Lentile HighIndex elegante și la modă

O vedere mai bună și o înfățișare mai atrăgătoare datorită acestor lentile inovative extra subțiri, foarte ușoare

Cei care au nevoie de ochelari cu dioptrii mari cunosc această problemă: Cu cât este mai slab ochiul, cu atât mai groase și mai grele vor fi lentilele necesare. Aceasta creează nu doar probleme estetice pentru pacienții cu miopie și hipermetropie. Soluția: Lentilele HighIndex din material plastic produse de ZEISS. Sunt atât de netede încât singurul lucru care lasă un semn este: Calitatea lor superioară.

Materialul plastic special și designul optimizat al lentilelor inovative ZEISS HighIndex le fac extrem de confortabile și elegant de netede: Comparativ cu lentilele tradiționale, lentilele HighIndex sunt cu până la 40 % mai subțiri - un beneficiu estetic esențial. La urma urmei, lentilele pentru pacienții cu miopie și hipermetropie distorsionează modul în care ceilalți ne văd ochii.
Lentilele groase care sunt concave în exterior pot mări foarte mult ochii pacienților cu hipermetropie care poartă lentile cu plus. Efectul poartă denumirea de sindromul ochiului bombat și face ochii să pară bombați în exterior.

Pe de altă parte, lentilele cu minus, micesc ochii pacienților cu miopie și fac ca contururile faciale să pară mai înguste în spatele ochelarilor. Niciunul dintre aceste efecte nu este de dorit pentru pacient deoarece ele îi produc o înfățișare neatractivă.

Lentilele HighIndex abordează ambele probleme: Materialul plastic utilizat în fabricarea acestor lentile precum și un design perfect optimizat al lentilelor garantează o înfățișare absolut naturală și un confort de neegalat, indiferent de puterea ochelarilor. Cea mai bună alegere pentru pacienții cu probleme de vedere severe: Lentilele extrem de subțiri lentilele Clarlet produse de ZEISS – disponibile și în varianta asferică aplatizată.

Beneficiile lentilelor tăiate asferic: Sunt mai subțiri decât lentilele fabricate prin metodele tradiționale și mai puțin concave, dar asigură aceleași niveluri de corecție și rezultate vizuale excelente.

O soluție ingenioasă pentru lentilele progresive

O soluție ingenioasă pentru lentilele progresive

Purtătorii de lentile progresive care au o tranziție invizibilă de la zona de citit la zona pentru vederea la distanță tăiată direct în lentile se bucură de cea mai bună vedere posibilă datorită lentilelor HighIndex ale ZEISS. Indiferent de puterea lentilei necesară: Lentilele HighIndex vă vor oferi o vedere optimă și o atractivitate maximă combinate cu o pereche de ochelari eleganți și moderni.

Apropo: Ochelarii HighIndex sunt disponibili și în modele Transitions. Lentilele ZEISS HighIndex cu Transitions® se adaptează în mod automat la condițiile de lumină schimbătoare prin modificare culorii lentilelor. Soluția perfectă pentru persoane foarte active, pentru care ochelarii sunt un ajutor nelipsit.

Lentile pentru ochelari subțiri și ușoare

1.5

0%

1.5

0%

1.6

20%

1.6

20%

1.7

35%

1.67

40%

1.9

40%

1.74

50%
Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră

Articole similare

Se închid la culoare rapid. Rapid incolore: lentile fotosensibile moderne Dacă vă aflați în aer liber, la soare sau în interior, cu lentilele fotosensibile ZEISS PhotoFusion vă puteți bucura de o vedere excelentă 24 ore pe zi
Lentile fotosensibile pentru o vedere mai confortabilă, pentru flexibilitate și protecție 10 sfaturi din partea VEDERE MAI BUNĂ: cine sunt persoanele cărora li se adresează în mod special lentilele fotocromatice ZEISS cu prescripție și când trebuie purtate?
Curbate, subțiri sau colorate: Lentilele ZEISS satisfac toate exigențele, de fiecare dată! Rame la modă și lentile de precizie? O provocare ce implică nivelul maxim de know-how în domeniul opticii
Ochelarii în sezonul estival 10 sfaturi pentru a vă bucura de ochelarii dumneavoastră în această vară

Produse asemanatoare