilele particularizate pentru conducerea auto ne permit nu doar să fim mai relaxați când suntem la volan, dar și îmbunătățesc semnificativ siguranța. Însă care sunt aspectele de care consumatorii trebuie să țină cont atunci când cumpără ochelari pentru conducerea auto?
De ce merită să aveți o a doua pereche de ochelari Există numeroase situații în care a doua pereche de ochelari este cel mai important accesoriu pe care l-ați putea avea.
Lentilele potrivite pentru motocicliști și pasionați de mașini decapotabile O siguranță mărită în trafic - bucurați-vă de condus cu ochelarii potriviți
Crearea lentilelor de ochelari pentru conducere auto O privire în culise: cum a creat ZEISS lentilele DriveSafe
Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră