Informațiile publicate sub domeniile ZEISS pot conține referiri la produse și la servicii care nu au fost promovate sau puse la dispoziție în țara dvs. Astfel de informații nu implică faptul că ZEISS intenționează să ofere aceste produse sau servicii în țara dvs. la o dată ulterioară. Dacă este necesar, puteți contacta organizația noastră regională de vânzări, care vă va oferi cu plăcere informații cu privire la disponibilitatea acestor produse și servicii. Prezentarea produselor și serviciilor de pe site-ul nostru web nu constituie o ofertă de vânzare obligatorie.

În cazul în care software-ul este oferit pentru descărcare în mod gratuit, ZEISS nu își asumă nicio răspundere pentru daunele care rezultă din descărcarea sau din utilizarea software-ului. Descărcarea și utilizarea software-ului se realizează exclusiv pe riscul propriu al utilizatorului și fără nicio răspundere sau garanție, cu excepția cazului în care există intenție sau neglijență gravă din partea ZEISS.

În mai multe locuri, menționăm și furnizăm linkuri către site-uri web ale unor terțe părți. Facem acest lucru numai dacă suntem complet convinși de seriozitatea furnizorului în cauză. Cu toate acestea, ZEISS nu este responsabilă pentru prevederile privind protecția datelor sau pentru conținutul acestor site-uri web și nu își asumă nicio responsabilitate în această privință. Linkurile externe sunt simbolizate prin pictograme specifice.

ZEISS deține și își rezervă toate drepturile asupra conținutului și aspectului site-urilor sale web. Proprietatea intelectuală conținută în site-urile noastre web și în mărcile noastre este protejată. Textul, imaginile și grafica de pe site-urile noastre web, aspectul acestora etc., precum și animațiile și software-ul fac obiectul legii drepturilor de autor și al altor legi de protecție. Reproducerea, reprezentarea sau redarea integrale sau parțiale ale acestora este interzisă, cu excepția cazului în care s-a obținut în prealabil acordul nostru scris. Acest site web nu acordă nicio licență de utilizare a proprietății intelectuale. ZEISS își rezervă dreptul de a modifica, de a suspenda sau de a închide site-urile web în orice moment și fără nicio notificare prealabilă.

În ciuda compilării atente a conținutului paginii noastre de internet, nu ne asumăm nicio răspundere pentru corectitudinea, acuratețea, caracterul complet sau pentru accesul neîntrerupt la aceasta. În măsura în care acest lucru este permis din punct de vedere legal, nu ne asumăm nicio răspundere pentru daune directe sau indirecte, inclusiv pentru pierderea de venituri, care rezultă din utilizarea site-ului nostru web sau în legătură cu informațiile puse la dispoziție pe site-ul web. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a completa informațiile furnizate și de a face acest lucru în orice moment.

Termenii și condițiile Carl Zeiss Meditec AG

 • Code of Conduct EN

  Pagini: 40
  Dimensiune fișier: 2 MB
 • Guidelines for non-ZEISS companies | Instructions on Safety, Environmental Protection, Fire Safety and Efficient Energy Consumption for Non-ZEISS Staff (Germany)

  Pagini: 16
  Dimensiune fișier: 170 KB
 • Information for ZEISS suppliers

  Pagini: 12
  Dimensiune fișier: 723 KB
 • Instructions on Safety, Environmental Protection, Fire Safety and Efficient Energy Consumption for Non-ZEISS Staff

  Pagini: 11
  Dimensiune fișier: 255 KB
 • ZEISS OHS Policy EN

  Pagini: 1
  Dimensiune fișier: 138 KB
 • ZEISS Supplier Standards – human rights and environment related prohibitions of the GSCA

  Pagini: 4
  Dimensiune fișier: 83 KB