ZEISS PENTRU PROFESIONIȘTII DIN DOMENIUL ÎNGRIJIRII VEDERII

Lentile ZEISS Digital Ajutați-vă clienții să depășească suprasolicitarea digitală a ochilor.

Optimizate pentru un stil de viață digital dinamic și modern. Lentile concepute pentru a se adresa provocărilor vizuale experimentate de clienții cu vârste cuprinse între 30 - 40 de ani, care se confruntă pentru prima oară cu probleme la vederea la apropiere.

 • Focalizare mai rapidă de la apropiere până la distanță
 • Vedere confortabilă și relaxată întreaga zi pe durata utilizării dispozitivului digital
 • Adaptare mai rapidă pentru emetropi și purtători de lentile monofocale.

Lentile Digital

Lentilele ZEISS Digital oferă o vedere relaxată și clară pe durata utilizării smartphone-urilor și a altor dispozitive digitale. Lentilele ZEISS Digital îmbunătățesc semnificativ răspunsul de acomodare la purtătorii prezbiți. Lentilele sunt disponibile cu două nivele diferite de design:

 • Lentile ZEISS Digital
 • Lentile individuale ZEISS Digital

De ce a dezvoltat ZEISS lentilele Digital? Abordarea provocărilor vizuale ale lumii digitale.

 • 75%

  din utilizatorii de computere pot prezenta după lucru o varietate de simptome legate de vedere, inclusiv suprasolicitarea digitală a ochilor, dureri de cap, vedere încețoșată la aproape și neclaritate la distanță. Utilizatorii de computere pot experimenta, de asemenea,  dureri de gât sau de umăr  atunci când fac ajustări posturale  nenaturale pentru  a îmbunătăți vizualizarea unui dispozitiv digital.1

 • 4.8 Billion

  oamenii folosesc internetul de la începutul anului 2020.2

 • 5.19 Billion

  Peste 5,19 miliarde de oameni utilizează acum telefoane mobile, o valoare mai mare cu 124 de milioane comparativ cu anul trecut.3

Capacitatea noastră de a ne concentra confortabil pe telefoanele mobile și dispozitivele digitale pentru o perioadă lungă de timp se diminuează odată cu vârsta.

Acest lucru se datorează unei pierderi progresive a elasticității lentilei, ducând în cele din urmă  la prezbitism atunci când ochiul nu mai poate susține  confortabil focalizarea la distanța de citire dorită.

Capacitatea noastră de a ne concentra confortabil pe telefoanele mobile și dispozitivele digitale pentru o perioadă lungă de timp se diminuează odată cu vârsta.
Suprasolicitarea digitală a ochilor din cauza timpului îndelungat în fața unui ecran

Suprasolicitarea digitală a ochilor din cauza timpului îndelungat în fața unui ecran

Dependența noastră tot mai mare și utilizarea intensivă a computerelor și a dispozitivelor mobile pot deveni deosebit de obositoare pentru sistemul vizual. Aceasta poate duce la simptome asociate cu tulburări timpurii de vedere la apropiere în rândul multor pacienți, chiar și la vârste asociate în mod tradițional cu prezbitism.

Lentile concepute să sprijine pozițiile naturale ale corpului, permițând clienților să experimenteze o vedere fără stres și relaxată.

 • Sunt concepute pentru un stil de viață digital pe tot parcursul zilei, ceea ce duce la o vedere mai relaxată și mai confortabilă în timpul conectării cu telefoanele mobile și alte dispozitive digitale.
 • Designul optimizat al lentilelor oferă o vedere clară pentru orice prescripție.
 • Zonele de vizualizare mari permit clienților să experimenteze o vedere confortabilă, potrivindu-se cu comportamentul vizual cu care sunt obișnuiți și, în cele din urmă, asigurând o adaptare fără efort.
 • Zona intermediară comprimată facilitează o tranziție mai lină între distanță și apropiere, astfel încât clienții să poată vizualiza telefoanele mobile și dispozitivele digitale cu mișcare minimă a capului/ochiului.
 • Puterea variabilă la apropiere oferă exact ceea ce au nevoie clienții dvs.

Feedback clienți

Inovația din spatele lentilelor ZEISS Digital Descriere tehnologie.

 • Tehnologia ZEISS Digital Inside

  Tehnologia ZEISS Digital Inside permite o vedere relaxată și mai clară în timpul utilizării frecvente a dispozitivelor digitale. Această tranziție rapidă la zonele de apropiere permite clienților să se uite la dispozitive digitale cu mișcare minimă a capului/ochilor.

 • Tehnologia ZEISS FaceFit

  Lentilele individuale ZEISS Digital încorporează tehnologia FaceFit de la ZEISS, care personalizează lentilele pentru a se potrivi cu fiziologia feței purtătorului. Aceasta optimizează zonele vizuale pe baza datelor privind rama, poziția ochilor și a ajustării ramei de ochelari pe nas și urechi. Soluție de lentile personalizate pentru ochi și față.

 • Tehnologia ZEISS UVProtect

  Un nivel mai ridicat de protecție UV, care permite lentilelor incolore ZEISS să blocheze razele UV dăunătoare până la 400 nm. Acesta este același standard de protecție UV, pe care îl oferă ochelarii de soare de calitate superioară.

Lentile ZEISS Digital Lentile pentru Stilul dvs. de viață digital

Contactați-ne

Cum vă putem ajuta?

Formularul este în curs de încărcare...

Contactați-ne

Informațiile introduse în formularul de contact vor fi utilizate de către Carl Zeiss Vision Care pentru a răspunde solicitării dvs. prin e-mail sau la telefon. Faceți clic aici pentru a citi declarația noastră cu privire la protecția datelor.

 • 1

  Salibello C. & Nilsen E. (1995). Există un pacient tipic VDT? O analiză demografică. J Am Optom Assoc. 66(8), 479-83

 • 2

  RAPORT DIGITAL 2021 IULIE GLOBAL STATSHOThttps://datareportal.com/reports/digital-2021-july-global-statshot

 • 3

  DIGITAL 2020: PREZENTARE DIGITALĂ GLOBALĂ, SIMON KEMP 30 IANUARIE 2020https://datareportal.com/reports/digital-2020-global-digital-overview