Performance sport sunglass lenses

Ochelari de soare pentru activități sportive. Protejați-vă ochii în timp ce vă bucurați de o vedere clară, până la periferia lentilelor.

 • Ce pot face ochelarii de soare pentru activități sportive?

  Ce pot face ochelarii de soare pentru activități sportive?

  Dacă doriți să vă bucurați de o vedere neîngrădită atunci când practicați sport, aveți nevoie de o pereche de ochelari de soare care satisface mai multe cerințe diferite. Lentilele ZEISS pentru ochelari de soare sunt ușoare și durabile, cu o intensitate a culorii de peste 80%, prevăzute cu un tratament opțional pentru protecție împotriva murdăriei și zgârieturilor, fiind totodată particularizate pentru ochii dumneavoastră. Și, datorită tehnologiei Cosmetic Edge®, aceste lentile subțiri vă oferă o vedere clară până în zonele periferice ale lentilelor, chiar și în cazul în care purtați lentile extra-curbate cu dioptrii mari. Acest lucru garantează o vedere impecabilă completă și vă protejează ochii de murdărie, lumina soarelui sau particulele minuscule de praf din aer. Indiferent dacă mergeți cu bicicleta, alergați sau practicați sporturi acvatice, tenis, fotbal sau golf.

  Mai mult: Ochelarii pentru sport ZEISS sunt disponibili și cu lentilele monofocale sau progresive.

  Ochelarii pentru sport ZEISS
 • Cum funcționează tehnologia Cosmetic Edge®?

  Cum funcționează tehnologia Cosmetic Edge®?

  Loading the player...

  Rotunde. Dreptunghiulare. Sport. Șic. Crearea unor lentile extra-curbate prezintă o provocare unică. Trebuie să fie cât mai subțiri cu putință, chiar și în zonele periferice, dar corectând totodată într-un mod optim defectele de vedere ale purtătorului. Cu tehnologia ZEISS Cosmetic Edge®, am reușit să producem lentile aplatizate cu o corecție optimă a vederii, chiar dacă avem un diametru foarte mare al lentilei și rame extra-curbate. Aceasta nu este o veste bună doar pentru pasionații de sport de pretutindeni, dar și pentru toți cei care își doresc să se bucure de o pereche de ochelari de soare la modă sau care poartă ochelari de soare cu prescripție medicală și care doresc să se bucure de stilul extra-curbat!

  Fără tehnologie Cosmetic Edge

  Cu tehnologie Cosmetic Edge

 • Opţiuni suplimentare

  Caracteristici suplimentare pentru mai mult confort, stil și siguranță

  Pentru o vedere optimă: lentilele monofocale ZEISS.

  Mai multe informatii

  Transformați-vă ochelarii progresivi într-o pereche de ochelari de soare care vă protejează ochii împotriva efectului de strălucire și radiației UV. Soluții individualizate, chiar și pentru cei aflați la prima pereche de ochelari. Lentile progresive personalizate de la ZEISS.

  Mai multe informatii

  Alegeți tratamentul pentru lentile care vi se potrivește:

  DuraVision® Premium– cel mai dur tratament pentru lentile produs de ZEISS, care oferă o rezistență maximă la zgârieturi, o protecție optimă împotriva prafului și un tratament antireflex foarte eficient.

  Mai multe informatii

 • Găsiți un optician

  Partenerul dumneavoastră pentru o vedere optimă și naturală

  Găsiți un optician în apropiere de dumneavoastră. Acesta vă va oferi informații detaliate și vă va configura o pereche de ochelari progresivi individualizați pentru a vă satisface cerințele vizuale unice...

Distribuiți acest articol prietenilor dumneavoastră