O imagine a două lentile suprapuse.
ZEISS PENTRU PROFESIONIȘTII DIN DOMENIUL ÎNGRIJIRII VEDERII

Lentile progresive ZEISS

Individualizate pentru fiecare purtător de ochelari.

Cu lentilele progresive FreeForm, clienții dvs. primesc o soluție de lentile optimizate pentru nevoile lor vizuale individuale. Dezvoltarea lentilelor progresive premium ZEISS și standardele excelente de fabricație asigură o tranziție lină pe tot parcursul lentilelor, indiferent de locul în care se află pacientul dvs.  

Mai mult, lentilele noastre incolore ZEISS oferă și protecție totală UV.

Lentilele progresive ZEISS SmartLife

Cel mai sofisticat design al nostru pentru lentile progresive de până acum. Proiectate și fabricate pentru a răspunde nevoilor vizuale ale clienților dvs. conectați și aflați în mișcare. Susținute de tehnologia ZEISS SmartView și bazate pe cercetările aplicate ale stilului de viață modern, comportamentului vizual și nevoilor vizuale, specifice vârstei.

Lentilele progresive ZEISS DriveSafe

Special concepute pentru a satisface nevoile vizuale ale clienților cu adiție de apropiere care doresc să se simtă mai în siguranță și mai confortabil atunci când conduc autovehicule. Aceste lentile asigură o refocalizare rapidă între șosea, tabloul de bord și oglinzi. În afară de condusul auto, clienții care utilizează lentile DriveSafe sunt, de asemenea, mulțumiți de ochelarii lor în alte activități zilnice.

Lentilele progresive ZEISS EnergizeMe

Proiectate pentru purtătorii de lentile de contact cu adiție de apropiere care solicită mai multă relaxare a ochilor. Aceste lentile digitale sunt ideale pentru clienții care nu doresc să aleagă între lentile de contact sau ochelari de vedere. Aceștia au nevoie de ambele soluții pentru nevoile lor vizuale.

Contactați-ne

Cum vă putem ajuta?

Formularul este în curs de încărcare...

Contactați-ne

Informațiile introduse în formularul de contact vor fi utilizate de către Carl Zeiss Vision Care pentru a răspunde solicitării dvs. prin e-mail sau la telefon. Faceți clic aici pentru a citi declarația noastră cu privire la protecția datelor.