ZEISS PENTRU PROFESIONIȘTII DIN DOMENIUL ÎNGRIJIRII VEDERII

Mențiuni legale, Termeni și condiții generale

Mențiune legală

Această mențiune legală este aplicabilă acestei pagini web și numelui de domeniu. Aceasta nu se aplică pentru site-urile web și domeniile companiilor ZEISS care și-au modificat declarațiile privind protecția datelor și mențiunile legale din cauza legislației naționale. Prin urmare, țineți cont de mențiunile legale ale tuturor site-urilor web și programelor ZEISS vizitate și utilizate.

În unele cazuri, site-urile web ZEISS conțin linkuri către alte site-uri web ale terților, companii care nu fac parte din grupul ZEISS, cărora nu li se aplică aceste mențiuni legale.

Informațiile publicate sub numele de domeniu ZEISS pot conține referiri la produse sau servicii care nu au fost promovate sau nu sunt disponibile în țara dvs. Aceste informații nu implică faptul că ZEISS intenționează să furnizeze aceste produse sau servicii în țara dvs. mai târziu. Dacă este necesar, puteți contacta biroul nostru regional de vânzări care va fi încântat să vă pună la dispoziție informații privind disponibilitatea acestor produse și servicii. Prezentarea produselor și serviciilor pe site-ul nostru nu constituie o ofertă de vânzare obligatorie.

În cazul în care produse software sunt oferite în mod gratuit pentru a fi descărcate, ZEISS nu va accepta nicio responsabilitate pentru daune rezultate în urma descărcării și utilizării software-ului. Descărcarea și utilizarea programului este legată exclusiv de responsabilitatea utilizatorului, fără nicio pretenție la garanție și răspundere, cu excepția unei neglijențe grave din partea ZEISS.

În anumite secțiuni, menționăm și furnizăm linkuri la site-uri web ale unor terțe părți. Facem acest lucru numai dacă suntem pe deplin convinși de natura serioasă a furnizorului respectiv. Totuși, ZEISS nu este responsabil de prevederile privind protecția datelor sau de conținutul acestor pagini web și nu-și asumă nicio responsabilitate în acest sens.  

ZEISS deține și își rezervă toate drepturile în legătură cu conținuturile și layoutul paginilor sale web. Proprietatea intelectuală de pe paginile noastre web și mărcile noastre sunt protejate. Textele, imaginile și ilustrațiile de pe paginile noastre web, cât și înfățișarea etc. acestora, animațiile și software-ul sunt protejate de drepturile de autor și alte legi aferente. Se interzice reproducerea, transmiterea sau redarea completă sau parțială a acestora fără acordul nostru prealabil și redactat în scris. Acest site web nu oferă nicio licență pentru utilizarea proprietății intelectuale. ZEISS își rezervă dreptul de a modifica, suspenda sau închide site-urile oricând și fără notificare prealabilă.

În ciuda elaborării precaute a conținuturilor site-ului nostru web, nu ne asumăm răspunderea în privința corectitudinii, acurateței, naturii complete și accesibilității permanente a acestora. Pe cât este permisibil din punct de vedere legal, nu ne asumăm răspunderea pentru daunele directe sau indirecte, inclusiv pierderile de venit intervenite în urma utilizării site-ului nostru web sau în legătură cu informațiile furnizate pe acest site web. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau completa oricând informațiile furnizate.

© Carl Zeiss AG – Ultima modificare: aprilie 2016