Super subțiri, super ușoare, o vedere minunată

Optimizarea grosimii la centru a lentilelor pentru ochelari le face chiar mai bune: Vedeți mai bine și arătați mai bine

Persoanele interesate de cumpărarea unei noi perechi de ochelari se așteaptă la mai mult decât doar eleganță - mai presus de toate, se așteaptă la cel mai înalt nivel de confort la purtare. Lentilele din plastic sunt motivul pentru care lentilele de ochelari moderne au o greutate de abia sesizabilă. Nu mai lasă enervantele urme pe nas. Utilizatorii nu mai trebuie să suporte dureri de cap cauzate de ochelarii grei - datorită lentilelor pentru ochelari corect ajustate. Cele mai recente progrese aduc și mai multe vești bune: Datorită optimizării grosimii la centru, acum sunt disponibile lentile și mai subțiri și nu mai este nevoie să faceți compromisuri în privința calității.

Lentile de ochelari groase precum cărămizile din sticlă - din fericire, acele vremuri au apus demult. Progresul din domeniul opticii este remarcabil și datorită unui proces asistat de calculator denumit OPTIMA. Acest proces permite reducerea marginii vizibile și a grosimii centrale a lentilelor de ochelari până la valoarea minimă care este fezabilă din punct de vedere tehnic.

Veștile bune: Cu OPTIMA, lentilele pentru ochelari pot fi adesea realizate cu o grosime mult mai mică, deoarece sunt calculate cu precizie la forma ramei de ochelari selectată.

Principalul beneficiu al optimizării grosimii la centru: Lentila ochelarilor este șlefuită mai subțire pe întreaga suprafață posterioară. Bineînţeles, acest lucru este realizat fără a aduce vreo modificare efectului dioptric sau prismatic. Aceste lentile diferă față de lentilele de ochelari tradiționale printr-un aspect important: În loc de a fi produse rotunde, precum un tub, ele sunt aproximate la forma lentilelor de ochelari finale. Acest lucru permite șlefuirea lentilei la grosimea necesară în vederea înrămării.


Următorii factori joacă un rol important:

  • Forma și dimensiunea lentilelor ochelarilor
  • Tipul de emailare pentru ochelari cu rame întregi, cu jumătate de ramă sau cu rame fără cadru
  • Datele de centrare
  • Materialul din care sunt produse lentilele ochelarilor
  • Efectul dioptric și prismatic
  • Tipul de lentile pentru ochelari (lentile monofocale, bifocale, trifocale sau progresive)


OPTIMA
este așadar o soluție minunată dacă o reducere a grosimii de cel puțin 0,5 mm este obținută cu datele furnizate privind rama și centrarea. Pentru fiecare comandă OPTIMA, serviciul pentru relații cu clienții OPTIMA determină mai întâi dacă acest obiectiv poate fi atins.

Lentile pentru ochelari subțiri și ușoare

1.5

0%

1.5

0%

1.6

20%

1.6

20%

1.7

35%

1.67

40%

1.9

40%

1.74

50%
Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră

Articole similare

Curbate, subțiri sau colorate: Lentilele ZEISS satisfac toate exigențele, de fiecare dată! Rame la modă și lentile de precizie? O provocare ce implică nivelul maxim de know-how în domeniul opticii
Bucuraţi-vă de vacanţă - cu ochelari Ce trebuie să ştie orice purtător de ochelari înainte de a pleca în vacanţă
Confort maxim cu ochelari ultra-subțiri, super ușori Mai puțin înseamnă mai mult! Aceste sfaturi sunt esențiale pentru a obține lentile și rame de ochelari ultra-ușoare
Mini ghid stilistic cu o perspectivă uriașă: ochelarii și moda - o echipă imbatabilă Aceste sfaturi vă vor garanta o înfățișare remarcabilă cu fiecare ocazie

Produse asemanatoare