Lentile polarizate pentru ochelari de soare

Vedere confortabilă fără reflexii deranjante.

Ce fac lentilele polarizate pentru ochelari de soare?

Un accesoriu obligatoriu pentru schiori și pentru pasionații de sporturi acvatice, ajutând totodată pe aproape orice purtător de ochelari să se bucure de o vedere mai bună: lentilele pentru ochelari de soare cu filtru polarizant. Tratamentul special reduce reflexiile deranjante de lumină, cum sunt cele produse atunci când lumina se reflectă din carosabilul umed, zăpadă, apă sau suprafețe metalice. În același timp, o nuanță specială îmbunătățește contrastul cromatic și percepția culorilor.

Rezultatul: mai puține reflexii deranjante pe lentile, oferindu-vă o vedere clară, confortabilă - chiar și în condiții de lumină puternică. Această caracteristică utilă este ideală nu numai dacă ochii dumneavoastră sunt sensibili la efectul de strălucire, dar și pentru conducere auto, pentru petrecut timp la plajă, pentru sport sau efectuarea altor activități de zi cu zi - ochelarii de soare cu lentile polarizate asigură un confort vizual semnificativ îmbunătățit. Și, bineînţeles, lentilele pentru ochelari de soare cu filtru polarizant ZEISS oferă 100% protecție împotriva radiațiilor UVA și UVB.

Iată cum funcționează polarizarea.

Lumina naturală se deplasează în toate direcțiile. Prin urmare, este clasificată ca nepolarizată. Când razele de lumină intră în contact cu o suprafață reflectorizantă, de ex. razele soarelui ating apa, zăpada, o șosea umedă sau lentilele ochelarilor, aceasta este reflectată înapoi și deviată într-o anumită direcție. Cu alte cuvinte, este polarizată.

Mare parte din această lumină este polarizată vertical, adică este orientată vertical. Însă, filtrul polarizant din lentilele ochelarilor este dispus orizontal, blocând astfel lumina reflectată, eliminând aproape în întregime reflexiile din apă, drumuri umede sau zăpadă.

Fără filtru de polarizare Cu filtru de polarizare
Fără filtru de polarizare
Cu filtru de polarizare

Produse înrudite

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră