Prevenirea apariției ridurilor

Nu uitați de ochelarii dumneavoastră de soare!

Cum vă așteptați să arate un marinar bătut de vreme? Bineînţeles, o știm cu toții - ridurile adânci din jurul ochilor îl dau de gol. Refuză să poarte ochelari de soare în timp ce stă ore în șir pe punte, sub arșița soarelui. Dacă nu vreți să arătați ca el, cel mai bine este să vă protejați ochii împotriva expunerii excesive la soare sau veți ajunge să aveți și dumneavoastră riduri în jurul ochilor.

Baia de soare este, cu siguranță, una dintre cele mai relaxante și mai plăcute activități recreative. Este bună pentru minte, corp și spirit. Soarele are proprietăți calmante și vă va oferi un bronz frumos.

Cu toate acestea, ori de câte ori ieșiți la soare, trebuie să vă protejați mai ales ochii purtând ochelari de soare. Atunci când vă expuneți fața la razele soarelui fără a purta protecţie, în special la puternicele raze UV, nu riscați doar să suferiți de arsuri solare, dar și să provocați leziuni ale retinei și să faceți riduri. Numeroase persoane uită să folosească crema de protecție solară în zona ochilor.

Prea mult soare uscă pielea subțire și sensibilă din jurul ochilor, făcând-o să devină mai subțire. La început, veți observa cum încep să apară mici riduri în jurul ochilor. Pe măsură ce timpul trece, acestea se transformă în riduri tot mai adânci. Reflexele naturale de protecție ale ochilor care sunt expuși la lumină prea puternică îi fac pe oameni să strângă din ochi și favorizează apariția ridurilor. O pereche bună de ochelari de soare asigură protecție facilă și instantanee.

Profitați de această metodă perfectă de profilaxie și alegeți din gama variată de ochelari de soare la modă cu lentile cu protecție UV disponibili la optometristul dumneavoastră. Ochii și pielea dumneavoastră vă vor fi recunoscători pentru eternitate.

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră

Articole similare

Se închid la culoare rapid. Rapid incolore: lentile fotosensibile moderne Dacă vă aflați în aer liber, la soare sau în interior, cu lentilele fotosensibile ZEISS PhotoFusion vă puteți bucura de o vedere excelentă 24 ore pe zi
Lentile fotosensibile pentru o vedere mai confortabilă, pentru flexibilitate și protecție 10 sfaturi din partea VEDERE MAI BUNĂ: cine sunt persoanele cărora li se adresează în mod special lentilele fotocromatice ZEISS cu prescripție și când trebuie purtate?
Ochelarii în sezonul estival 10 sfaturi pentru a vă bucura de ochelarii dumneavoastră în această vară
Nu vă lăsați orbiți Sunglasses are fashionable accessories, but more importantly they provide vital UV protection to the eyes

Produse asemanatoare