Colecția de rame de ochelari ZEISS by Marchon
ZEISS PENTRU PROFESIONIȘTII DIN DOMENIUL ÎNGRIJIRII VEDERII

Colecția de rame de ochelari de la ZEISS

by Marchon1

 • ZEISS BEYOND
 • ZEISS BEYOND Sun
 • ZEISS PIONEER
 • ZEISS ESSENTIALS Sun
 • ZEISS PIONEER
 • ZEISS PIONEER Sun
 • ZEISS BEYOND
 • ZEISS BEYOND Sun
 • ZEISS PIONEER
 • ZEISS PIONEER Sun

ESSENTIAL - PIONEER - BEYOND

Colecțiile de rame de ochelari ZEISS

Noile stiluri optice și de soare pentru bărbați încorporează cele mai bune modele ZEISS, subliniind aspectul modern care integrează tehnologia de vârf și precizia. Ramele de ochelari ZEISS sunt durabile și hipoalergenice. Această colecție este inspirată din medii de laborator ZEISS și prezintă repere din geometrii arhitecturale și margini curbate moderne. Materialele și ornamentele reflectă instrumentele și echipamentele ZEISS, onorând stilul estetic specific.
Lentilele pentru ochelari de soare ZEISS Plano, cu gravură ZEISS, sunt încorporate în fiecare pereche de ochelari de soare. Lentilele de ochelari de soare oferă protecție UV 100%, iar la anumite modele includ lentile polarizate. Toate stilurile de ochelari de soare pot avea prescripție, cu o gamă largă de nuanțe și degradeuri ZEISS populare.   

Produsele ZEISS BEYOND reprezintă expresia cea mai înaltă a mărcii R&D.

ESSENTIALS

Piesa centrală a colecției de rame de ochelari de la ZEISS

Familia ZEISS ESSENTIALS - inspirată de unul dintre elementele de bază ale mărcii: reducerea, „mai puțin înseamnă mai mult”, pentru a se concentra pe elementele esențiale și pe elementele care apar. Familia ESSENTIALS este concentrată pe minimalism. Aceasta este o valoare de bază pentru marca ZEISS, iar fiecare detaliu de design are un scop. Aceste stiluri sunt ușor de purtat, confortabile și moderne. FORME GEOMETRICE, inserții metalice aruncate pe vârful brațului, balamale cu arc personalizate integrate și fir de sârmă.

Colecția ESSENTIALS

PIONEER

Reprezentarea orientării continue a mărcii către inovație

ZEISS PIONEER   se caracterizează prin linii esențiale și curate, îmbunătățite de transparența materialelor. Formele de tendință modernă includ o balama superioară personalizată cu metal plat de titan sau fronturi subțiri de acetat injectat cu fir de sârmă expus pe brațe.

Colecția PIONEER

Produsele ZEISS BEYOND reprezintă expresia cea mai înaltă a mărcii R&D.

BEYOND

Expresia cea mai înaltă a cercetării și dezvoltării mărcii

Ca rezultat al atenției maxime acordată detaliilor și caracteristicilor tehnice, produsele ZEISS BEYOND reprezintă cea mai înaltă expresie a cercetării și dezvoltării mărcii. Utilizarea TITANULUI și a acetatului HD pentru părțile frontale și brațele ramelor bogat colorate oferă stiluri clasice cu o poziționare premium.

Colecția BEYOND

Introducere video

 • 1

  ZEISS Vision Care a încheiat un parteneriat cu Marchon Eyewear, unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de ochelari de soare și ochelari de vedere de calitate din lume, pentru proiectarea și distribuirea noii colecții de rame de ochelari ZEISS. Marchon Eyewear își comercializează produsele sub mărci de prestigiu care includ Calvin Klein, Columbia, Converse, DKNY, Donna Karan, Dragon, Flexon, Karl Lagerfeld, Lacoste, Lanvin, Liu Jo, Longchamp, Marchon NYC, MCM, Nautica, Nike, Nine West, Pilgrim, Pure, Salvatore Ferragamo, Skaga și Victoria Beckham.