O femeie cu părul negru și ochelari de vedere privește un laptop zâmbind
ZEISS PENTRU PROFESIONIȘTII DIN DOMENIUL ÎNGRIJIRII VEDERII

Training și educație profesională ZEISS

Deveniți expert ZEISS.

Oferiți niveluri ridicate de implicare a consumatorilor prin instruirea și dezvoltarea personalului. Academia noastră online bazată pe module oferă instruire interactivă pentru produse și echipamente ZEISS. Sunt disponibile și webinarii ZEISS. Puteți chiar să rezervați o sesiune de instruire specifică ZEISS sau să solicitați una potrivită nevoilor dvs.

  • Acces la peste 60 de module de instruire online
  • Accesibilitate 24/7, 365 de zile
  • Participați la webinarii în direct sau înregistrate

Industria optică și tendințele digitale evoluează.

Peisajul digital evoluează atât de rapid încât este greu să ții pasul cu majoritatea oamenilor care se mișcă online. Fie că este vorba de a fi online pentru muncă, întâlniri sau educație și instruire digitală, a devenit esențial în construirea gradului de conștientizare a mărcii și a contactării clienților cu succes.

Accesați trainingul online ZEISS, 24/7, de pe orice dispozitiv. Nu contează unde vă aflați.

Programele de instruire online de la ZEISS Vision Care Academy oferă cunoștințe la îndemână, oriunde și oricând. Alegeți dintr-o gamă largă de subiecte profesionale, participați ori de câte ori vă convine la trainingurile noastre, explorați sesiunile extrem de interactive și la sfârșit veți primi un certificat oficial care va atesta participarea dumneavoastră cu succes.

Susanne, Optician și proprietar magazin, Londra

Webinarile ZEISS mi-au oferit ghidarea corectă și am putut începe să pun în aplicare ceea ce am învățat.

Susanne

Optician și proprietar magazin, Londra

Contactați-ne

Cum vă putem ajuta?

Formularul este în curs de încărcare...

Contactați-ne

Informațiile introduse în formularul de contact vor fi utilizate de către Carl Zeiss Vision Care pentru a răspunde solicitării dvs. prin e-mail sau la telefon. Faceți clic aici pentru a citi declarația noastră cu privire la protecția datelor.