Ochelari de soare atrăgători cu protecție profesională pentru ochii dumneavoastră

O privire asupra celor mai atrăgătoare noi culori pentru vara

Vara = vremea ochelarilor de soare! Am aruncat o privire în culisele celor mai atrăgătoare culori ale acestui an: VEDERE MAI BUNĂ rezumă cele mai noi tendințe în materie de ochelari de soare, lentilele pentru protecție solară ZEISS, inovativele lentile fotosensibile - plus noul program de culori ZEISS pentru lentile nuanțate.

Protecție de încredere pentru ochii dumneavoastră. Cu lentile atrăgătoare pentru ochelari de soare.

Forme mari și rotunde, culori neon frapante și lentile colorate în toate nuanțele imaginabile - acestea sunt doar câteva din cele mai în vogă tendințe în materie de ochelari de soare pentru vara 2013! Iar piesa de rezistență? Lentile pentru ochelari de soare cu nuanțe particularizate în tonuri subtile care sunt concepute pentru a îmbunătăți confortul vizual al purtătorului, pentru a-l bine-dispune și pentru a crea un stil unic, în vogă. Programul de culori ZEISS oferă numeroase opțiuni, de la culori distractive precum „Spicy red” și „Pretty pink” la opțiunile mai elegante și mai sofisticate „Black tint”, care oferă până la 95% absorbție a luminii și o serie de niveluri de absorbție diferite, concepute pentru a reflecta stilurile contemporane. Dar dacă nu puteți găsi culoarea dorită în catalog? Nicio problemă! Opticianul dumneavoastră ZEISS vă poate realiza lentilele pentru ochelarii dumneavoastră de soare în aproape toate nuanțele imaginabile. Tot ce trebuie să faceți este să-i arătați opticianului o mostră și puteți obține o pereche de ochelari de soare cu adevărat unici - la urma urmei, de ce să nu fie și distractivi, nu doar funcționali? Și nu uitați: Dacă purtați ochelari, aveți posibilitatea de a vă face și ochelarii de soare pe baza prescripției dumneavoastră personale - întrebați-l pe opticianul dumneavoastră ZEISS.

Testul online ZEISS de verificare a vederii Cât de bine distingeți contrastul și culorile? Verificați-vă vederea simplu și rapid!

Cele mai elegante rame pentru ochelari de soare

Revenirea celebrilor ochelari de soare rotunzi „John Lennon” este una din cele mai în vogă tendințe anul acesta, cu toate că aceștia sunt puțin mai împodobiți decât varianta originală. Disponibili într-o gamă de culori frapante cu lentile nuanțate sau tip oglindă, aceste versiuni modernizate sunt foarte diferite de cele de odinioară. Ochelarii de soare tip „Cat eye” din anii 1950 și 1960 de asemenea revin la modă, oferind accesoriul perfect pentru rochiile cu accent retro și fustele evazate, insuflând puțin din legendara eleganță a lui Grace Kelly în stilurile de azi. Și ochelarii de soare aviator au revenit la modă. Acest design clasic se potrivește la practic orice ținută și este disponibil și pentru bărbați, cu un design mai simplu la margini și cu materiale de înaltă calitate precum titanul și carbonul. Nici purtătorii mai aventuroși sau hipioții încăpățânați nu vor fi dezamăgiți: înflorituri, decorațiuni și aplicații somptuoase - inclusiv strasuri, floarea soarelui în miniatură, perle și scoici - vor fi vizibile pe numeroase rame și lentile această vară.

Lentilele de calitate pentru ochelarii de soare oferă mai mult decât protecție UV

Ochelarii de soare profesionali fac mai mult decât doar să ne protejeze ochii împotriva dăunătoarelor radiații UV. Prin încorporarea unor lentile cu filtre funcționale speciale care sunt personalizate pentru purtător, aceștia ne pot îmbunătăți semnificativ vederea generală, de exemplu pe lumina puternică a soarelui, reducând lumina orbitoare sau îmbunătățind contrastul. Vedeți mai multe, vedeți mai bine - și nu doar pentru activitățile sportive precum schiul, ciclismul și motociclismul. Cu lentilele de protecție solară ZEISS nu veți fi nevoit să renunțați la calitate, nici chiar în cele mai extreme condiții de lumină: Lentilele de protecție solară ZEISS Skylet® asigură o vedere perfectă chiar și cele mai puternice raze ale soarelui, dar și 100% protecție UV și un contrast superior comparativ cu ochelarii de soare tradiționali. Opticianul dumneavoastră ZEISS vă poate recomanda modelul ideal pentru fiecare aplicație în parte - de exemplu Skylet® fun pentru vremea cețoasă, înnorată cu vizibilitate redusă, sau Skylet® sport cu 90% reducere a luminii orbitoare a soarelui. Pentru un confort vizual cu adevărat excepțional, această variantă poate fi combinată cu un filtru de polarizare integrat. Lentilele polarizate reduc strălucirea deranjantă produsă de reflexia soarelui pe suprafața apei și pe suprafețe metalice, permițându-i purtătorului să se bucure de o vedere confortabilă, relaxată. Opticianul dumneavoastră va fi bucuros să vă ofere mai multe informații despre numeroasele opțiuni disponibile.

Protecție perfectă și vedere optimă: lentilele fotosensibile inovative de la ZEISS

V-ați săturat să purtați cu dumneavoastră două perechi de ochelari oriunde ați merge? Dacă purtați lentile cu prescripție și treceți frecvent din spații interioare în altele exterioare în condiții normale de lumină a soarelui, atunci v-ar putea ajuta să treceți la o soluție alternativă de protecție împotriva soarelui sub forma modernelor lentile fotosensibile precum ZEISS PhotoFusion® X. Acestea reacționează mai rapid la schimbarea condițiilor de lumină decât generațiile anterioare de lentile fotosensibile, adaptându-se la cea mai întunecată nuanță a lor când sunt expuse la soare și devenind rapid aproape în întregime incolore când reveniți înăuntru. Ele garantează și 100% protecţie UV la toate nivelurile de colorare și oferă aceleași standarde ridicate de calitate optică. Lentilele fotosensibile ZEISS PhotoFusion® X sunt disponibile la cerere în culorile gri și maro, completând perfect modelele în vogă de rame pe care cei la curent le vor purta în această vară!

Ochelarii dumneavoastră de soare vă protejează - dar dumneavoastră îi protejați pe ei?

Ne folosim ochelarii de soare la plajă, în vacanțe și pe terenul de sport, expunându-i la numeroase tipuri de uzură fizică. Dacă doriți să aveți perechea dumneavoastră de ochelari de soare pe viață, experții vă recomandă să le protejați lentilele alegând un tratament pentru lentile adecvat care să le protejeze de zgârieturi sau alte tipuri de deteriorări - de exemplu DuraVision® Platinum de la ZEISS. Acest tratament face din lentilele de plastic de până la trei ori mai rezistente decât generațiile anterioare. Extrem de rezistent la murdărie și uzură, foarte robust și non-reflectorizant, DuraVision® Platinum este completarea perfectă la orice soluție pentru protecţie împotriva soarelui.

Cum pot găsi ochelarii de soare potriviți pentru mine?

Sunt multe lucruri de reținut atunci când cumpărați ochelari de soare, dar cea mai importantă regulă generală este probabil aceasta: cu cât aveți tenul mai deschis la culoare, cu atât mai subtile trebuie să fie culorile pentru rame și lentile. Cu alte cuvinte, culorile aprinse nu se potrivesc tenului deschis deoarece îl face să pară foarte palid. Pentru tenurile „normale”, experții recomandă alegerea unei rame albe sau a unei alte culori la fel de discrete, sau chiar a unei nuanțe într-un degrade subtil. Tenurile mai închise la culoare au avantajul de a putea fi combinate cu aproape orice culoare. Culorile puternice, atractive formează un contrast izbitor cu tenurile mai închise la culoare, fiind așadar o alegere excelentă pentru lentilele și ramele ochelarilor de soare. Și forma ramei pe care o alegeți pentru ochelarii de soare este foarte importantă. Poate cea mai utilă regulă generală în acest caz este aceea că unei fețe ascuțite i se potrivește o ramă subțire, sau alternativ - dacă vă doriți niște rame care să iasă în evidență - o ramă mai groasă cu distanță mai mare înspre mijloc, în stilul ochelarilor de soare aviator. Astfel vă veți asigura că ochelarii de soare formează o unitate armonioasă cu fața dumneavoastră, și nu o domină în întregime.

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră

Articole similare

Se închid la culoare rapid. Rapid incolore: lentile fotosensibile moderne Dacă vă aflați în aer liber, la soare sau în interior, cu lentilele fotosensibile ZEISS PhotoFusion vă puteți bucura de o vedere excelentă 24 ore pe zi
Lentile fotosensibile pentru o vedere mai confortabilă, pentru flexibilitate și protecție 10 sfaturi din partea VEDERE MAI BUNĂ: cine sunt persoanele cărora li se adresează în mod special lentilele fotocromatice ZEISS cu prescripție și când trebuie purtate?
Ochelarii în sezonul estival 10 sfaturi pentru a vă bucura de ochelarii dumneavoastră în această vară
Nu vă lăsați orbiți Sunglasses are fashionable accessories, but more importantly they provide vital UV protection to the eyes

Produse asemanatoare