VISUCONSULT 100
ZEISS PENTRU PROFESIONIȘTII DIN DOMENIUL ÎNGRIJIRII VEDERII

ZEISS VISUCONSULT 100 Asistentul dvs. digital pentru consultații individuale.

O aplicație dezvoltată pentru a vă veni în ajutor în transformarea procesului de consultare într-o experiență de neuitat.

  • Analiza nevoilor vizuale
  • Demonstrații lentile ZEISS
  • Comandă simplă cu VISUSTORE

Oferiți pacienților dvs. o soluție vizuală personalizată.

Cu ZEISS VISUCONSULT 100, în trei pași simpli.

  • La primul pas, cu ajutorul chestionarului Analiza nevoilor vizuale „cunoașteți necunoscutul”. Acesta vă oferă o analiză detaliată cu privire la stilul de viață, obiceiurile și comportamentul vizual și vă ajuta în alegerea celei mai bune opțiuni pentru lentilele de ochelari.
  • Apoi puteți face ”invizibilul vizibil” pentru pacienții dvs., lăsându-i să experimenteze lentilele recomandate de dvs.
  • În final, puteți finaliza procesul printr-o simplă apăsare de buton, comandând o soluție unică, personalizată de lentile ZEISS.
  •   
    Descărcați aplicația gratuită ZEISS VISUCONSULT 100 pe tabletele iOS, din magazinul de aplicații, pentru a putea accesa asistentul dvs. digital pentru consult individual.

Analiza nevoilor vizuale și recomandare de lentile

Puteți recomanda cel mai potrivit tip de lentilă pacienților dvs. doar, dacă înțelegeți perfect nevoile lor vizuale. Importați Analiza Nevoilor Vizuale a pacientului de pe pagina Profilul Meu Vizual prin scanarea codului QR. Alternativ, aplicația ZEISS VISUCONSULT 100, prin Analiza nevoilor vizuale vă permite să efectuați o analiză vizuală detaliată a stilului de viață al pacienților dvs. În ambele cazuri, profilul vizual va fi însoțit de cel puțin două recomandări de soluții de lentile ZEISS personalizate pentru nevoile lor vizuale unice.

Demonstrație lentile ZEISS pe iPad în AR.

Demonstrație lentile ZEISS pe iPad în AR.

Clienții nu cunosc caracteristicile specifice și beneficiile reale ale lentilelor. Prin funcția de demonstrație lentile din cadrul aplicației ZEISS VISUCONSULT 100, alegerea lentilei devine mult mai profesională. De fapt este un instrument interactiv de consultare a lentilelor cu funcții de vizualizare a produselor, cu caracteristici și avantaje ușor de înțeles.

Explicarea caracteristicilor lentilelor și vânzarea nu au fost niciodată mai ușoare.

  

Demonstrație lentile ZEISS pe iPad în AR.

Suprasolicitarea digitală a ochilor din cauza timpului îndelungat pe ecran

Demonstrație poziție de purtare

Acest modul vă ajută să demonstrați parametrii individuali ai fețelor și cadrelor cu ajutorul unui cap mobil interactiv. Puteți explica cu ușurință clientului dvs. beneficiile unor lentile individualizate.

Suprasolicitarea digitală a ochilor din cauza timpului îndelungat pe ecran

Demonstrație grosime

Demonstrația grosimii este o modalitate ușoară de a arăta ce impact va avea utilizarea diferitelor materiale și a indicilor de refracție mare asupra grosimii lentilelor. Prin comutarea între diferite materiale, indici și dioptrii, puteți face ca reducerea grosimii și greutății lentilelor să fie vizibilă pentru clientul dvs.

Finalizarea consultului cu date de refracție, raport pacient și comandă facilă prin VISUSTORE

ZEISS VISUSTORE
ZEISS VISUSTORE

1. Obținere Prescripție finală și Date de Centrare

Introduceți prescripția finală a pacientului și stabiliți datele de centrare. Astfel le puteți vizualiza în Sumar și le puteți transfera și în VISUSTORE.

ZEISS VISUSTORE
ZEISS VISUSTORE

2. Pagină de sumar

Un raport ușor de înțeles al pacientului, care cuprinde toate datele de consultație ale pacientului și produsele recomandate, pe care îl puteți imprima sau trimite prin e-mail. La Sumar se afișează și produsele selectate în cadrul funcției Demonstrații lentile.

ZEISS VISUSTORE
ZEISS VISUSTORE

3. Comandă online simplă cu VISUSTORE

Printr-o simplă apăsare de buton puteți trimite toate datele de consultație ale clientului dvs. în VISUSTORE, unde puteți lansa comanda lentilelor. Puteți calcula, optimiza și vizualiza grosimea și specificațiile exacte ale lentilelor pentru ochelari ZEISS ai pacientul dvs.

Contactați-ne

Cum vă putem ajuta?

Formularul este în curs de încărcare...

Contactați-ne

Informațiile introduse în formularul de contact vor fi utilizate de către Carl Zeiss Vision Care pentru a răspunde solicitării dvs. prin e-mail sau la telefon. Faceți clic aici pentru a citi declarația noastră cu privire la protecția datelor.