Cum să vă asigurați că lentilele ochelarilor dumneavoastră sunt mereu în nuanțele (de culori) potrivite

Machiajul potrivit pentru lentilele colorate

Pot fi admirați pe nasul a numeroase personalități de vază și se numără printre cele mai prețuite pete de culoare pe podiumurile internaționale: ochelarii cu lentile colorate. Dar nu trebuie să fiți o vedetă sau un manechin pentru a arăta bine (și pentru a vedea bine) cu un asemenea accesoriu. Când sunt purtate cu machiajul potrivit, lentilele colorate sunt o tendință potrivită oricui.

Cele mai frumoase tablouri sunt create folosind aceste culori - iar ZEISS le folosește pentru a-și crea cele mai captivante lentile pentru ochelari: negru, maro, gri, gri-verzui, albastru și roz pentru lentilele unicolore; negru, maro, gri, gri-verzui, albastru și gri-albastru pentru nuanțele în degrade; și pistachio (fistic), cinnamon (scorțișoară), stone (piatră) și jeans pentru lentilele bicolore precum și pentru nuanțe stilistice eficiente.

Noua gamă de lentile colorate ZEISS are ceva pentru toate vârstele. Persoanele care își doresc să țină pasul cu moda nu sunt, în general, intimidate de culorile puternice, în timp ce persoanele care preferă o înfățișare mai conservatoare tind să aleagă tonuri mai subtile. Pentru persoanele a căror preferință se situează undeva la mijloc este recomandat să încerce mai întâi pasteluri nuanțate înainte de a alege portocaliul aprins sau rozul.

Totuși, ochelarii cu lentile colorate nu fac ținuta întreagă. Au nevoie de machiaj pentru a forma o înfățișare generală care este în armonie cu fața și coafura.

Fondul de ten: o piele perfectă - nu numai pentru a acoperi cearcănele

Nu contează dacă sunteți extrovertită sau tipul mai liniștit - pentru a asigura o piele uniformă, trebuie să aplicați un fond de ten în nuanța perfect adaptată culorii pielii dumneavoastră. Aceasta înseamnă folosirea unei creme corectoare pentru a ascunde neregularitățile de suprafață, acneea și cearcănele. Cel mai bine este să folosiți un burete special pentru a aplica fondul de ten pe piele, după care să-l fixați și finisați cu puțină pudră transparentă. Datorită lentilelor colorate, și ridurile de râs apar într-o lumină minunat de avantajoasă. Vă recomandăm să vă verificați tenul de mai multe ori pe parcursul zilei și să remediați porțiunile cu probleme, după cum este necesar. Mai mulți producători oferă șervețele cu efect de sugativă pentru machiaj cu pudră pentru reducerea eficientă a strălucirii - foarte recomandate atunci când participați la petreceri exclusiviste.

Ochii pot face față culorii

În continuare, trecem la produsele de machiaj care pot aduce un plus de culoare. Acestea trebuie să completeze culoarea lentilelor ochelarilor, bineînţeles, precum și culoarea pielii, mai ales pentru culorile pentru aprinse. Ca regulă generală, culorile aprinse se potrivesc cel mai bine tenurilor mai închise la culoare.

Adesea este indicat ca machiajul ochilor să fie puțin mai pronunțat decât dacă ar fi purtat cu ochelari fără lentile colorate, dar nu trebuie să eclipseze culoarea lentilelor. Se pune atunci întrebarea dacă ar trebui ales un machiaj cu un contrast mai ridicat sau în aceeași culoare precum lentilele ochelarilor. Răspunsul este clar: ochii tind să pară lipsiți de strălucire cu un machiaj în exact aceeași culoare ca cea a ochelarilor. De exemplu, ați putea alege un fard de pleoape albastru cobalt pentru a se potrivi cu lentilele de ochelari verzi, aceasta bineînțeles dacă se potrivește cu tenul sau înfățișarea dumneavoastră. Această combinație produce efecte incredibil de atrăgătoare. O linie curată de-a lungul genelor de pe pleoapa de sus și una sub genele pleoapei de jos încadrează minunat ochii și îi împiedică să fie eclipsați vizual de lentilele ochelarilor.

Rimelul negru aplicat cu generozitate este obligatoriu pentru toate femeile care poarta ochelari - ajuta să facă ochii să pară mai deschiși. Un alt truc pentru a vă face ochii să pară mai mari este să aplicați o linie de creion dermatograf alb sau în culoarea pielii de-a lungul părții interioare a pleoapei de jos.

Singura excepție o reprezintă lentilele pentru ochelari care corectează hipermetropia; dat fiind faptul că acestea deja fac ochii să pară mai mari, cel mai bine este să aplicați machiajul ochilor în mod cumpătat.

Cu sau fără ochelari, sprâncenele au și ele nevoie de atenție, deoarece ele au o influență semnificativă asupra expresiei faciale. Trebuie să fie mereu accentuate - însă nici prea mult, nici prea puțin. Tendința actuală favorizează un look mai natural pentru sprâncene. Aceasta înseamnă că nu trebuie să fie foarte subțiri ci mai degrabă late - însă trebuie să aibă întotdeauna o formă definită. Sunt disponibile diverse tipare pe care le puteți folosi pentru a smulge firele de păr pentru a le da o formă atractivă. Acestea pot fi evidențiate sau umplute mai modest folosind un creion pentru sprâncene sau pudră.

O idee de prospețime

Un fard de obraz discret îi conferă feței prospețime și ajută la definirea contururilor. Însă trebuie să fie aplicat corect - în mod categoric nu aplicați cu prea multă generozitate. Fardul de obraz pudrat este cel mai bine aplicat pe fondul de ten și apoi estompat până la tâmple folosind peria. Și aici se aplică o regulă de aur: când purtați lentile de ochelari în culori puternice, lentilele și machiajul trebuie să rămână în aceeași familie cromatică - culori calde sau reci - pentru a obține o înfățișare armonioasă.

Pentru cel mai frumos zâmbet

Machiajul buzelor este indispensabil. Ochii și buzele trebuie să fie întotdeauna în armonie. Pe scurt, dacă ochii sunt doar ușor accentuați, și pe buze va trebui aplicată doar o cantitate modestă de culoare. Un balsam de buze lucios poate fi util în acest caz deoarece evidențiază nuanța naturală a pielii asigurând totodată hidratare. Bineînţeles, purtătorii de ochelari în pas cu moda pot folosi culoarea cu abundență. Lucrul important este să vă asigurați că machiajul buzelor este aplicat cu atenție, deoarece lentilele de ochelari în culori strălucitoare atrag privirea și atenția asupra feței. Urmați acești pași pentru un machiaj al buzelor perfect: aplicați machiaj pe buze pentru bază; conturați buzele folosind un creion de buze; aplicați cu precizie culoarea folosind o pensulă mică. Apoi estompați culoarea buzelor tamponându-le cu o batistă și aplicați un al doilea strat de culoare, dar având grijă să nu depășiți niciodată conturul natural al buzelor. La final, dacă doriți, aplicați puțin luciu de buze incolor.

Combinații elegante

Pe lângă un efect subtil sau unul foarte colorat, puteți obține și un look elegant cu ajutorul lentilelor colorate - perfecte pentru evenimente de afaceri sau serate. Pentru un efect foarte distins, combinați machiajul și lentilele pentru ochelari în culorile auriu și albastru cu un ruj într-o nuanță de caisă. Combinațiile smarald și auriu sau camel și auriu arată minunat atunci când sunt purtate cu un ruj de buze neutru.

Lentilele colorate pot fi folosite pentru a crea o gamă variată de stiluri. Descoperiți distracția de a vă juca cu culorile - și cu look-ul dumneavoastră personal preferat!

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră

Articole similare

Se închid la culoare rapid. Rapid incolore: lentile fotosensibile moderne Dacă vă aflați în aer liber, la soare sau în interior, cu lentilele fotosensibile ZEISS PhotoFusion vă puteți bucura de o vedere excelentă 24 ore pe zi
Lentile fotosensibile pentru o vedere mai confortabilă, pentru flexibilitate și protecție 10 sfaturi din partea VEDERE MAI BUNĂ: cine sunt persoanele cărora li se adresează în mod special lentilele fotocromatice ZEISS cu prescripție și când trebuie purtate?
Simplitate și eleganță: Ramele de ochelari LINDBERG și lentilele de soare ZEISS - o echipă de top pentru vară VEDERE MAI BUNĂ l-a întrebat pe producătorul ramelor LINDBERG ce anume face din ochelarii de soare LINDBERG atât de speciali.
Ochelarii în sezonul estival 10 sfaturi pentru a vă bucura de ochelarii dumneavoastră în această vară

Produse asemanatoare