Profil, vedere laterală, portret de aproape cu spațiu de copiere, loc gol pentru publicitatea tipului de încredere, vesel, elegant, cu cască cu microfon pe cap, izolat pe fundal gri
ZEISS PENTRU PROFESIONIȘTII DIN DOMENIUL ÎNGRIJIRII VEDERII

Vederea dumneavoastră este pasiunea noastră Suntem dedicați unui parteneriat de succes reciproc.

  • Suport în afaceri, conceput pentru succesul dvs.
  • Remarcați-vă prin soluții de lentile realizate la comandă
  • Servicii dincolo de așteptări

Un partener de business puternic.

Pentru prezent și viitor.

Înțelegem cât de dedicat sunteți afacerii și clienților dvs. și vrem să vă sprijinim pas cu pas în călătoria dvs. De ce să ne alegeți? ZEISS este o fundație cu o cultură puternică de cercetare, progres, corectitudine și sustenabilitate. Această cultură este extinsă cu toate parteneriatele noastre, ceea ce înseamnă că ne angajăm să vă ajutăm să creați o experiență excepțională de cumpărare pentru clienții dvs.

Contactați-ne pentru a obține programul dvs. de parteneriat de afaceri personalizat.

Vă vom oferi sprijinul de care aveți nevoie pentru a avea succes în afacerea dumneavoastră.

Soluțiile ZEISS pentru vedere sunt concepute să ducă afacerea dvs. la nivelul următor. Avem parteneri din întreaga lume, astfel încât să vă putem ajuta să găsiți cele mai bune opțiuni de vânzare pentru piața dvs.

Service peste așteptările dvs.

Înțelegem provocările dvs. și nu numai că vă sprijinim cu soluții inovatoare de lentile și echipamente optice, ci și cu servicii complete disponibile 24/7. Dorim să ne asigurăm că dvs. și echipa dvs. sunteți pe deplin echipați cu instrumentele și abilitățile potrivite, asigurând procese eficiente din punct de vedere al costurilor, achiziții ușoare și o reputație de neegalat.  

Service

Training și educație profesională.

Oferim conținut interactiv de training online, cu relevanță practică în domeniul opticii, al produselor, vânzărilor și abilităților de comunicare. Pe lângă modulele de e-learning, ne concentrăm și pe concepte de învățare integrate care oferă exerciții de training practic pentru profesioniștii din domeniul îngrijirii ochilor și optometriști. Aceasta vă va ajuta să vă îmbunătățiți cunoștințele, să vă dezvoltați abilitățile optice, să învățați continuu, să dobândiți noi competențe și, în cele din urmă, să rămâneți pe primul loc.

ZEISS VISUSTORE

Platformă de plasare comenzi online

Mod ușor, rapid și inteligent pentru a comanda lentile. Plasați comenzile online - indiferent de sistemul dvs. de operare.

Trecerea la VISUSTORE® și utilizarea noului sistem de comandă online de la ZEISS sunt gratuite.

Training pentru ZEISS Digital Enablement

ZEISS Digital Enablement

Evidențierea online a afacerii dvs.

Trainingul pentru ZEISS Digital Enablement se concentrează pe cunoștințele digitale într-un mod pragmatic. Vom acoperi cele mai importante instrumente pe care le puteți include ușor și eficient în procesele dvs. de lucru. Trainingul este structurat special să se potrivească pe rutina dvs. de lucru. Scopul nostru este de a face digitalizarea cât mai ușoară și, în același timp, cât mai eficientă pentru dvs.

Contactați-ne

Cum vă putem ajuta?

Formularul este în curs de încărcare...

Contactați-ne

Informațiile introduse în formularul de contact vor fi utilizate de către Carl Zeiss Vision Care pentru a răspunde solicitării dvs. prin e-mail sau la telefon. Faceți clic aici pentru a citi declarația noastră cu privire la protecția datelor.