ZEISS pentru profesioniştii din domeniul îngrijirii vederii

Un partener pentru prezent și viitor

Scopul nostru este de a-i ajuta pe clienții noștri să aibă și mai mult succes, oferindu-le cele mai bune produse, soluții inovative și un suport global în afaceri cu servicii personalizate. În calitate de cel mai important producător mondial de dispozitive optice de precizie, noi combinăm cunoștințele tehnice și ideile inovatoare în experiențe vizuale de excepție - concepute pentru succes.

Program pentru Parteneri de Afaceri ZEISS

Suport în afaceri, conceput pentru succesul afacerii dumneavostră.

ZEISS s-a angajat să fie partenerul dumneavoastră de afaceri – și nu concurența. Tocmai de aceea Programul pentru Parteneri de Afaceri ZEISS este conceput să ofere pentru dumneavoastră, ca și specialist în domeniul îngrijirii vederii un adevărat suport, să puteți oferi clienților dumneavostră cea mai bună experiență de îngrijire a vederii și pentru a vă putea dezvolta afacerea.

Ca și partener de afaceri ZEISS puteți beneficia de o mare varietate de opțiuni - de la suport profesional de marketing până la servicii personalizate pentru clienți.

ZEISS Academy Vision Care

Seminarii și stagii de formare pentru profesioniştii din domeniul îngrijirii vederii

Instruirea și educația permanentă constituie un factor cheie pentru succesul în afaceri. Desigur, toți suntem experți în domeniul nostru de specialitate, însă cu toți avem nevoie de formare continuă pentru a actualiza cunoștințele noastre, pentru a cunoaște noi tehnologii, produse sau standarde industriale și să ne dezvoltăm și menținem abilitățile de vânzare și consultanță.

Sunteți în căutarea unor informații generale referitoare la fenomenele optice sau știința optică? Vreți să aflați mai multe despre produsele și instrumentele ZEISS? Doriți să cunoașteți modul de utilizare a aparatelor de măsurare optică ZEISS? Aveți nevoie de niște sfaturi în legătură cu vânzările? ZEISS Academy Vision Care vă aduce o ofertă atractivă de seminarii, webinarii și formări online.

ZEISS Academy Vision Care Seminarii

Seminarii

ZEISS Academy Vision Care Webinarii

Webinarii

ZEISS Academy Vision Care Formări online

Formări online

Peste 175 de ani de experiență în domeniul opticii

Fondat în urmă cu peste 175 de ani, ZEISS a devenit una dintre cele mai importante companii în domeniul opticii. Azi, vă puteți clădi și dumneavoastră succesul pe această moștenire de excelență:

  • Prima aselenizare a fost filmată cu obiective ZEISS, iar mai multe filme premiate de la Hollywood au fost realizate de asemenea cu obiective cinematografice ZEISS.
  • Microscoapele ZEISS au fost folosite de 35 de laureați ai Premiului Nobel în cercetările lor.
  • Tehnologia ZEISS de fabricare a semiconductorilor constituie un domeniu de bază în era noastră digitală.
  • Tehnologia medicală ZEISS este folosită în peste două treimi din toate operațiile de cataractă.

Iar partenerii noștri pot beneficia de cunoștințele noastre, care s-au format încă începuturile industriei optice.

ZEISS este unul dintre producătorii de top de lentile de ochelari din lume, care s-a angajat să ofere o precizie și un confort vizual maxim. ZEISS proiectează și produce lentile, instrumente și sisteme de măsurare, cât și concepte de vânzare și servicii tehnologice, destinate să ridice în continuare standardele în domeniul îngrijirii vizuale.

Contactați-ne pentru a începe

ZEISS Serviciul Clienți