Ochelarii în sezonul estival

10 sfaturi pentru a vă bucura de ochelarii dumneavoastră în această vară

Ochelarii de soare și vara: merg mână în mână. O vedere slabă, incomodă sau ochelari deranjanți: acest lucru nu e deloc distractiv. Sfaturile noastre pentru VEDERE MAI BUNĂ vă vor ajuta să găsiți plăcere în a vă purta ochelarii vara aceasta.

1//

Ochelari de soare la modă

Ce rost are o pereche de ochelari de soare la modă dacă nu vă bucurați de o vedere confortabilă? Noi considerăm că ochelarii de soare cu prescripție sunt un accesoriu obligatoriu vara aceasta. Numeroși opticieni au oferte foarte bune pentru o a doua pereche de ochelari – inclusiv pentru lentilele nuanțate pentru ochelari de soare ZEISS cu unul din cele patru tratamente oglindă DuraVision® Mirror. Atunci când cumpărați o pereche de ochelari de soare, asigurați-vă că aceștia se potrivesc feței dumneavoastră și sunt perfect ajustați.

2//

Dați jos ochelarii de vedere, puneți ochelarii de soare...

Dați jos ochelarii de vedere, puneți ochelarii de soare, dați jos ochelarii de soare, puneți ochelarii de vedere... ce puteți face cu cea de-a doua pereche de ochelari? Faptul de a trebui în permanență să vă schimbați ochelarii poate fi o adevărată corvoadă în timpul verii. Iată de ce vă recomandăm o singură pereche pentru toate, incluzând 100% protecție UV: ochelarii cu modernele lentile fotosensibile sunt ideali pe tot parcursul anului. Culorile moderne și tehnologia cu acțiune rapidă fac din acești ochelari o adevărată plăcere de a fi purtați.

3//

Lentilele ușoare din plastic

Vara este timpul pentru relaxare. Haine ușoare, mâncare ușoară și băuturi ușoare: lentilele grele pur și simplu nu-și au locul. Lentilele ușoare din plastic sunt la fel de plăcute precum un pahar de șampanie.

Testul online ZEISS de verificare a vederii Cât de bine distingeți contrastul și culorile? Verificați-vă vederea simplu și rapid!

4//

Hainele și ochelarii care sunt ușoare ca un fulg

Hainele și ochelarii care sunt ușoare ca un fulg – iată combinația câștigătoare pentru după-amiezi de vară relaxante, cu familia și prietenii. Încercați aceste opțiuni la opticianul dumneavoastră: fără rame, din titan, plastic ușor sau rame cu tehnologia flex. Cerul este limita.

5//

Ochelarii care vă alunecă de pe nas

Nimănui nu-i place să transpire în zilele fierbinți, umede de vară. Ochelarii care vă alunecă de pe nas, se aburesc sau vă pișcă de nas vă pot enerva. Programați-vă o vizită la opticianul dumneavoastră pentru o reajustare a ochelarilor!

6//

Ochelarii sport curbați

Soarele strălucește! Puneți-vă tenișii, săriți pe bicicletă, puneți-vă mușchii la treabă și simțiți cum muncesc! Însă, asigurați-vă că purtați ochelari solizi pentru sport și că aceștia vă oferă o vedere optimă. Pentru toți purtătorii de ochelari dintre voi cu dioptrii mari: există lentile pentru ochelarii sport curbați care oferă o vedere clară – chiar și în zonele periferice. Și nu uitați: o bandă de fixare pe cap sau anumite căști de protecție pentru sport vă pot proteja ochii de picăturile de transpirație.

7//

Tratament de primă-clasă pentru lentile de ochelari de soare rezistente, ușor de curățat și rezistente la murdărire

Sunteți mai puțin grijulii cu ochelarii dumneavoastră de soare. Îi puneți în geantă fără toc, îi vârâți în cămașă sau îi așezați nepăsător pe cap. Toate aceste acțiuni pot deteriora tratamentul lentilelor. Micile zgârieturi de pe suprafața lentilelor pot fi extrem de deranjante în bătaia soarelui. Un tratament de primă-clasă pentru lentile de ochelari de soare rezistente, ușor de curățat și rezistente la murdărire vă garantează că ochelarii dumneavoastră de soare vă vor oferi o vedere clară pentru mult timp de acum înainte.  

8//

Curățarea ochelarilor

O lavetă umedă trebuie să fie prima dumneavoastră alegere dacă aveți urme lăsate de apă, reziduuri lăsate de sprayul fixativ sau un pupic lăsat de cățelușul dumneavoastră pe lentile. Aveți grijă să folosiți lavete care sunt special concepute pentru curățarea ochelarilor – de ex. cele de la ZEISS. Lentilele ochelarilor dumneavoastră vă vor mulțumi.

9//

Lentilele progresive

Știați că lentilele progresive sunt disponibile și pentru ochelarii de soare? O tehnologie ZEISS specială asigură că dumneavoastră puteți coborî privirea pentru vederea la apropiere exact în același mod precum cu ochelarii dumneavoastră obișnuiți.

10//

Lentile de contact

Sunt disponibile și lentile de contact cu protecție UV, însă asigurați-vă că purtați și ochelarii de soare deoarece lentilele de contact acoperă doar o parte a corneei!

Imagini: ©stock.adobe.com

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră

Articole similare

Se închid la culoare rapid. Rapid incolore: lentile fotosensibile moderne Dacă vă aflați în aer liber, la soare sau în interior, cu lentilele fotosensibile ZEISS PhotoFusion vă puteți bucura de o vedere excelentă 24 ore pe zi
Lentile fotosensibile pentru o vedere mai confortabilă, pentru flexibilitate și protecție 10 sfaturi din partea VEDERE MAI BUNĂ: cine sunt persoanele cărora li se adresează în mod special lentilele fotocromatice ZEISS cu prescripție și când trebuie purtate?
Nu vă lăsați orbiți Sunglasses are fashionable accessories, but more importantly they provide vital UV protection to the eyes
Simplitate și eleganță: Ramele de ochelari LINDBERG și lentilele de soare ZEISS - o echipă de top pentru vară VEDERE MAI BUNĂ l-a întrebat pe producătorul ramelor LINDBERG ce anume face din ochelarii de soare LINDBERG atât de speciali.

Produse asemanatoare