Sunglasses with polarised road lenses

Lentile polarizate pentru ochelari de soare. Vedere confortabilă fără reflexii deranjante

 • Ce fac lentilele polarizate pentru ochelari de soare?

  Ce fac lentilele polarizate pentru ochelari de soare?

  Un accesoriu obligatoriu pentru schiori și pentru pasionații de sporturi acvatice, ajutând totodată pe aproape orice purtător de ochelari să se bucure de o vedere mai bună: lentilele pentru ochelari de soare cu filtru polarizant. Tratamentul special reduce reflexiile deranjante de lumină, cum sunt cele produse atunci când lumina se reflectă din carosabilul umed, zăpadă, apă sau suprafețe metalice. În același timp, o nuanță specială îmbunătățește contrastul cromatic și percepția culorilor.


  Rezultatul: mai puține reflexii deranjante pe lentile, oferindu-vă o vedere clară, confortabilă - chiar și în condiții de lumină puternică. Această caracteristică utilă este ideală nu numai dacă ochii dumneavoastră sunt sensibili la efectul de strălucire, dar și pentru conducere auto, pentru petrecut timp la plajă, pentru sport sau efectuarea altor activități de zi cu zi - ochelarii de soare cu lentile polarizate asigură un confort vizual semnificativ îmbunătățit.
  Și, bineînţeles, lentilele pentru ochelari de soare cu filtru polarizant ZEISS oferă 100% protecție împotriva radiațiilor UVA și UVB.

  ZEISS polarisation filter
 • Iată cum funcționează polarizarea.

  Iată cum funcționează polarizarea.

  Loading the player...

  Lumina naturală se deplasează în toate direcțiile. Prin urmare, este clasificată ca nepolarizată. Când razele de lumină intră în contact cu o suprafață reflectorizantă, de ex. razele soarelui ating apa, zăpada, o șosea umedă sau lentilele ochelarilor, aceasta este reflectată înapoi și deviată într-o anumită direcție. Cu alte cuvinte, este polarizată.


  Mare parte din această lumină este polarizată vertical, adică este orientată vertical. Însă, filtrul polarizant din lentilele ochelarilor este dispus orizontal, blocând astfel lumina reflectată, eliminând aproape în întregime reflexiile din apă, drumuri umede sau zăpadă.

  Fără filtru de polarizare

  Cu filtru de polarizare

 • Opţiuni suplimentare

  Caracteristici suplimentare pentru mai mult confort, stil și siguranță

  Ochelari pentru toate situațiile datorită lentilelor fotosensibile. La viteze record.

  Mai multe informatii

  Mai mult decât un simplu accesoriu șic. Lentile ZEISS cu un tratament oglindă.

  Mai multe informatii

  Pentru o vedere optimă: lentilele monofocale ZEISS.

  Mai multe informatii

  Transformați-vă ochelarii progresivi într-o pereche de ochelari de soare care vă protejează ochii împotriva efectului de strălucire și radiației UV. Soluții individualizate, chiar și pentru cei aflați la prima pereche de ochelari. Lentile progresive personalizate de la ZEISS.

  Mai multe informatii

  Alegeți tratamentul pentru lentile care vi se potrivește:

  DuraVision® Premium – cel mai dur tratament pentru lentile produs de ZEISS, care oferă o rezistență maximă la zgârieturi, o protecție optimă împotriva prafului și un tratament antireflex foarte eficient.

  Mai multe informatii

 • Găsiți un optician

  Partenerul dumneavoastră pentru o vedere optimă și naturală

  Găsiți un optician în apropiere de dumneavoastră. Acesta vă va oferi informații detaliate și vă va configura o pereche de ochelari progresivi individualizați pentru a vă satisface cerințele vizuale unice...

Distribuiți acest articol prietenilor dumneavoastră