ZEISS Digital Enablement training
ZEISS PENTRU PROFESIONIȘTII DIN DOMENIUL ÎNGRIJIRII VEDERII

Evidențierea online a afacerii dvs.

Consolidați-vă expertiza în marketingul digital.

Mediul digital ne schimbă comportamentul și, de asemenea, vă afectează clienții. Pentru a fi găsiți de potențialii clienți și pentru a păstra legătura cu cei existenți, vizibilitatea digitală devine esențială pentru dvs. în calitate de proprietar de afaceri. De fapt, este la fel de important ca și vederea clienților dvs.

Vă ajutăm să deveniți vizibili în mediul digital și să asigurați o călătorie fără probleme a clienților.

În cadrul cursurilor noastre de instruire, veți învăța cum să vă pregătiți pentru viitor și cum să construiți și să mențineți în mod digital relația cu clienții dvs.

Date și cifre esențiale care subliniază importanța canalelor digitale

 • 7.9

  miliarde de oameni pe această planetă1

 • 4.7

  miliarde de utilizatori pe rețelele de socializare2

 • 63%

  utilizatori activi de internet3

 • 90%

  din utilizatorii activi de internet aplică dispozitive mobile4

 • 81%

  din clienți fac cercetare online5

Dacă nu sunteți online, nu sunteți vizibili

Clienții nu sunt atrași de vitrinele magazinelor. Ei încep adesea prin a căuta online informații, cum ar fi programul de funcționare sau mărcile disponibile înainte de a merge la cumpărături, în special cu achiziții care nu se fac în fiecare zi.

 • Toate instrumentele necesare pentru a fi vizibil.

  Cursul ZEISS Activare Digitală se concentrează pe cunoștințele digitale într-un mod pragmatic. Vom acoperi cele mai importante instrumente pe care le puteți include ușor și eficient în procesele dvs. de lucru. Instruirea este structurată special să se potrivească cu rutina dvs. de lucru. Scopul nostru este de a face digitalizarea cât mai ușoară și, în același timp, cât mai eficientă pentru dvs.

 • Marketing în medii de socializare

  Marketing în medii de socializare

  Aproape 4 miliarde de oameni utilizează rețelele de socializare, de ex. Facebook, Instagram sau WhatsApp. Acestea sunt instrumente puternice pentru a interacționa cu clienții dvs. chiar și atunci când aceștia nu caută în mod activ afacerea dvs. Aflați cum să comunicați cu ei și cum să ajungeți și să atrageți clienți noi.

 • Optimizare site web

  Îmbunătățiți-vă site-ul web, astfel încât clienții să vă poată găsi cu ușurință atunci când caută o soluție, produse sau servicii specifice prin intermediul căutării Google. Aflați cum să îmbunătățiți designul site-ului dvs. web, cum să furnizați conținut captivant și cum să vă poziționați pe Google Search cu ajutorul optimizării motorului de căutare (SEO).

 • Instrumente marca ZEISS

  Utilizați instrumentele ZEISS, precum MyVisionProfile, StoreLocator sau Appointment Scheduler pentru a conduce și a ghida cu ușurință clienții către magazinul dvs. Aflați cum să includeți aceste instrumente pe site-ul dvs. atunci când aceștia caută anumite produse sau servicii.

 • Căutare marketing

  Aflați cum să fiți găsiți cel mai bine atunci când clienții din jurul dvs. caută. Asigurați-vă că faceți parte din directoare locale, cum ar fi Google Business Profile și îmbunătățiți-vă afacerea utilizând Google Ads.

 • Magazinul opticianului dvs.

  Creșteți-vă traficul în magazin.

  Primiți mai mulți vizitatori ca urmare a îmbunătățirii performanței canalului de marketing digital.

Instruire pentru mediu digital, personalizată pentru nevoile dvs.

Beneficiile instruirilor noastre pe scurt

 • Personalizat
  Adaptat nevoilor dvs. specifice.
 • Eficient
  Identificăm punctele de contact relevante și ne concentrăm pe instrumentele de marketing relevante.
 • Efectiv
  Aduceți mai mulți clienți în magazinul dvs. și dezvoltați-vă afacerea.
 • Intuitiv
  Înțelegeți-vă clienții mai bine și răspundeți nevoilor acestora.

Indiferent dacă sunteți începător în mediul digital sau sunteți expert

Vă vom ajuta să vă dezvoltați afacerea online și să vă atingeți întregul potențial.

 • Începător în mediul digital

  Începător

  Dacă sunteți începător în mediul digital, identificăm oportunitățile de a intra în mod digital în contact cu clienții dvs. și vă arătăm cum să deveniți vizibili online prin cele mai importante puncte de contact digitale.

 • Expert în mediul digital

  Avansat

  Dacă sunteți deja expert în mediul digital, vă vom analiza prezența și vă vom arăta cum să fiți mai eficient.

Provocările privind lipsa prezenței online

Dacă nu sunteți vizibili online, este posibil să pierdeți potențialii clienți. În prezent, clienții caută informații online. Ei caută opticieni în zona lor sau află programul de funcționare, compară și caută informații, produse, servicii și mărci, înainte de a face o achiziție și caută soluții online pentru probleme. Puneți-vă în locul clienților dvs. pentru a înțelege mai bine această schimbare de comportament:

ZEISS - your partner and digital expert

ZEISS – partenerul tău

și expertul dvs. în mediul digital

Vrem să fiți înaintea concurenței. De la înființarea ZEISS în 1846, noi și clienții noștri am identificat, chiar de la început și în mod constant, tendințele din știință și societate. Inspirați de curiozitate, pasiune și precizie, am modelat noi perspective care ne-au schimbat perspectiva și comportamentul. Am transformat provocările în oportunități de la început și ne-am păstrat această abilitate până în prezent.

Digitalizarea este un caz similar. Acest lucru înseamnă că vom face echipă cu dvs. și vă vom sprijini pentru a profita la maximum de noile oportunități digitale. Vă oferim expertiza noastră de lider global în tehnologie: prin instruirea ZEISS Activare Digitală, vă oferim soluții care se potrivesc afacerii dvs. și nevoilor dvs. la nivel regional.

Înregistrați-vă acum

și deveniți vizibili online

Formularul este în curs de încărcare...

Informațiile introduse în formularul de contact vor fi utilizate de către ZEISS Vision Care pentru a răspunde solicitării dvs. prin e-mail sau telefon. Dați clic aici pentru a citi declarația noastră cu privire la protecția datelor.