Aceste rame de ochelari sunt cu un pas înaintea concurenței

Ce rame sunt la modă anul acesta? Și pentru ce tip de activitate sunt cel mai potrivite?

Nu e nicio surpriză faptul că vânătorii de tendințe sunt întotdeauna cu un pas înaintea consumatorilor - și nu doar când vine vorba de îmbrăcăminte. Aceștia știu exact care sunt ramele de ochelari pe care iubitorii modei le vor purta în curând. La urma urmei, bărbații și femeile pasionați de modă doresc să demonstreze că sunt cu un pas înaintea tuturor atunci când vine vorba de cele mai noi tendințe. Citiți mai multe pentru a afla care sunt ramele și lentilele care vor fi en vogue anul acesta.

Forma perfectă

Un lucru e sigur: ochelarii acestui an vor fi mari. Ochelarii de soare stil boho cu rame XL vor fi la vârful topului modei în această categorie. Iubitorii modei care adoră stilul hippy nu vor dori să rateze aceste rame. Ochelarii de vedere și ochelarii de soare mari, fabricați din acetat vor fi calea de urmat. Dar veți găsi și un număr tot mai mare de modele filigranate cu rame foarte subțiri - și chiar și ochelari fără rame. Ramele mari sunt cele mai indicate pentru ochelarii de soare, deoarece forma mare a lentilei oferă protecție împotriva razelor UV dăunătoare. Acest look era în mare vogă în anii 1970 - alături de lentilele mai mici și rotunde. Ochelarii în stilul John Lennon au devenit un look clasic - atât în rame din corn cât și în rame metalice.

Și dacă tot suntem la subiectul metal: cea mai recentă tendință în lumea ochelarilor o reprezintă, cu siguranță, ramele din metal auriu, subțiri și lucioase. Creatorii de tendințe pot alege forma care li se potrivește cel mai bine - mari, mici, rotunzi sau chiar în formă de lacrimă. Aceste rame ultra-subțiri sunt mai mult decât doar la modă: ele și completează fața oricărei persoane. Bineînţeles, ramele subțiri au nevoie de lentilele potrivite, însă acestea nu trebuie să fie prea fragile. Datorită tehnologiei DuraVision® Platinum, este posibilă producerea unor lentile pentru ochelari ZEISS extrem de rezistente. Acestea au un tratament antireflex și sunt extrem de robuste și rezistente la murdărire.

Însă haideți să ne întoarcem la viitor: legendarii ochelari „ochi de pisică” sunt din nou la modă - sau mai degrabă încă sunt la modă - înfrumusețând fețele unice ale iubitorilor de modă. Acești ochelari retro sunt disponibili în forme discrete și curbe proeminente. Aceștia se potrivesc de minune unei ținute fermecătoare, stilate.

Forma perfectă

Un alt obiect de cult îl reprezintă ochelarii panto. Aceștia erau marca elitei intelectuale în anii 1920. 30 de ani mai târziu, au devenit prima opțiune a tuturor atunci când vine vorba de ochelari. Acești ochelari au, de regulă, lentile rotunde aplatizate în partea superioară și sunt în mod tradițional negri și maro. În prezent, ei sunt un accesoriu minunat pentru orice stil personal - indiferent dacă sunteți tipul sportiv sau spilcuit.

Forma perfectă

Mai există un alt detaliu cu formă perfectă pe lentilele ochelarilor care revine la modă: puntea nazală. În trecut, doar bărbații purtau modele cu o punte nazală dublă, însă de atunci femeile și-au creat un stil propriu. Și puntea tip „gaură de cheie” revine la modă: nasul dumneavoastră poate părea mai lung deoarece acești ochelari se așează puțin mai sus pe nas decât este obișnuit. Ochelarii cu punte dublă au efectul opus, deoarece aceștia se așează mai jos pe nas. Alegerea vă aparține: accentuați-vă nasul sau faceți-l să pară mai mic.

Testul online ZEISS de verificare a vederii Cât de bine distingeți contrastul și culorile? Verificați-vă vederea simplu și rapid!

Culorile preferate

Culorile preferate

Datorită gamei largi de nuanțe la modă, există o culoare pentru oricine - de la strident la reținut, de la unicolor la modele. Iar stelele în devenire sunt ramele cu culori în degrade atât pe orizontală cât și pe verticală. Rețineți doar următoarea regulă generală: cu cât sunt mai stridente ramele dumneavoastră, cu atât mai discretă trebuie să fie culoarea hainelor și a lentilelor ochelarilor.

Negrul rămâne una dintre culorile tradiționale, elegante, însă maroul vine din urmă în toate nuanțele sale. Alegeți: caramel, moca sau havana - fiecare nuanță pământoasă îmbunătățește ochelarii de soare cu sau fără prescripție. Ei se potrivesc cel mai bine unui look tradițional sau purist. Și nu uitați: lentilele ochelarilor dumneavoastră sunt o altă ocazie minunată de a prinde culoare.

Culorile preferate

Tratamentele oglindă

Tratamentele oglindă

Tratamentele oglindă sau reflectorizante pot face lucruri extraordinare cu lentilele dumneavoastră. Cerul este limita: de la o ușoară lucire până la un tratament oglindă complet. Intensitatea tratamentului oglindă depinde de nuanța de bază a lentilelor. Cu lentilele incolore sau doar ușor nuanțate percepeți numai o ușoară lucire.

ZEISS oferă acum tratamente pentru lentile în culori incitante – de la roșu la verde și albastru până la argintiu și auriu. Cu aceste lentile sigur veți ieși în evidență! Lentilele cu un tratament oglindă se potrivesc cel mai bine în rame metalice de orice formă și cu ochelarii panto.

Nuanțele oglindă ale ZEISS

Adevărate minunății

O altă tendință evidentă este întoarcerea la natură: lemnul, pluta sau pielea reprezintă sustenabilitate și un stil de viață ecologic. Combinația de oțel inoxidabil și acetat este, de asemenea, destul de populară. Aici, culoarea și materialul se combină: brațele și puntea din metal argintiu sau auriu se potrivesc de minune cu părțile din acetat negru, maro sau nud. Aceste rame la modă se potrivesc oricărui look și oricărui ten, făcându-i un accesoriu indispensabil pentru mai mult decât un sezon al modei.

Imagini: ©stock.adobe.com

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră

Articole similare

Simplitate și eleganță: Ramele de ochelari LINDBERG și lentilele de soare ZEISS - o echipă de top pentru vară VEDERE MAI BUNĂ l-a întrebat pe producătorul ramelor LINDBERG ce anume face din ochelarii de soare LINDBERG atât de speciali.
Viața are prea multe de oferit pentru a le privi printr-o singură pereche de ochelari Dacă sunteți precum majoritatea oamenilor, cu siguranță aveți mai mult de o pereche de pantofi în dulap - dar aveți și o a doua pereche de ochelari?
Mini ghid stilistic cu o perspectivă uriașă: ochelarii și moda - o echipă imbatabilă Aceste sfaturi vă vor garanta o înfățișare remarcabilă cu fiecare ocazie
Ochelarii unei persoane îi reflectă personalitatea Alegerea ochelarilor înseamnă mai mult decât un set de criterii formale - este și o chestiune de tip

Stil de viaţă + modă 16 oct. 2017

Tags:

Produse asemanatoare