Lentilele pentru conducerea auto ZEISS DriveSafe
ZEISS PENTRU PROFESIONIȘTII DIN DOMENIUL ÎNGRIJIRII VEDERII

Lentilele pentru conducerea auto ZEISS DriveSafe

Ajutați-vă clienții să vadă fiecare detaliu pe șosea - chiar și în condiții de ploaie, ceață sau seara.

Lentilele ZEISS DriveSafe sunt lentile de zi cu zi, concepute special pentru a satisface nevoile vizuale ale șoferilor. Caracteristicile de design și tehnologia esențială îmbunătățesc experiența de vedere a purtătorului pe timp de zi sau de noapte, în timp ce conduce. Datorită tratamentului DuraVision® DriveSafe, lentilele ajută la reducerea reflexiilor și a strălucirii iritante, în special în timpul conducerii pe timp de noapte.

 • Vedere mai bună în condiții de lumină redusă și condiții meteo dificile.
 • Reduc efectul de strălucire perceput pe timpul nopții de la farurile autovehiculelor care circulă din sens opus sau de iluminatul stradal
 • Vedere clară a șoselei, tabloului de bord, a oglinzii retrovizoare și oglinzilor laterale

Lentilele pentru conducerea auto ZEISS DriveSafe Pentru vedere sigură și fiabilă în timpul conducerii auto.

 • 83%

  În medie, 83% din purtătorii de lentile de ochelari își folosesc ochelarii la conducere auto.1

 • 1758

  Numărul de accidente rutiere cauzate de factori externi care afectează vederea, cum ar fi ploaia, lapovița, zăpada, ceața și farurile orbitoare, în Marea Britanie (Marea Britanie) în 2017.2

 • 40%

  din accidentele rutiere au loc noaptea.3

 • 72%

  din purtătorii de ochelari care conduc sunt interesați de o soluție completă de lentile specializată pentru conducere.1

 • 97%

  din conducătorii auto consideră că lentilele DriveSafe le satisfac nevoile.4

 • 94%

  din purtători sunt mulțumiți când poartă lentilele DriveSafe în timpul activităților zilnice.4

Conducerea auto poate fi o provocare.

Indiferent cât de mare este distanța parcursă, atât vederea optimă este vitală pentru siguranță, cât și confortul. Cu toate acestea, conducerea auto în anumite circumstanțe poate fi o provocare pentru oricine, mai ales atunci când poartă   ochelari.

Din acest motiv, indiferent cât de mare este distanța parcursă, vederea optimă este vitală la drum pentru siguranță și confort.

Conducerea auto poate fi o provocare.

Principale provocări vizuale ale conducerii auto.

Mulți dintre clienții dvs. se pot simți nesiguri,   incomozi   și stresați la volan. În studiile de piață efectuate, am identificat cele mai exigente trei provocări vizuale la șofat.

 • Vedere slabă în condiții de lumină redusă, cum ar fi condițiile de ploaie, înserare sau noapte

  Vedere slabă în condiții de lumină redusă, cum ar fi condițiile de ploaie, înserare sau noapte.

 • Reflexii orbitoare de la mașinile care circulă în sens opus noaptea și reflecție de la drumurile umede

  Reflexii orbitoare de la mașinile care circulă în sens opus noaptea și reflecție de la drumurile umede.

 • Dificultate în reorientarea ochilor între drumul din față și tabloul de bord

  Dificultate în reorientarea ochilor între drumul din față și tabloul de bord.

Lentilele ZEISS DriveSafe oferă o nouă categorie de lentile potrivite pentru condus, precum și pentru utilizare zilnică.

Acestea sunt special concepute pentru a satisface nevoile vizuale ale clienților care doresc să se simtă mai în siguranță și mai confortabil atunci când conduc autovehicule cu lentilele lor de zi cu zi.

Lentilele ZEISS DriveSafe oferă clienților beneficii solide.
Imaginea prezintă vizibilitate scăzută în condiții de lumină redusă pe o stradă. Punctul de vedere este interiorul unei mașini, așa cum se vede prin lentilele de ochelari.

Tehnologia ZEISS Luminance Design™ (LDT)

Vedere mai bună în condiții de luminozitate scăzută pentru un șofat mai sigur și mai confortabil   datorită   tehnologiei ZEISS Luminance Design™ (LDT) care ia în calcul diferite condiții de lumină și dimensiunea pupilei ochiului, pentru a îmbunătăți designul lentilelor, în scopul obținerii vederii naturale în orice moment.  

Imaginea prezintă punctul de vedere al purtătorului prin lentile de conducere auto, cu vizualizarea efectelor tratamentului DuraVision® DriveSafe.

Tratamentul ZEISS DuraVision® DriveSafe

Efect redus de strălucire pe timpul nopții produs de farurile autovehiculelor care circulă din sens opus sau de iluminatul stradal datorită tratamentului   DuraVision  ®   Reflectă parțial   lungimile de undă responsabile pentru vederea neclară,   disconfort   și iritație, rezultând o strălucire mai puțin percepută de până la 64%.5

O imagine a interiorului unei mașini cu o femeie stând la scaunul șoferului.

Zone de vizualizare optimizate la distanță și semi-distanță

ZEISS a dezvoltat noile lentile progresive   DriveSafe   cu zone vizuale pentru vedere la depărtare și la semi-distanță optimizate, reducând nevoia mișcării orizontale a capului și facilitând   clienților   focalizarea rapidă a privirii între șosea,   tabloul de bord   și oglinzi.

Satisfacție a clienților cu lentilele ZEISS DriveSafe.

Pentru a verifica dacă lentilele ZEISS DriveSafe răspund pe deplin așteptărilor clientului, ZEISS a efectuat un studiu pe purtători reali.
 • 64%

  Cu lentilele ZEISS DriveSafe efectul de strălucire orbitoare perceput este redus cu până la 64%.5

 • 97%

  97% din conducătorii auto consideră că lentilele DriveSafe le satisfac nevoile.4

 • 94%

  94% din purtători sunt mulțumiți când poartă lentilele DriveSafe în timpul activităților zilnice, de ex. la birou.4

Inovațiile din spatele lentilelor ZEISS DriveSafe Descriere tehnologie.

 • Tehnologia ZEISS Luminance Design

  Tehnologia care ia în considerare dimensiunea pupilei ochiului pentru conducerea auto în condiții mezopice și optimizează designul lentilei în concordanță cu aceasta (5,0 mm pentru lentilele monofocale și 4,3 mm pentru lentilele progresive).

 • ZEISS DuraVision DriveSafe

  Tratamentul DuraVision®  DriveSafe este un tratament anti-reflex care reflectă parțial lungimile de undă specifice responsabile pentru strălucirea orbitoare.

 • Designul lentilelor ZEISS DriveSafe6

  Zone de vizualizare optimizate la distanță și semi-distanță, care reduc nevoia mișcării orizontale a capului. Oferă zone de vizualizare la semi-distanță de până la 43% mai mari și la distanță de până la 14% mai mari.7

 • Tehnologia ZEISS UVProtect

  Un nivel mai ridicat de protecție UV, care permite lentilelor incolore ZEISS să blocheze razele UV dăunătoare până la 400 nm. Acesta este același standard de protecție UV pe care îl oferă ochelarii de soare de calitate superioară.

 • Tehnologia ZEISS FaceFit

  Se potrivește cu anatomia facială unică pentru întregul potențial al zonelor lentilelor.  

 • Tehnologia ZEISS FrameFit+

  Performanță optimizată a lentilelor pentru orice ramă.6

Contactați-ne

Cum vă putem ajuta?

Formularul este în curs de încărcare...

Contactați-ne

Informațiile introduse în formularul de contact vor fi utilizate de către Carl Zeiss Vision Care pentru a răspunde solicitării dvs. prin e-mail sau la telefon. Faceți clic aici pentru a citi declarația noastră cu privire la protecția datelor.

 • 1

  Studiu de cercetare de piață cu 36 de profesioniști din domeniul îngrijirii vederii și 480 de consumatori efectuat în SUA și Germania/August 2013.

 • 2

  Statista, Road accidents caused by external sight factors in Great Britain 2017, by severity Published by Statista Research Department, Feb 21, 2020.

 • 3

  1 DfT (2016) ‘Reported casualties all days, by severity, road user type and hour of day, Great Britain, 2015’. URL: https://www.gov.uk/government/statistical-data-sets/ras30-reported-casualties-in-road-accidents Data accesării: 02/06/2017

 • 4

  Studiu intern efectuat pe purtători de ochelari (angajați CZV din Germani) cu 50 de subiecți, studiu extern efectuat pe purtători de ochelari (profesioniști din domeniul îngrijirii vederii și consumatori în Spania) cu 60 de subiecți, 2014.

 • 5

  Rezultatul testului Hella de strălucire orbitoare a arătat că, la 64% dintre subiecții testați, tratamentul DuraVision DriveSafe a dus la un disconfort redus la strălucirea orbitoare comparativ cu tratamentul AR premium de la ZEISS.

 • 6

  Designul lentilelor DriveSafe și tehnologia Framefit + se aplică numai lentilelor progresive.

 • 7

  Comparativ cu lentilele progresive ZEISS premium