Ochelari noi - o persoană nouă

Este uimitor cum o nouă pereche de rame vă poate schimba complet aspectul.

Uneori pur şi simplu vreţi să vă schimbaţi aspectul şi să încercaţi ceva nou. Deşi puteţi realiza asta folosind haine noi sau o coafură nouă, de fapt aveţi nevoie doar de noi rame de ochelari, deoarece nu există nici un alt accesoriu care să vă modifice atât de semnificativ aspectul. Vă recomandăm să aveţi o a doua pereche de rame la îndemână pentru a vă putea varia stilul. Vă vom spune ce să căutaţi atunci când vă alegeţi noile rame la modă.

Stil

Avem o întrebare pentru dvs.: Ce fel de rame aveţi acum? Sunt tradiţionale sau la modă? Mari sau mici? Subtile sau frapante? Metal sau plastic? Cu sau fără margini? Desigur, a doua pereche de ochelari trebuie să arate destul de diferit de perechea actuală. Gândiţi-vă la ce latură a personalităţii dvs. vreţi să evidenţiaţi. Doriţi să păreţi încrezător sau strălucitor, sau sunteţi interesat de ceva mai subtil? Dacă până acum aţi purtat ochelari fără margini sau ochelari ce au rame foarte subţiri, atunci poate doriţi să încercaţi ochelarii cu rame groase. Este suficient să vă priviţi în oglindă pentru a vedea că această modificare vă schimbă complet aspectul. Dar nu alegeţi o pereche de ochelari doar pentru că sunt stilaţi. Trebuie să fie adecvaţi trăsăturilor faciale şi să evidenţieze o anumită parte a personalităţii dvs.

Există rame pentru orice faţă

Faţa unei persoane este la fel de unică precum personalitatea. Cu toate acestea, este posibil să împărţim trăsăturile faciale diferite în categorii specifice. Urmaţi aceste reguli empirice atunci când căutaţi următoarea pereche de rame:
 • Persoanele cu o faţă ovală pot purta orice rame.
 • Dacă faţa dvs. este mai rotundă, atunci alegeţi contrastele. Ramele proeminente, dreptunghiulare vă vor oferi mai multe contururi.
 • Regula inversă se aplică pentru feţele pătrate. Ochelarii trebuie să fie rotunzi şi, cel mai important, mari.
 • Ramele ovale ce nu sunt prea mici susţin cel mai bine o faţă subţire, prelungă.
 • Ramele rotunde, ovale evidenţiază în mod optim o faţă cu profil de inimă.

Totuşi, există câteva alte detalii de care să ţineţi cont la alegerea noilor rame. Ramele ochi de pisică pot echilibra pomeţii proeminenţi. Dacă aveţi o frunte înaltă, atunci ramele trebuie să stea cât mai sus posibil pe faţă. Aveţi grijă să nu se termine sub sprâncene. Dacă aveţi senzaţia că aveţi sprâncenele prea subţiri, atunci ramele cu o margine întunecată pot ascunde acest lucru. Braţele şi ramele late sunt cel mai bun mod de a ascunde orice riduri din jurul ochilor.

Testul online ZEISS de verificare a vederii Cât de bine distingeți contrastul și culorile? Verificați-vă vederea simplu și rapid!

Ochelarii, părul şi personalitatea

Ochelarii, părul şi personalitatea

Desigur, veţi dori o coafură ce se potriveşte cu ochelarii şi invers. Vestea bună este că există ochelari pentru aproape fiecare coafură, dar trebuie să verificaţi ca părul şi ramele să se potrivească. Ramele pot completa orice coafură, de la părul scurt la cel până la umeri. Părul stratificat este mai uşor de coafat şi poate crea multiple aspecte diferite.

Un bob drept împreună cu ochelarii John Lennon, nu prea se potrivesc. Părul ondulat se potriveşte mai bine cu ramele circulare. Dar dacă aveţi părul puternic ondulat, atunci e bine să vă gândiţi de două ori dacă să folosiţi aceste rame. Motivul: Un păr bogat şi ondulat va distrage privirea de la faţa dvs. Există totuşi o excepţie. Dacă părul este scurt, atunci îl puteţi combina cu ochelari cu orice formă.

În general, părul uşor ondulat arată bine cu orice stil de ramă, indiferent cât de lung este. Totuşi, acest lucru nu se aplică pentru breton. Bretonul lung şi drept ascunde faţa şi acoperă mult din rame. Este mai bine să alegeţi un breton liber, care vă încadrează diagonal faţa.
Aspectul perfect pentru orice ocazie: Coada de cal. O puteţi purta oricum doriţi pentru a reflecta modul în care vă simţiţi.

Dar trebuie să ţineţi minte ceva. Dacă vă vopsiţi părul sau acesta este colorat cu şuviţe, aveţi grijă să potriviţi culoarea la rame.

Machiajul

Machiajul
Pentru a vă completa noul aspect, veţi avea nevoie de machiaj. Femeile care poartă ochelari trebuie să ţină cont de următoarele lucruri:
 
 • Pentru ochelarii pentru miopie
  Lentilele pentru corectarea miopiei fac ochii să pară mai mici. Ca urmare, alegeţi un machiaj care face ochii să pară mai mari. Profitaţi de tonurile luminoase, lucioase cum ar fi trandafiriu, liliac, bej, gri luminos sau alb şi evitaţi folosirea creionului de contur negru pe marginea interioară a ochiului. Acest lucru accentuează genele şi "deschide" ochii.

 • Pentru ochelarii pentru presbitism
  Lucrul opus se aplică femeilor care poartă ochelari pentru presbitism. Acestea trebuie să aleagă un contur întunecat, mat pentru ca ochii să pară mai mici, deoarece lentilele corectoare fac ochii purtătorului să pară mai mari. Folosiţi un creion de contur pentru accentuarea pleoapelor, sau folosiţi lentile subţiri, la modă pentru a reduce efectul de ochi prea mari.

Machiajul va arăta mai bine şi mai clar dacă lentilele ochelarilor au o acoperire anti-reflexie optimă. O acoperire anti-reflexie de calitate ridicată cum ar fi acoperirile DuraVision Premium de la ZEISS, nu doar vă îmbunătăţeşte aspectul. Acestea reduc şi reflexiile deranjante de pe lentila ochelarilor sau fac condusul noaptea sau cititul mai confortabile. Iată un alt sfat pentru ca toată lumea să vă observe zâmbetul minunat: Dacă purtaţi rame aspectuoase, colorate, atunci selectaţi o culoare de ruj discretă. Dacă purtaţi rame mai tradiţionale sau conservatoare, atunci alegeţi un ruj mai intens.

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră

Articole conexe

Curbate, subțiri sau colorate: Lentilele ZEISS satisfac toate exigențele, de fiecare dată! Rame la modă și lentile de precizie? O provocare ce implică nivelul maxim de know-how în domeniul opticii
Simplitate și eleganță: Ramele de ochelari LINDBERG și lentilele de soare ZEISS - o echipă de top pentru vară VEDERE MAI BUNĂ l-a întrebat pe producătorul ramelor LINDBERG ce anume face din ochelarii de soare LINDBERG atât de speciali.
Bucuraţi-vă de vacanţă - cu ochelari Ce trebuie să ştie orice purtător de ochelari înainte de a pleca în vacanţă
Aceste rame de ochelari sunt cu un pas înaintea concurenței Ce rame sunt la modă anul acesta? Și pentru ce tip de activitate sunt cel mai potrivite?

Produse înrudite