O imagine cu două lentile suprapuse.
ZEISS PENTRU PROFESIONIȘTII DIN DOMENIUL ÎNGRIJIRII VEDERII

Lentile ZEISS Digital

Acum puteți oferi clienților dvs. o vedere clară și confortabilă, chiar și la distanțe de citire mai apropiate.

O categorie de produse concepute pentru a îndeplini nevoile vizuale pentru cei cu vârsta cuprinsă între 30 - 40 ani. Potrivite în special celor care folosesc adesea dispozitive digitale și mobile și încep să se confrunte pentru prima oară cu probleme la vederea la apropiere.

Lentilele noastre incolore oferă protecție totală UV.

Lentile ZEISS SmartLife Digital

Potrivit pentru clienții cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, care trebuie să comute adesea între online și offline. Aceștia pot începe să experimenteze suprasolicitarea ochilor sau să observe oboseală a ochilor la sfârșitul zilei. Lentilele au fost concepute cu tehnologia ZEISS SmartView, bazată pe cercetările aplicate ale stilului de viață modern, comportamentului vizual și nevoilor vizuale, specifice vârstei.

Lentile ZEISS EnergizeMe Digital

Pentru purtătorii de lentile de contact care au nevoie de suport suplimentar la vedere de la apropiere. Aceste lentile digitale sunt ideale pentru clienții care nu doresc neapărat să aleagă între lentile de contact sau ochelari.

Lentile ZEISS Digital

Sunt special concepute pentru a îndeplini nevoile vizuale ale clienților cu vârste cuprinse între 30 - 40 de ani, care se confruntă pentru prima oară cu probleme la vederea la apropiere, fie că sunt purtători de lentile monofocale sau că nu au mai purtat ochelari de vedere anterior. Aceste sunt primele lentile digitale dezvoltate de ZEISS.

Contactați-ne

Cum vă putem ajuta?

Formularul este în curs de încărcare...

Contactați-ne

Informațiile introduse în formularul de contact vor fi utilizate de către Carl Zeiss Vision Care pentru a răspunde solicitării dvs. prin e-mail sau la telefon. Faceți clic aici pentru a citi declarația noastră cu privire la protecția datelor.