ZEISS PENTRU PROFESIONIȘTII DIN DOMENIUL ÎNGRIJIRII VEDERII

Centrare digitală ZEISS

Experimentați precizia într-o nouă dimensiune.

ZEISS a deschis calea sistemelor de centrare în 1992. De atunci, tehnologia noastră este lideră de piață. Profitați de expertiza noastră pentru a beneficia de o precizie mai mare și de un flux de lucru mai ușor. Oferiți pacienților dvs. o vedere personalizată cu cea mai bună potrivire, cu soluția de centrare la alegere. Toate dispozitivele de centrare digitală ZEISS sunt complet integrate în Sistemul de Management al Pacientului (PMS)1 prin ZEISS VISUCONSULT 500.

 • Dezvoltați-vă afacerea și creați o experiență unică pentru pacient.
 • Vedere personalizată cu cea mai bună potrivire pentru pacienții dvs.:
 • Oferiți pacienților dvs. performanță excepțională.

Digitalizarea vă transformă industria.

Pacienții devin tot mai exigenți în fiecare zi, solicitând servicii mai atente și soluții optice individuale. Prin urmare, profesioniștii din domeniul îngrijirii ochilor trebuie să se diferențieze. ZEISS vă facilitează acest lucru, oferindu-vă expertiza și dispozitivele de înaltă calitate care vă vor scoate în evidență cabinetul.

Standarde înalte de servicii. Calitate superioară

Cu dispozitivele de centrare digitală ZEISS, aduceți tehnologie de vârf în afacerea dvs. zilnică, obținând un nou nivel de viteză și confort atât pentru dvs., cât și pentru pacienții dvs. Și, ce e mai important dintre toate este că rezultatele sunt foarte precise. Astfel, ZEISS vă ajută să îmbunătățiți performanța lentilelor pacientului dvs., precum și calitatea serviciilor oferite, sporindu-vă reputația de adevărat profesionist în domeniul sănătății.

Oferiți pacienților dvs. performanță excepțională.

 • 43%

  din pacienți doresc să-și restabilească vederea naturală, să aibă ochi sănătoși și tratament individualizat.2

 • 69%

  din pacienți preferă să meargă la un cabinet care utilizează o tehnologie cu consult digital și nu la un cabinet care utilizează un serviciu obișnuit.3

Contactați-ne

Cum vă putem ajuta?

Formularul este în curs de încărcare...

Contactați-ne

Informațiile introduse în formularul de contact vor fi utilizate de către Carl Zeiss Vision Care pentru a răspunde solicitării dvs. prin e-mail sau la telefon. Faceți clic aici pentru a citi declarația noastră cu privire la protecția datelor.

 • 1

  Consultați reprezentantul dvs. de vânzări pentru a vedea lista de PMS/EMR integrate

 • 2

  Carl Zeiss Vision, Studiu intern internațional privind Comportamentul consumatorului și comunicarea digitală, ianuarie 2016, n=17.264

 • 3

  Carl Zeiss Vision, Cercetare de piață internă internațională privind consumatorii, octombrie 2017, n=900